Mám navštívit psychiatra? Poraďte prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
5.6.17 16:01

Mne dokonce nejaka silene stara pani tuhle na ulici rekla, ze tady tech deti hrozne pribyva..
Pokladni oslovila moje zbesile dite broucku a broucek vydaval prave divny zvuk a kousal se do ruky :D
Lidi nejsou zli. Ano obcas se najde idiot. Ale dite se projevuje autisticky uz sedm let a hnusny reakce bych spocitala na prstech jedny ruky.

Příspěvek upraven 05.06.17 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.6.17 16:03

Bohuzel mas tezky uzkosti a kdovicojeste. Prosim vyhledej odbornou pomoc. Zrazuje Te vlastni pretizenej mozek, ptz ver mi, oni si neseptaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.17 17:31

Holky vim ze mi hrabe, zitra se jdu objednat. Ale zase vim co bidim, vidi to i chlap. A ostatni. Oni fakt ti lidi reaguji jak debilove. Nejde jen o AS, to je nic. Ma hlavne „vadu“ vzhledu.

• Citovat
  • Upravit
36556
5.6.17 17:33
@Anonymní píše:
Holky vim ze mi hrabe, zitra se jdu objednat. Ale zase vim co bidim, vidi to i chlap. A ostatni. Oni fakt ti lidi reaguji jak debilove. Nejde jen o AS, to je nic. Ma hlavne „vadu“ vzhledu.

Někdy jsou lidi fakt hloupí.
Objednej se, pomůže ti i si o tom jen promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.6.17 17:37

AS? Nakej tezsi?
Vada vzhledu je sice blba ale zas lepsi nez k as jeste treba epina. Vzdycky muze byt hur…
Stejne si porad myslim, ze si nikdo nic nesepta..
Ja kdyz na syna nekdo kouka, tak ho pohladim, dam mu pusu a usmeju se na toho, kdo se diva. Z 99% se ten clovek usmeje taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.6.17 17:41

Normalne se na lidi usmivam, kdyz jde nekdo s ditetem a kouka na mne, usmeju se, a rozhodne to nemyslim tak, ze bych se komukoli vysmivala. Nenapadlo by me okate se smat postizenymu cloveku, notabene diteti. Kdyby se mracili, zase by sis rikala, ze je obtezuje koukat se treba na tvoje dite. Tak to neni. Nekteri lidi jsou zli, ale porad naivne verim v to, ze tech dobrych a „normalnich“ je vetsina.

Pokud citis, ze te to omezuje, vyhledej doktora a sdel mu vse tak, jak jsi to napsala. On pozna, jestli je to tim, ze je toho na tebe moc, nebo to ma vaznejsi pricinu. Kazdopadne to res. Ulevi se tobe, ulevi se tvymu okoli. Bude zase brzo dobre. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
5.6.17 17:55
@hanka.br. píše:
Jsem si téměř jistá, že se tvému dítěti okolí nesměje a je to v tvé hlavě. Ty nejsi smířená s nemocí dítěte, proto si vsugerováváš negativní reakce okolí a v tom by ti odborník měl pomoci. Je úplně normální, že to, co je jiné, tak přitahuje naše oči, to není žádný výsměch, ale přirozená reakce. Psychiatra navštiv, mělas tam být už dávno. jestli osm let nezpracováváš nemoc dítěte, musíš být hrozně nešťastná a tvé dítě taky. Tak to neodkládej. Hodně štěstí.

Téměř=99,9%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
5.6.17 18:10
@Bábrdl píše:
Někdy jsou lidi fakt hloupí.
Objednej se, pomůže ti i si o tom jen promluvit.

A tys u něho někdy byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
5.6.17 18:17
@Danikoof píše:
Téměř=99,9%.

Taky netvrdím, že jsem si jistá tím, že si úplně vždycky zakladatelka posmívání vsugeruje. Může se stát, že se vyskytne fakt hlupák. Ale tolik jich zas není. Zakladatelka má problém ve své hlavě, psychiatr nebo psycholog je v případě nemocného dítěte na místě a měl pomáhat už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.6.17 21:34

A jeste mne napadlo, mas nejakou socialni sit? Kamaradi, neziskovku, sdruzeni, kde bys mohla ventilovat? Samozrejme ted maz za psychiatrem pro akutni pomoc, ale toto stejne budes potrebovat. POkud jsi z Brna a okoli a chtela si promluvit, muzes napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
6.6.17 06:52
@Tarjei píše:
Kocko, ja ziju ve stejnem state, ve meste, a dite mam podobny. Autik s mr. Je mu deset. Carda od pohledu, milacek muj. Hluci beha vydava divny zvuky. Lidi vesmes reagujou vyborne. Jak rikam, max pubosi se osklibnou, kdyz mi to stoji za to, setru je.
Jakto, ze to vnimam o tolik jinak, nez Ty???

Pac si v jiném prostředí mezi jinými lidmi a tvoje osobnost je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.6.17 06:59

@Danikoof ale nebude to o 100% jinak, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
6.6.17 07:06
@Tarjei píše:
@Danikoof ale nebude to o 100% jinak, ne?

Nejspíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
6.6.17 07:21
@hanka.br. píše:
Taky netvrdím, že jsem si jistá tím, že si úplně vždycky zakladatelka posmívání vsugeruje. Může se stát, že se vyskytne fakt hlupák. Ale tolik jich zas není. Zakladatelka má problém ve své hlavě, psychiatr nebo psycholog je v případě nemocného dítěte na místě a měl pomáhat už dávno.

Když mi zemřel děda v jednu chvilku to na mě dolehlo a měl slzy v očích. Pár známých ke mně zrovna v tu chvili přišlo a smáli se tomu. Oni to věděli a já věděl, že časem půjdou taky na pohřeb. Když postavíš vedle sebe 10 libovolných lidí min. 8 z nich neví co říká a co dělá. Takže hlupáků je plná pr.el a to kolikrát na psychice moc nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.6.17 14:09

Ahoj, zkus psychiatra - obecně pomáhá „vypovídat se“ a ventilovat problémy. Jen chci říct, že mě pomáhá sdílení problému - mám autistu, je mu zatím 5 let, ale je jednoduše „jiný“ než vrstevníci a dokud je malý, tak je to snad roztomilé, ale stále roste, žejo :-) Pomáhá mi být ve skupině (FB) lidí/rodičů, kteří mají podobné děti a řeší podobné problémy. Čerpám tam zkušenosti, těší mě pokroky, vyvaruji se určitých situací. Nejsem vlastně nijak aktivní přispěvovatel, jen pasivně čtu a snažím se aplikovat doporučení na syna. Třeba i pro tebe by bylo příjemnější vědět, že nejsi na vše sama a že jsou i podobné rodiny a podobné starosti :kytka: Ať je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty