Zarůstající nehet a oteklý prst - navštívit lékaře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5936
28.12.24 19:54
@Anonymní píše: Více

Tak ještě černou mast, tou taky nic nezkazíš, umí to dobře vytahovat z vnitřku, jak tady doporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.24 19:55
@micta píše: Více

A léčila jsi to nějak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.24 19:56

Máš to blbě ostříhaný, ale asis chtěla si ulevit.
Stříhat jen narovno, né do obloučku.

• Citovat
  • Upravit
36720
28.12.24 19:57

Ne. Jen jsem to přes bolest zmáčkla, aby vytekl hnis. Pak už to i přestalo bolet a začalo se to hojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.24 20:03

Po propíchnutí a vymáčknutí hlavně krve to vypadá takhle myslím že je to lepší alespoň z mého pocitu, jinak ichtoxyl nemám zrovna doma takže asi musím koupit.

• Citovat
  • Upravit
10923
28.12.24 20:06

Normalne se to zahoji samo, nech to par dnu. Kdyz bude nejvetsi bolest, zkus vymackat hnis. Mela jsem vicekrat na noze i na ruce a nenapadlo by me s tim chodit k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
28.12.24 21:21

Jo, ulovila bych zitra ichtoxil a namazala, ditku pomohl behem 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
28.12.24 22:18

Protože pochybuji, že se ti to zahojí a nebude se ti to vracet. Uvidíš no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41428
28.12.24 22:46

prosě jsi jsi to zastřihla moc a ted ti to tam hnisá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
29.12.24 14:40

Manžel si nechal taky hnit úplně stejně prst par dni, ale nakonec jsem ho dotlačila k tomu, ze si to nariznul, vymackal z toho ten hnis a pak se mu to začalo hojit. Ale jako nechceš vidět, kolik tam toho bylo🫣 dala jsem mu vybrat, ze mu to bud napichnu ja jehlou od stříkačky, nebo bude muset na pohotovost, aby nedostal sepsi :lol: tak si to radši odoperoval sam chudák :oops: :lol: za dva dny to musel ještě opakovat, protože tam vznikla Troška hnisu zas, ale opravdu už jen malicko, a pak už se to odhojilo zcela.

Jako za mě porad lepší, otevřít si to sam, než cekat x hodin u doktora a nechat si kvůli tomu rozrezat ten prst skrz naskrz a trhat nehet :lol:

Ale jinak se počínající zanet u nehtu dá řešit oblepenim prstu naplasti, vygoogli si. Teď už je ale na to pozdě, to se musí hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
29.12.24 17:24

@Semtex Dnes už se nehty netrhají, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
29.12.24 17:26

@boball ruku do ohne bych za to teda rozhodne nedala :D podle mě je ještě i dost starých škol v těch nemocnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 17:28
@Semtex píše: Více

Už od začátku jsem to zalepila náplastí a pak to nechala a myslela že se to prostě zahojí :oops:, a pak se to tam vytvořilo a už jsem začala mít obavy, na základě rad tady jsem to propichla, krve jak z vola, dneska jsem to zopakovala a na asi tak polovině míst už mě to vůbec nebolelo to propíchnutí, takže myslím že to už odumírá? :think: :nevim: takže lepim, dezinfikuju, tak snad to pomůže

• Citovat
  • Upravit
15111
29.12.24 17:30
@Semtex píše: Více

Taky tam za to packu raději strkat nebudu, ale snad mají lidi už sami rozum a když jim to někdo nabídne, tak do toho nepůjdou :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 17:33
@boball píše: Více

Já se právě bojím tohohle, že přijdu k doktorovi, je už starší, a řekne mi že se musí vytrhnout nehet 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex