Zkusit nebo vydržet?

Anonymní
30.8.21 12:20

Zkusit nebo vydržet?

Krásný den 🙂
22.8 a 24.8 jsme zkusily početí stříkačkou metodou. Nechci si nic vsugerovávat ale opravdu mi bolí podbřišek. Prsa mám nateklý a strašně citlivý na dotek. Nejhorší je jít ze schodů to bolí nejvíc. Tak mě napadlo jestli si mám udělat test třeba už v pátek kdy to bude 10 a 12 dní třeba by tam bylo už něco vidět. Ještě jsem miminko neměla tak bych byla strašně ráda. Koupily jsme si test z krve a ten je nejpřesnější. Omlouvám se za anonym chodí sem kolegyně z práce 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4127
30.8.21 12:22

Příznaky sis vsugerovala. Testuj po vynechání menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
30.8.21 12:23

Testuj až ti vynechá MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
30.8.21 12:24

Udělej si papirkovy z moci po vynechani menstruace. Ty jsou spolehlive dostatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.8.21 12:51
@Nicole 1234 píše:
Příznaky sis vsugerovala. Testuj po vynechání menstruace.

Neříkám že jsem si to nemohla vsugerovat ale prsa mám opravdu nateklý to nevidim jen já 🙂. Stejný příznaky jsem měla už 2013 ale to nedopadlo dobře. Tak tam furt nějakou naději mám že to vyšlo. Ale děkuji za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.8.21 12:53
@Dara90 píše:
Testuj až ti vynechá MS.

Tu mám dostat 6.9 ale tenhle pátek jdu na kontrolu k doktorce. Marodím jako se zádama. Tak se bojím aby mě nechtěla poslat do práce nebo rentgen (ten bych odmítla a ukončení neschopenky taky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
30.8.21 12:59
@impistalka01 píše:
Tu mám dostat 6.9 ale tenhle pátek jdu na kontrolu k doktorce. Marodím jako se zádama. Tak se bojím aby mě nechtěla poslat do práce nebo rentgen (ten bych odmítla a ukončení neschopenky taky)

Jako jako marodíš? Nedej bože jít do práce? Odmítla ukončení neschopnosti?
Tady bude veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
30.8.21 13:15
@impistalka01 píše:
Tu mám dostat 6.9 ale tenhle pátek jdu na kontrolu k doktorce. Marodím jako se zádama. Tak se bojím aby mě nechtěla poslat do práce nebo rentgen (ten bych odmítla a ukončení neschopenky taky)

Udělej test 5.9. vyřešeno :mrgreen:
Ukončení pn lze odmítnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.8.21 13:33

Bolí mě prsa, mám je citlivá, cítím podbřišek. Jo aha, mám před menses a takhle to mám každý měsíc. Jo pokud se menses nedostaví, tak si udělám test. Ne dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4127
30.8.21 13:34
@impistalka01 píše:

Rentgen můžeš odmítnout, oni se tam i ptají, jestli nemůžeš být těhotná. Ale teda ukončeni PN určuje lékař a ne ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.8.21 13:36
@impistalka01 píše:

Jak se jako marodí se zády? Jak se odmítá ukončení neschopenky? Já mám asi divnou doktorku, protože tu musím pokaždý přemlouvat, aby mi PN ukončila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 13:36

Pane bože. Ano marodim. Na tom přece není nic špatnýho. Když mi vyjde negativní test půjdu hned do práce. Já nemám zrovna jednoduchou práci. Zvedám tam hodně kg. Zakázka může bejt od jednoho zákazníka třeba 0,5kg ale další si objedná klidně 30kg tak že si u toho hnu se zádama tak si myslím že jednou za rok marodit klidně můžu 🤦. A PN můžeš odmítnout s tím že to ještě bolí. Záleží na doktorce a já k mojí chodim už 18 let a zná můj zdravotní stav líp jak vy tady 🤗

• Citovat
  • Upravit
65
30.8.21 14:03

@lleennttiillkkaa ale já jsem nikde neřekla že mám takový bolesti před menstruací 😃 😃 kdybych to neměla skoro na čas tak ani nevim že to mám. Nemám žádný bolesti 😃 😃 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
30.8.21 15:20
@impistalka01 píše:
@lleennttiillkkaa ale já jsem nikde neřekla že mám takový bolesti před menstruací 😃 😃 kdybych to neměla skoro na čas tak ani nevim že to mám. Nemám žádný bolesti 😃 😃 😃 😃

Příznaky (jakýkoli) je brzy hodnotit. Zato psychika je mocná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
30.8.21 18:29

Klidně si ten test udělej, ale pravděpodobně bude brzo a nic na něm nebude. A i kdyby bylo, nikdo ti neřekne, zdali se to udrží a neodejde s MS. Proto se má testovat až po vynechané MS.

A to marodění se zádama máš kvůli té strříkačkové metodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí