Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky máte některá zkušenost? Malý potřebuje odoperovat oční kanálek, je mu 3,5 roku a meli jsme jít do Motola. Termín máme az na listopad a v té době budu mít malého kojence…Operuje se to na ORL, no nadstandart tam nemají, chci tam být s malým, ale jim se to moc nelíbí, že bych sebou jeste mela mimino (coz trochu chapu), jiné možnosti nemám…A na noc tam s nim byt uz vubec nejde ( pouze deti do tri let)..
A tak shanim jinou možnost - lezeli jsme dvakrat v nemocnici v Pribrami s laryngitidou a nemuzu si stezovat, vsichni byli moc fajn a hlavne rodice tam byli i s vetsima detma porad…
Nemáte nekdo zkusenost s detskym odelenim, jak to chodi na ocnim atd…??? Dekuji moc…
Ahoj, máme zkušenost s očním -šití pod očíčkem u 16ti měsíční dcerky (vyjel pes).Jednalo se tedy o pohotovost, šil pan primář, krásně sešito, přístup profesionální a milý, za což jim moc děkuji, já z toho výpadu psa byla následně na zhroucení (a stále ještě tak trochu jsem).Vyndavání stehů ta samá profesionalita a opravdu moc milý přístup! Jsem jim moc vděčná!
@Petája Já jsem s očním na Příbrami moc spokojená se synem jsem byla dvakrát když měl zánět spojivek ve dvou letech a pak na šití (také kousnutí psem) a dcera tam dochází do ambulance (nosí brýle) ve všech případech nás ošetřovala paní dr. Karkanová, moc milá, děti jí mají rádi. ![]()
@Petája jo akorát na očním nemají dětské lůžkové, takže vás určitě ubytuji na klasickém dětském lůžkovém
Jezis holky, moc vam dekuji, hned pristi tyden zacnu zjistovat co a jak…Do Motola fakt nechci jit, jeste jsem si precetla nektere diskuze tady…
A ze by jsme byli na klasickem detskem luzkovem, to by bylo dobry, tam to zname…Prave jak jsme lezeli s laryngitidou, tak tam byly deti po ruznych operacich…
Fakt jste mi nalili optimismu do zil, cely den nad tim premyslim…