Mám si nechat 3. dítě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.8.21 15:20

Mám si nechat 3ditě?

Holky ahojte, jedno dítě mám z předchozího vztahu 7let, teď jsme s manželem 5 let máme 2letou holčičku… ochranu při sexu nepoužíváme (tedy jen spermicid) ale to jen kdyby nahodou neco uteklo a jinak kombinujeme s přerušovanou souloží. Teď mám 1tyden zpozdení, blinkám, a test pozitivní. No prostě jsem v tom. Manžel mi s detmi nepomaha, vlastne s ničím, penize mi dáva na priděl (vše platí on ale z meho rodičáku se kupuje jidlo, obleceni pro nas a deti dokud se nevycinkám on vydeláva dost) což mě pekne štve. Tešila jsem se az pujdu do prace a nebudu na nikom zavislá. S detmi si nehraje. Maly jde teď do školy a bojím ať to vše zvládnu.. učení s ním věnování se dceři atd na druhou stranku jsem vzdycky chtela velkou rodinu… co myslite

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2326
30.8.21 15:27

Peníze na příděl?
Si nech soudem vyměřit alimenty na sebe a děti a hodně popřemýšlej nad tím, jestli si to 3 dítě necháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
30.8.21 15:28

Ne, do takto (finančně) nefunkční rodny bych další dítě nepřivedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
30.8.21 15:28

No já mám stejně staré děti a čekáme teď třetí, takže co se týče věkového rozdílu, tak za mě ideál. Ale mam muže, který doma pomůže, obstará i děti když potřebuju, vydělá dost, peníze mi nedává na příděl, máme oba přístup k veškerým financím jak kdo potřebuje, takže v tom vidím výhodu. No musíš si to rozhodnout ty i s mužem, sedněte si a proberte to spolu, pokud dítě bude chtít, tak ať navrhne, co udělá jinak, aby ti to usnadnil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.8.21 15:33
@Anonymní píše:
Holky ahojte, jedno dítě mám z předchozího vztahu 7let, teď jsme s manželem 5 let máme 2letou holčičku… ochranu při sexu nepoužíváme (tedy jen spermicid) ale to jen kdyby nahodou neco uteklo a jinak kombinujeme s přerušovanou souloží. Teď mám 1tyden zpozdení, blinkám, a test pozitivní. No prostě jsem v tom. Manžel mi s detmi nepomaha, vlastne s ničím, penize mi dáva na priděl (vše platí on ale z meho rodičáku se kupuje jidlo, obleceni pro nas a deti dokud se nevycinkám on vydeláva dost) což mě pekne štve. Tešila jsem se az pujdu do prace a nebudu na nikom zavislá. S detmi si nehraje. Maly jde teď do školy a bojím ať to vše zvládnu.. učení s ním věnování se dceři atd na druhou stranku jsem vzdycky chtela velkou rodinu… co myslite

Máš 2 děti s nefungujícími tatínky. Přivádět na svět další ničemu nepomůže. Zahoď krém a používej spolehlivější ochranu. Nebo se ti ten sen o velké rodině, spíš o velkém počtu dětí, splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
30.8.21 15:35
@FraDeu píše:
Peníze na příděl?
Si nech soudem vyměřit alimenty na sebe a děti a hodně popřemýšlej nad tím, jestli si to 3 dítě necháš.

Jenze finance na pridel treba nepokryji naklady s interupci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 15:35
@Russet píše:
Máš 2 děti s nefungujícími tatínky. Přivádět na svět další ničemu nepomůže. Zahoď krém a používej spolehlivější ochranu. Nebo se ti ten sen o velké rodině, spíš o velkém počtu dětí, splní.

Nemužu hormonalni antinu a mam problemy s cyklem takže ani nehormonalni telisko neni moznosti(dl3 rady doktoru nejlepsi kombinace pro ty co nemohou)

• Citovat
  • Upravit
37121
30.8.21 15:39
@Anonymní píše:
Nemužu hormonalni antinu a mam problemy s cyklem takže ani nehormonalni telisko neni moznosti(dl3 rady doktoru nejlepsi kombinace pro ty co nemohou)

Tak barierovou antikoncepci. Nebo nějaké trvalejsi řešení, pokud další děti nepřichází v úvahu, tohle je dost nespolehlivá metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
30.8.21 15:42

Manžel k ničemu, peníze žádný, děti co už máš sotva stíháš,… ne, do dalšího bych fakt nešla a pojistila se lepší variantou antikoncepce, ideálně v kombinaci s tim, že vyměníš i chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
30.8.21 15:48

Já bych s mužem, který škudlí peníze a musím si o ně říkat dítě opravdu nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
30.8.21 15:49
@Anonymní píše:

většinou bývám hodná, ale sakra dost s těmi výmluvami :-( Seznamte se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35528
30.8.21 15:50

V tvým případě bych si dítě ani chlapa nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.8.21 15:52
@Anonymní píše:

A kondom je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 16:14
@Russet píše:
A kondom je co?

Ja vím co je kondom otazkou je jestli umiš čist :hug:

• Citovat
  • Upravit
53518
30.8.21 16:18
@Anonymní píše:
Ja vím co je kondom otazkou je jestli umiš čist :hug:

Ty neumíš psát. Já číst umím. Nasaď mu příště pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí