Možné těhotenství přes menstruaci?

Anonymní
30.8.21 14:40

Možné těhotenství přes menstruaci?

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě teď velmi bolestivá a citlivá věc. O všem ví jenom moje maminka a nikomu jinému o tom prozatím říct nemůžu.

S manželem jsme se skoro 2 roky snažili o miminko ale nešlo to. Dle všeho jsme zdraví, navíc on už dítě má z bývalého vztahu. Zjevně je to i ten důvod, proč jsme se po čase nějak odcizili, začali se hádat, přestali si rozumět a odešel. Pár dní po jeho odchodu jsme spolu ještě měli nechráněný pohlavní styk, asi začátek června.

Nicméně, nevrátili jsme se k sobě a ani to nebylo v plánu. Mezitím jsem se poznala s někým s jiným, s kým jsem také měla asi 2 měsíce nechráněný pohlavní styk, nicméně to skončilo, jelikož jsem si uvědomila, že pořád manžela miluju a chci ho zpátky.

Manžel se ze začátku nechtěl vracet, nicméně teď už to vypadá že je to na dobré cestě a co nevidět by jsme mohli být spolu… nicméně, pár dní mi už vynechává menstruace, takže jsem si dnes udělala těhotenský test.

Ano, konečně po 2 letech jsem těhotná… měla bych mít strašnou radost, ale nemůžu ji mít. Dle Clearblue testu jsem 3+. K doktorovi jdu v pátek a jsem z toho strašně na nervy, než se dozvím v jakém jsem teda vlastně týdnu. V červnu menstruace byla, minulý měsíc byla úplně divná, týden jsem měla strašně slabou a skoro vůbec žádnou a potom další týden normálně silnou menstruaci. Takže 2 týdny. Kdyby mi teď menstruace nemeškala, ani bych se netestovala, protože žádné jiné příznaky nemám…krom toho že mi matka už asi týden říká, že mi to nějak sluší. Zajímá mě proto, jestli je tu někdo, kdo měl menstruaci a byl už těhotný? :nevim: jde mi o to, jestli je tu nějaká potencionální šance, že je to přece jen manžela… :,( další věc je ta, že jsem se měsíc zpátky předávkovala prášky, absolutně žádné tušení ohledně těhotenství, takže se teď obávám, že jsem miminku vážně ublížila… a už jen tady z toho důvodu silně uvažuji o interrupci. Proto mě prosím ještě zajímá, kdo kdy na interrupci byl, za jak dlouho se podařilo znovu otěhotnět? :,( moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1103
30.8.21 14:48

Tak v první řadě, jít na interrupci kvůli práškům je blbost, riziko poškození plodu zcela minimální, jelikož nedošlo k zahnízdění, tak tam není krevní přenos z matky. Buď se to udrží nebo ne. Jít na interrupci kvůli tomu, že nevíš čí to je, je pochopitelnější, nicméně vážně se chceš vzdát dítěte? Kvůli chlapovi? Je také dost pravděpodobné, že dítě jsi prostě počít s předchozím partnerem nemohla, protože nebyl problém v tobě, ale v něm, případně jste si „nesedli“
Za mě kašli na interrupci, chlapovi vše popravdě vyklop a dej mu čas. Buď tě opustí, nebo ne. Samozřejmě až se dítě narodí, lze udělat testy otcovství, ale nevím asi snad lepší nevědět..Ale počítej s tím, že můžeš zůstat svobodná matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
30.8.21 14:51

Jinak varianta říct mu že je dítě jeho a zalhat se ti může pěkně vymstít a udělat ve věcech časem ještě větší bordel. Já bych na to žaludek neměla. Prostě bych vyklopila pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
30.8.21 14:51

Řekla bych, že na 95% to manžela nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 14:52

@nototo
No to právě budu chytřejší až v ten pátek, jestli se dozvím že jsem fakt někde úplně na začátku, tak vím čí to je. Mě šlo právě o to, jestli třeba nejsem fakt těhotná už déle a tím pádem jsem právě mohla ublížit. Vím že nemáte křišťálové koule, jen to čekání je fakt hrozné. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5074
30.8.21 14:53

A kdy jsi naposledy spala s manzelem pred tim milencem a kdy potom po milenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
30.8.21 14:55
@Anonymní píše:
@nototo
No to právě budu chytřejší až v ten pátek, jestli se dozvím že jsem fakt někde úplně na začátku, tak vím čí to je. Mě šlo právě o to, jestli třeba nejsem fakt těhotná už déle a tím pádem jsem právě mohla ublížit. Vím že nemáte křišťálové koule, jen to čekání je fakt hrozné. :zed:

no CB 3+ ukazuje ze je to starsi nez 5+0tt…takze poceti pred 3 tydny a drive, ale jestli jsi 6+0 nebo 7+0 uz z toho nepoznas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
30.8.21 14:56

Souhlasím s @nototo a ještě doplním odpověď na otázku, kamarádka měla MS dokonce dvakrát. Test si dělala, protože nám přišlo divné, jak se nimrá v jídlu a nemá na nic chuť 😁 takže na těhotenství přišla až ve 3. měsíci, miminko je už na světě a úplně zdravé 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 14:56

@Simmcaa s manželem fakt někdy na začátku toho června, potom byl tamten, a co se týká toho co bylo teď, tak to jsou 3 dny. Takže nejsem úplně blbá a vím že jediné východisko je, abych byla fakt už třeba v tom 3 měsíci, aby tu naděje byla nějaká :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1103
30.8.21 14:58
@Anonymní píše:
@nototo
No to právě budu chytřejší až v ten pátek, jestli se dozvím že jsem fakt někde úplně na začátku, tak vím čí to je. Mě šlo právě o to, jestli třeba nejsem fakt těhotná už déle a tím pádem jsem právě mohla ublížit. Vím že nemáte křišťálové koule, jen to čekání je fakt hrozné. :zed:

Prober to s doktorem. Já myslím, že takhle brzo by se dítěti nic stát nemělo ani po zahnízdění. Na tom začátku je to většinou -buď a nebo-. Vem si matky narkomanky, takovou Pergnerovou nebo Katku z dokumentu. Obě na heroinu celé těhotenství. děti se jim narodily sice závislé, ale jinak v pořádku. Ale nejsem doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
30.8.21 14:58

Tohle nebude manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
30.8.21 14:59

Myslím, že manžela to nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
30.8.21 15:04
@Anonymní píše:
@Simmcaa s manželem fakt někdy na začátku toho června, potom byl tamten, a co se týká toho co bylo teď, tak to jsou 3 dny. Takže nejsem úplně blbá a vím že jediné východisko je, abych byla fakt už třeba v tom 3 měsíci, aby tu naděje byla nějaká :nevim:

no musis pockat na kontrolu, ale i kvuli diteti by bylo lepsi, aby to bylo mladsi, abys nepropasla screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.8.21 15:11
@Anonymní píše:
@Simmcaa s manželem fakt někdy na začátku toho června, potom byl tamten, a co se týká toho co bylo teď, tak to jsou 3 dny. Takže nejsem úplně blbá a vím že jediné východisko je, abych byla fakt už třeba v tom 3 měsíci, aby tu naděje byla nějaká :nevim:

Ty nervy si užij. Spát s dvěma chlapy, se kterými nechceš zůstat, bez pláštěnky, to chce být opravdu otrlá. Jestli vám to dlouho nešlo, byla by opravdu náhoda, že otěhotníš z rozlučkového sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
30.8.21 16:33

Manžela to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie