Mám rozbitý displej od mobilu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kriss Tina píše:
@arinecka určitě, fólii mám teď, ta vypada jinakparadoxně mi víc drží mobil jen s tou fólií než s tím tvrzenym sklem
Ono taky hodně záleží na tom, na co a jakou stranou ten mobil spadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Určitě to bylo tvrzené sklo? Nebyla to jen folie? Mobil mi padá celkem často, a tohle se mi ještě nestalo
Stát se to může, pokud náraz byl dostatečně dynamický. Obvzlast u tabletu je to častější kvůli ploše.. přesto je to větší šance, že vydrží s než bez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KahlanAmnel píše:
Není, ale je větší šance že odrovnaš pouze to sklo.
Vlastní rodinné zkušenosti x krát
No každopádně, neříkám, že je to k ničemu, jen že to není 100% ochrana
mě většinou odrovnal telefon syn, zrovna to sklo bylo jeho práce, myslím že mi mobil srazil z botníku a letěl na dlažbu. Já si nakonec koupila nezničitelný telefon a drží přes rok, zatím můj rekord, co má děti, jablko mi vydrželo 3 měsíce, předtím Samsung týden i s tvrzenymi skly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
No každopádně, neříkám, že je to k ničemu, jen že to není 100% ochranamě většinou odrovnal telefon syn, zrovna to sklo bylo jeho práce, myslím že mi mobil srazil z botníku a letěl na dlažbu. Já si nakonec koupila nezničitelný telefon a drží přes rok, zatím můj rekord, co má děti, jablko mi vydrželo 3 měsíce, předtím Samsung týden i s tvrzenymi skly
Jak tak to teda máš extra smůlu… protože mě rupl s tvrzeným jen iPad.
Zbytek tabletů a mobilů sklo bylo ochráněno. Zbytek kurnil micro USB. Teď s USB C je klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@arinecka určitě, fólii mám teď, ta vypada jinakparadoxně mi víc drží mobil jen s tou fólií než s tím tvrzenym sklem
Ty folie nejsou špatný, ale prd vydržej. Pád teda docela jo, ale hodně brzy se začne po stranách odštipovat. Mám zásobu z Číny, tak pohoda
Sklo mi naštěstí nikdy neprasklo, to by mě asi kleplo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
No každopádně, neříkám, že je to k ničemu, jen že to není 100% ochranamě většinou odrovnal telefon syn, zrovna to sklo bylo jeho práce, myslím že mi mobil srazil z botníku a letěl na dlažbu. Já si nakonec koupila nezničitelný telefon a drží přes rok, zatím můj rekord, co má děti, jablko mi vydrželo 3 měsíce, předtím Samsung týden i s tvrzenymi skly
Ty mě děsíš, Kriss Tino, zrovna před pár týdny jsem pomáhal nejlepší kamarádce vybírat ochranu…na mobil, manžel ji koupil k 5letému výročí svatby A52s. Předchozí Motorola One Fusion ji po roce spadla a naťukla si sklo v pravém horním rohu. Koukám, že ani tvrzená skla nic neřeší. Já jí teda upozornil, že v tom vidím spíš placebo efekt, ale trvala na tom. Jsou ty ochranná skla teda k nečemu, nebo to tahá jen peníze z kapes? Je mi jasný, že ani mobil v pouzdře, ani s tvrzeňom není na skleníčkování z Pelíšků, ale i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina gratuluju, jaký jsi koupila? Já též investovala do odolného s vojenskými testy, který měl hypertvrzené sklo a měl vydržet pád ze dvou metrů na beton. Spadl mi jednou z necelého metru doma na lino a na displeji je prasklina 😁 😁 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubmaja02 Caterpillar
ten je fakt nezničitelný
manželovo kolega ho má taky, přejeli ho v práci bagrem a nemá ani škrábnutí
mě padá denně někdě, uz slouzi přes rok a pořád je jak nový
přežil pády z více jak metru a půl na tvrdý povrch, přežil utopení, přežil když se po něm syn prošel a to sem k němu už ani nekupovala tvrzene sklo
akorát má blbý foťák, ale to je tak celá nevýhoda no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše:
Ty mě děsíš, Kriss Tino, zrovna před pár týdny jsem pomáhal nejlepší kamarádce vybírat ochranu…na mobil, manžel ji koupil k 5letému výročí svatby A52s. Předchozí Motorola One Fusion ji po roce spadla a naťukla si sklo v pravém horním rohu. Koukám, že ani tvrzená skla nic neřeší. Já jí teda upozornil, že v tom vidím spíš placebo efekt, ale trvala na tom. Jsou ty ochranná skla teda k nečemu, nebo to tahá jen peníze z kapes?Je mi jasný, že ani mobil v pouzdře, ani s tvrzeňom není na skleníčkování z Pelíšků, ale i tak.
No rozhodně tu možnost rozbití displeje výrazně snižují. Ale 100% není nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina já zvolila Motorolu Defy, ale není teda tak odolná, jak bych čekala (kdyby nad ní někdo uvažoval). Ale díky za tip na CAT
. Až odejde tento, tak si ho taky pořídím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit