Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Mám svědění šílené po kondomech
I po tech bez latexu?
@Tarena píše:
I po tech bez latexu?
Tak o tom nic nevim proc bez latexu?? ![]()
@Anonymní píše:
Tak o tom nic nevim proc bez latexu??
Protože můžeš mít alergii jen na latex, ne na všechny kondomy.
@Burj Chalifa píše:
Pak už jen nesouložit a později omrknout Pelhřimov
Proč Pelhřimov?
@Anonymní píše:
A zkoušela jsi i bez latexu? A co jiná bariéra jako pesar nebo cervikalni kroužek
A máš vůbec možnost se rozhodnout?
Chlap dítě chce, když půjdeš na potrat, tak to nejspíš bude konec vztahu. Když si nepůjdeš, je šance že se změní? Aspoň ty peníze?
Tak dítě oba chcete jak píšeš.. proč si sním nepromluvil o penězích? Že to takto nejde a pokud chce třetí tak to musíte vyřešit…
Nevím proč všichni píšete jiný chlap atd asi se miluji kdyžtak píše a je hodný jen prostě musí si šoupnout skrz tý peníze, promluvit si…
Jinak já taky nemůžu skoro žádnou ochranu
vždycky ale člověk musí počítat že někdy to nemusí vyjít prerusovany styk ale nám to zatím vychází xxx let
Jinak moc nechapu že se tady do mě,,obouvate,, kvuli kondomum, prasklý kondom nadělá stejnou paseku, to nemusí pomoc ani pohotovostni antina pro nas tahle metoda je 5let funkční (až na dobu kdy jsme chteli počít) az teď se stala někde chyba ![]()
@Anonymní píše:
Taky bych chtěla a moc, jen mám šilené myšlenky jestli bych to zvládla sama. On je jinak strašně hodný človek.
Jestli je opravdu hodný člověk, tak si sedněte a promluvte si. Řekni mu že třetí dítě ano, ale ne tak jako doposud. Řekni mu co ti vadí a proč. Chápu tě v tom, že ti kondomy vadí, taky jsem je nesnesla a proto že zdrav. důvodů šla po posledním dítěti na sterilizaci. Abych nemusela případně volit interupci kdyby…
Tak tady je jednoduchá podmínka, že, řekla bych mu, že všechny peníze půjdou na jednu hromadu nebo že jdu na potrat. Žebrat u chlapa o prachy to je hnus. Zvlášť když ty se doma staráš o jeho dítě. Vydírání sice není o moc lepší, ale chodit další čtyři roky žebrat, to by mě ani nehlo. ![]()
@Anna766 píše:
Jestli je opravdu hodný člověk, tak si sedněte a promluvte si. Řekni mu že třetí dítě ano, ale ne tak jako doposud. Řekni mu co ti vadí a proč. Chápu tě v tom, že ti kondomy vadí, taky jsem je nesnesla a proto že zdrav. důvodů šla po posledním dítěti na sterilizaci. Abych nemusela případně volit interupci kdyby…
Proč né muž?
U nich je to případně vratné, navíc o dost menší zásah do organismu…
@Sisika9 píše:
Proč né muž?U nich je to případně vratné, navíc o dost menší zásah do organismu…
Proč ne muž, nic proti tomu. U mě už stejně další děti nepřicházely v úvahu. Vsak píšu že zdravotních důvodů.
@Anonymní píše:
Tak budeš mít třetí, pak čtvrté, budeš se stále smát? Jak to uživíte?
@Russet píše:
Tak budeš mít třetí, pak čtvrté, budeš se stále smát? Jak to uživíte?
Půjdou do Výměny manželek, budou plakat, jak se všechny hvězdy na nebesích včetně antikoncepce spikly proti nim, a budou doufat, že z toho něco vytlučou.