Zarůstající nehet a oteklý prst - navštívit lékaře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
29.12.24 17:34
@Anonymní píše: Více

Musíš na plastickou chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 17:38
@boball píše: Více

Promiň, už jsem se tě jednou na tohle ptala, proč? Nikdy se mi tohleto nestalo, přiznávám, špatně jsem to zastřihla. Jen fakt tu plastiku nechápu, nic proti tobě, jen můj názor. :think:

• Citovat
  • Upravit
15113
29.12.24 17:55
@Anonymní píše: Více

Vždyt jsem ti odpověděla, myslím si, že tě to prostě samo nepřejde, at tam budeš cpát co chceš. Vlastní zkušenost a i synovo.Ale, než někam půjdeš, tak to prostě zkus a uvidíš, třeba budeš mít štěstí. Vypadá to, že ti ten nehet zarůstá natolik, že to bude chtít uvolnit.To nebude jen tím, že jsi to špatně zastřihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
30.12.24 10:37

Já bych nejdřív zkusila šikovnou pedikérku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
30.12.24 12:22
@boball píše: Více

No, tak pokud se ji stalo poprvé s ještě po stříhání nehtů, tak je naopak velká pravděpodobnost že to bude v pohodě i po domacim zasahu, to je zase nase zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.12.24 12:23
@j.a.n.i1 píše: Více

Je jí přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
30.12.24 13:19
@j.a.n.i1 píše: Více

Me se to taky vzdycky zahoji v pohode. Mela jsem to i horsi. Chce to cas a bude to ok. Tohle neni zadny drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
30.12.24 13:23
@DandátkoP píše: Více

Jojo, dítě uz to taky parkrat mělo, on to zas ma, když u nekde blbe „ukopne“ palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 19:02

Ahoj, menší update, podle mě to vypadá mnohem líp a když si do toho vyloženě nekopnu o nohu stolu což se mi stalo a bylo to hodně jauvajs, tak to ani neboli. Ani to nevypadá tak děsivě jako předtím - není to fialové a tak, taky ten puchýřek dost ztvrdl a je docela těžké ho propíchnout.

• Citovat
  • Upravit
373
2.1.25 19:18

Nám taky pomohlo oblepování palce, myslím že to zmiňuje Semtex..pozor, neplést si se zalepováním.
Jinak u nás dr na chirurgii nehty trhají, klidně i jen půlku :zed:
Vypadá to, že to lepší máš, poznáš i podle bolesti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 11:21

Ahoj, tak po 14 dnech už to vypadá o hodně líp, už to skoro vůbec nebolí, jen mě trošku děsí ta žlutá pod nehtem, ale mažu to na zvlhčení kůže a ten nehet co tam zarůstal už je skoro nahoře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex