Mám ji po porodu vytahanou :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
7.3.12 17:40

Holky, tak já teda pravý opak :mrgreen: . Po porodu jsem se zúžila. Nevím, jak je to možné, je to proti logice, ale je to tak :nevim: . Naštěstí to není nějaká obrovská katastrofa, ale ze začátku.. to bylo něco si na to zvyknout :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
7.3.12 19:28

Řekla, bych, že spíš než porod za to může těhotenství, které rozvolnilo (z jasného důvodu a docela logicky) svaly v pánvi. Takže kdo po těhotenství cíleně cvičil, nebo se nějak hýbal (tanec), aby pánevní dno posílil, problémy nemá. Kdo ne, je kde je.

Kdo jste chtěl něco k vytisknutí, stačí zagooglit heslo Kegelovy cviky nebo Cvičení podle Mojžíšové . Stačí překonat přirozenou lenost a pohledat, že? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.3.12 19:38

Příspěvek upraven 22.09.15 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.3.12 19:58

Já bych ho po 3 dětech mohla chlapovi i „ucvaknout“,kdybych chtěla,když to na mně přijde,tak se nemůže ani hejbat .Chce to cvičit,cvičit,cvičit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.3.12 22:05
Marjanka píše: Řekla, bych, že spíš než porod za to může těhotenství, které rozvolnilo (z jasného důvodu a docela logicky) svaly v pánvi. Takže kdo po těhotenství cíleně cvičil, nebo se nějak hýbal (tanec), aby pánevní dno posílil, problémy nemá. Kdo ne, je kde je.Kdo jste chtěl něco k vytisknutí, stačí zagooglit heslo Kegelovy cviky nebo Cvičení podle Mojžíšové . Stačí překonat přirozenou lenost a pohledat, že? :?

já teda nikdy nic necvičila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 22:14
Marjanka píše: Řekla, bych, že spíš než porod za to může těhotenství, které rozvolnilo (z jasného důvodu a docela logicky) svaly v pánvi. Takže kdo po těhotenství cíleně cvičil, nebo se nějak hýbal (tanec), aby pánevní dno posílil, problémy nemá. Kdo ne, je kde je.Kdo jste chtěl něco k vytisknutí, stačí zagooglit heslo Kegelovy cviky nebo Cvičení podle Mojžíšové . Stačí překonat přirozenou lenost a pohledat, že? :?

A kdo cvičil celý těhu těhu cvičení, je na tom tak jak je. I když cvičil i cvičení v šestinedělí. takovýhle kecy miluju :! měla jsem i strie na břiše, ačkoliv jsem mazala jak o život, a ačkoliv jsem byla jen ve 4 měsíci těhu, a břicho jsem skoro neměla. dr. mě řekl, že je to nejen rozhahováním kůže, ale i hormonálníma změnama. je to jen příklad, ale blbý kecy si můžeš strčit za klobouk :! :! :! Ostatním holkám děkuju za doporučení, mrknu na to :hug:

• Citovat
  • Upravit
6902
7.3.12 22:26

… vše bylo napsáno… jen s tím zadržováním moči: současný stav poznání je takový, že se to vůbec nemá dělat! Způsobuje to nějaké změny na močovém měchýři, tedy na tom svěrači, a dokonce to může být příčinou inkontinence (nikoliv že by jí to zabraňovalo, jak se dříve říkalo). To je od urologické dr. + fyzioterapeutky. Jinak Venušiny kuličky taky doporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
7.3.12 23:01
Anonymní píše:
A kdo cvičil celý těhu těhu cvičení, je na tom tak jak je. I když cvičil i cvičení v šestinedělí. takovýhle kecy miluju :! měla jsem i strie na břiše, ačkoliv jsem mazala jak o život, a ačkoliv jsem byla jen ve 4 měsíci těhu, a břicho jsem skoro neměla. dr. mě řekl, že je to nejen rozhahováním kůže, ale i hormonálníma změnama. je to jen příklad, ale blbý kecy si můžeš strčit za klobouk :! :! :! Ostatním holkám děkuju za doporučení, mrknu na to :hug:

Jak myslíš. Vždycky je snazší hledat „objektivní“ příčiny, než najít rezervy sama v sobě. Měla jsem být přesnější: šlo o MŮJ případ, ostatní to SAMOZŘEJMĚ mají jinak ;) :lol: :lol: :lol:

Hlavně, ať se to spraví ke tvé spokojenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 23:06

Ahoj holky, mam takovou blbou otazku. A prijde mi to divny. Vcera jsem dobrala cipky na zanet a prijde mi ze tam dole jsem trosku vetsi, roztahlejsi. I pritel si toho vsiml.:-( myslite ze to muze byt z tech cipku?

• Citovat
  • Upravit
1492
20.1.13 23:14

Taky záleží na tom jak vás sešijou ;) po prvním porodu mě šily jen 3 stehy a byla jsem volnejsi a u druheho jsem mela stehu 7 ve vrstvach doktorka rikala ze se snazila aby byl partner spokojen kdyz to byl muj druhy porod a perfekt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí