Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dovolím si sem dát tvůj dřívější příspěvek:
"Já tě neodsuzuji Nedávno jsem řešila podobný problém akorát opačně s tím že bych raději toho kluka. Přišla jsem na to, proč asi mi delá problém příjmout holčičku a je to z toho duvodu, že mám strach aby jsem se nechovala k malé stejně jako moje máma ke mě to mě docela uklidnilo, že znám ten důvod a těším se z toho, že to mimikno bude jen moje a manžela. a že manžel bude rád i za holčičku.
Je dobré vědět, proč nechceš chlapečka. Myslím, že když příjdeš na důvod proč kluk ne, tak ti to hodně pomůže.
Držím palečky
"
Pak jste ještě vybírali jméno pro kluka. Tak já nevím.
Nedělá si tu z nás zas někdo srandu?
Nu právě to jsem si myslela, že čekám kluka. Srandu si fakt nedělám. Akorát se to špatně píše. Muze to vyznívat fakt debilně.
Debilně? to je asi jedno, jestli budeš mít holku nebo kluka, oboum jim držim palce, aby to zvádli s tebou, třeba by taky brali jinou mámu
@hanczeska píše:
A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám.
No
necti si diskusi „nadava na me v pokojicku“ ![]()
Ja jsem si zase prala holku, mela kluka.lito mi to trochu bylo, ale po porodu mi bylo uplne jedno co to je
ted cekam druhe a bude to holka. kdyby to byl ale i napodruhe kluk, bylo by mi to jedno ![]()
@hanczeska neboj se, az tu informaci vstrebas tak to bude v pohode. Ja si hrozne prala holku a mam prvniho kluka. Kdyz po par dnech ten sok opadl tak jsem se hrozne tesila. Ted mam od kazdyjo jedenkus a miluju je oba stejne
@nikol.ondrášovka presne tak to mam ja. chtela jsem poprve holku, protoze jsem nevedela co s klukem a ted cekam holku a premyslim jak to bude, kdyz jsem zvykla na kluka. klucici hry atd.
ale na malou princeznu se moc tesim.
@rebeccca píše:jaká maminka, takové dítě
Jo tak PROTO je ta moje tak skvělá. To musím říct manželovi ![]()
@kozisek píše:![]()
![]()
Já tedy chtěla kluka a holčičku, mám to tak, ale oba dva jsou boží, nevidím rozdíl v pohlaví, jsou to prostě naše děti a nedali bychom je
Jé, no to je jasné, kluk je taky skvělý, ale u holčičky jsem to nečekala
Taky spíš vídám takové ty, co organizujou půlku hřiště apod. Hlavně každý je úplně jiný, takže se to asi ani nedá srovnávat.
@hanczeska já to mám s chlapečkama všech věkových kategorií, tak proto mám „za odměnu“ doma manžela, dvouletýho kluka a brzo bude další. Blbý, ale nic nenadělám.
Příspěvek upraven 01.02.15 v 22:19
Super
dík, už jsem měla obavy, žejen já vidím ty holčičky tak blbě. ![]()