Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stinga píše:jak píšou holky, po telefonu ti čípek ani hrdlo neuvidí
Já vím, že ne, ale už bude vědět, že má 100% jet, jinak by se tu neptala a byla už tam. Přece jen pojede spíš do nemocnice, když to uslyší od doktora, než od maminek na netu
.
Zlato, proste jed na kontrolu do porodky kde chces rodit. Hotovo, sestre tam rekni co se deje a vysetri te prednostne. Tohle neni prca. Clovek nemuze vedet co se tam dej, kor kdyz mas dvojcata. Neznam nikoho, kdo by je donosil do 36tt alespon. Znam takhle 3 pary teda, ale vsichni ok. Si zavolej tago, pojedes hezky v klimosce, tech par stovek nikoho nezabije
Pokud se ti neěco nezdá zavolej do porodnice…
jinak nejsou to spíš poslíčci?
Tak jsem tedy jela..jsem hospitalizována, už mě chtěli převážet do Ostravy..zkráceny čípek dle utz a palpacne se jim zda ze jsem na prst otevřená :-/ furt ale ještě neví z čeho to přesně mám, půjdu ještě na moc atd..dam vědět kdyžtak. Dekuju moc!!
@Anonymní píše:
Tak jsem tedy jela..jsem hospitalizována, už mě chtěli převážet do Ostravy..zkráceny čípek dle utz a palpacne se jim zda ze jsem na prst otevřená :-/ furt ale ještě neví z čeho to přesně mám, půjdu ještě na moc atd..dam vědět kdyžtak. Dekuju moc!!
dej vědět. držíme palce
na prst otevřená jsem byla 4 týdny a na 2 týden tak snad ti to trošku pomůže..vím že je to hodně individuální ale otevřená můžeš chodit dlouho ![]()
@Anonymní píše:
Hned jak budu moudřejší dam vědět. Jinak na 30tt máme hezke váhy, obě dvě mají skoro 2kg
aspoň ze tak
@Anonymní píše:
Hned jak budu moudřejší dam vědět. Jinak na 30tt máme hezke váhy, obě dvě mají skoro 2kgaspoň ze tak
no tak váha je super
@Anonymní píše:
Hned jak budu moudřejší dam vědět. Jinak na 30tt máme hezke váhy, obě dvě mají skoro 2kgaspoň ze tak
tak super, že jsi jela, tak ať dětičky ještě chvíli vydrží uvnitř ![]()
@Anonymní píše:
To je krásný na dvojčátka
Malá teď má ve 34tt 2050g. Taky jsem měla blbej pocit a bolesti, ještě že jsem jela. Hned mě hospitalizovali, čípek se mi za deset dní zkrátil ze 3cm na 2cm. Dostala jsem kapačky magneska na 48 hodin a čtyři injekce kortikoidů na dozrání plic, kdyby se malé přeci zachtělo na svět dříve. Počítám, že u tebe to bude podobné. Momentálně jsem otevřená na prst a mám doma klidový režim.
Držím palce, ať tam ještě mrňousky chvíli dopečeš ![]()
@Anonymní píše:
Drž se. A dávej vědět. Držím všechno, at´se malíci ještě dopečou <3
@Anonymní píše:
Super. Niceho se neboj, v nemocnici jsi pod dohledem 24h takze to bude v pohode. Jinak ja sice dvojcata nemela, ale byla jsem otevrena na temer 2 prsty od 35tt, tak me gyndar furt strasil, a nakonec jsem 4 dny prenasela a to i po hamiltonu na vyvolani porodu ktery mi delal den pred terminem ![]()
Tak dle moci mám prý i zacatecni zanet mocaku..teď mi kape druhá infuze a čípek dle utz mám 26mm. Určitě tu budu prý 4 dny možná déle.
@Anonymní píše:
Tak dle moci mám prý i zacatecni zanet mocaku..teď mi kape druhá infuze a čípek dle utz mám 26mm. Určitě tu budu prý 4 dny možná déle.
Držím pěsti ![]()