Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kup si sprej se stříbrem me pomohl do 3 dnů rozhodně lépe než doktor 🙏
Ty jo, to zvládneš chodit v botech? To musí bolet. Rozhodně bych šla k doktorovi.
Já bych řekla že se tam rozjizdi flegmóna..rozhodně padej k lekari
@izabe píše: Více
Ano, normálně chodím v botech, jen když na to prstem zatlacim, tak to bolí.
@Anonymní píše: Více
sis to zastřihla až do lůžka…na chirurgiiti to vycistí a asi i částečně „strhnou“ a obávám se, že se přednášce o správném stříhání nehtů nevyhneš ![]()
@boball píše: Více
proč na plastiku?
za mě si to blbě zastřihla ![]()
Jak to máš dlouho, nechala jsi to dost rozjet.Asi bych si to zkusila doma vydezinfikovat a i přes bolest vzít jehlu, tu si taky dezinfikuje a pokus se bouličku zespodu propíchnout, i celou stranu uvolni a pokus se hodně odtáhnout od nehtů i přes bolest. Pokud vyteče hnis tak máš vyhráno. Nevidím to úplně zřetelně jak to tam vypadá, ale pokazit už není co. Pokud tam hnis není a budeš to mít pořád takhle zarudlé tak bych ti doktora doporučila.
@mamule42 píše: Více
Ahoj, zkusila jsem to a vyteklo HODNĚ krve a taky nějaký ten hnis, takže nevím no
Jinak, prst mě začal bolet potom co jsem si ho ostříhala, a asi před 3 dny se mi tam udělala tahle boulicka.
@Anonymní píše: Více
Já to měla nedávno. Ujely mi nůžky a píchla jsem se. Taky jsem to měla podebraný jako ty. Všude kde jsem to měla nateklý a červený, mi slezla kůže.
Dobrý den, palec na noze mi po zarůstajícím nehtů takhle oteklé a ta boulicka bolí když se jí dotknu, mám to nechat být a ono se to samo vyhojí, nebo jít k doktorovi? Děkuji