Mám obavy, že se rozjíždí porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
27.6.19 10:58
@stinga píše: :,( jak píšou holky, po telefonu ti čípek ani hrdlo neuvidí

Já vím, že ne, ale už bude vědět, že má 100% jet, jinak by se tu neptala a byla už tam. Přece jen pojede spíš do nemocnice, když to uslyší od doktora, než od maminek na netu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
27.6.19 11:02

Zlato, proste jed na kontrolu do porodky kde chces rodit. Hotovo, sestre tam rekni co se deje a vysetri te prednostne. Tohle neni prca. Clovek nemuze vedet co se tam dej, kor kdyz mas dvojcata. Neznam nikoho, kdo by je donosil do 36tt alespon. Znam takhle 3 pary teda, ale vsichni ok. Si zavolej tago, pojedes hezky v klimosce, tech par stovek nikoho nezabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
27.6.19 11:17

Pokud se ti neěco nezdá zavolej do porodnice…
jinak nejsou to spíš poslíčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 12:59

Tak jsem tedy jela..jsem hospitalizována, už mě chtěli převážet do Ostravy..zkráceny čípek dle utz a palpacne se jim zda ze jsem na prst otevřená :-/ furt ale ještě neví z čeho to přesně mám, půjdu ještě na moc atd..dam vědět kdyžtak. Dekuju moc!!

• Citovat
  • Upravit
11659
27.6.19 13:03
@Anonymní píše:
Tak jsem tedy jela..jsem hospitalizována, už mě chtěli převážet do Ostravy..zkráceny čípek dle utz a palpacne se jim zda ze jsem na prst otevřená :-/ furt ale ještě neví z čeho to přesně mám, půjdu ještě na moc atd..dam vědět kdyžtak. Dekuju moc!!

dej vědět. držíme palce :hug: na prst otevřená jsem byla 4 týdny a na 2 týden tak snad ti to trošku pomůže..vím že je to hodně individuální ale otevřená můžeš chodit dlouho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
27.6.19 13:44
@Anonymní píše:
Tak jsem tedy jela..jsem hospitalizována, už mě chtěli převážet do Ostravy..zkráceny čípek dle utz a palpacne se jim zda ze jsem na prst otevřená :-/ furt ale ještě neví z čeho to přesně mám, půjdu ještě na moc atd..dam vědět kdyžtak. Dekuju moc!!
:* Tak super, že jsi jela :palec: Budeš pod dohledem, kdyby něco. Budeš víc v klidu. Držím pěsti :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 14:21

Hned jak budu moudřejší dam vědět. Jinak na 30tt máme hezke váhy, obě dvě mají skoro 2kg :srdce: aspoň ze tak

• Citovat
  • Upravit
11659
27.6.19 14:38
@Anonymní píše:
Hned jak budu moudřejší dam vědět. Jinak na 30tt máme hezke váhy, obě dvě mají skoro 2kg :srdce: aspoň ze tak

no tak váha je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
27.6.19 16:18
@Anonymní píše:
Hned jak budu moudřejší dam vědět. Jinak na 30tt máme hezke váhy, obě dvě mají skoro 2kg :srdce: aspoň ze tak

tak super, že jsi jela, tak ať dětičky ještě chvíli vydrží uvnitř :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
27.6.19 19:13
@Anonymní píše:

To je krásný na dvojčátka :hug: Malá teď má ve 34tt 2050g. Taky jsem měla blbej pocit a bolesti, ještě že jsem jela. Hned mě hospitalizovali, čípek se mi za deset dní zkrátil ze 3cm na 2cm. Dostala jsem kapačky magneska na 48 hodin a čtyři injekce kortikoidů na dozrání plic, kdyby se malé přeci zachtělo na svět dříve. Počítám, že u tebe to bude podobné. Momentálně jsem otevřená na prst a mám doma klidový režim.

Držím palce, ať tam ještě mrňousky chvíli dopečeš  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.6.19 19:20
@Anonymní píše:

Drž se. A dávej vědět. Držím všechno, at´se malíci ještě dopečou <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.6.19 19:59
@Anonymní píše:

Super. Niceho se neboj, v nemocnici jsi pod dohledem 24h takze to bude v pohode. Jinak ja sice dvojcata nemela, ale byla jsem otevrena na temer 2 prsty od 35tt, tak me gyndar furt strasil, a nakonec jsem 4 dny prenasela a to i po hamiltonu na vyvolani porodu ktery mi delal den pred terminem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 20:30

Tak dle moci mám prý i zacatecni zanet mocaku..teď mi kape druhá infuze a čípek dle utz mám 26mm. Určitě tu budu prý 4 dny možná déle.

• Citovat
  • Upravit
3487
27.6.19 20:40
@Anonymní píše:
Tak dle moci mám prý i zacatecni zanet mocaku..teď mi kape druhá infuze a čípek dle utz mám 26mm. Určitě tu budu prý 4 dny možná déle.

Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 20:41

@Lychee13
Děkuji, myslela jsem, ze to je normální nález ještě 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky