Je mi špatně - co mi může být?

2785
6.1.14 10:21

mam strach-co mi může být?

Od včera mi je pekelně zle, k večeru mě přepadl nějaký asi záchvat, začalo mě polevat horko, studený pot, motání hlavy zimnice, pocity na omdlení, šílené bušení srdce a nemohla jsem dýchat, ještě tedy brnění v nohou a zčervenání těla..trvalo to asi hodinu, pak se mi udělalo líp. říkala jsem si, že do rána to určitě přejde, ale je mi pořád zle, mám tedy k tomu i průjem a pocity na zvracení, nejhorší je asi ta motanice hlavy.
K dr už jsem se objednala, vezme mě ještě dnes.
Nezažil to někdo z vás, co by to mohlo být?
Nejhorší je, že jsem s malou sama doma je jí 2,5 roku, manžel se vrátí až v pátek bojim se, že když to tu semnou sekne, co by chudinka dělala..hrozná představa.
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
6.1.14 10:23

Co takhle navštívit doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.1.14 10:24
@Blannie07 píše:
Co takhle navštívit doktora?

Vždyť píše, že jde ještě dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
6.1.14 10:25

@Blannie07 no zakladatelka píše, že doktor jí vezme jěště dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

Nejedla jsi neco neobvykleho..tohle muze byt i alergie…nebo otrava jidlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126

Okamžitě zavolat někoho, kdo u tebe může být kvůli malé a nechat se ihned odvézt na vyšetření, tohle není legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
6.1.14 10:28

No jsem s doktorem domluvená, že mě vezme dnes, musim vzit malou sebou. manželse bohužel vratit nemuže a hlidani nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
6.1.14 10:31

Dej někomu, komu důvěřuješ klíče od bytu a domluv se s ním, ať Tě pravidelně telefonicky kontroluje, pokud se nebudeš ozývat, tak ať hned dorazí. doma se snaž uklízet z dosahu věci, kterýma by si mohla malá ublížit, kdybys byla nějakou dobu mimo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
6.1.14 10:34

Ahoj, napadá mě silná alergická reakce, anafylakticky šok. To co popisujes, jak kdyby si popisovala mé příznaky. Měla jsem ho z kremu na tělo, který jsem nepoužila poprvé. Ještě druhý i třetí den mi bylo blbě. Od té doby sebou všude nosím pero pro akutní případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.14 10:45

Přesně takhle mi bylo, když jsem byla psychicky na dně, vážila 47kg (175cm) 3 dny jsem absolutně nic nesnědla a skoro 2 dny nic nepila…Normální kolaps. Nedržíš nějakou dietu? Nejsi ve stresu? Může to být klidně něco psychosomatického. Jestli ne, tak je to fakt na doktora.

• Citovat
  • Upravit
608
6.1.14 11:02

Podle mě psychika a panickým strachem jsi si to ještě zhoršila. Podobné stavy jsem měla já z dlouhodobého stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
6.1.14 11:08

To co popisuješ se mi stalo jednou po jahodách na které jsem do té doby nebyla alergická, myslela jsem, že je po mě
a pak podobné stavy mám před menstruací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
6.1.14 12:30

Holky tak už jsem zpět od Dr.
prý to je na 90procent panická ataka, kdy si člověk může opravdu i myslet, že umře. Dal mi lexaurin na uklidnění, budu brát 2 denně a dostala jsem doporučení k psychiatrovi :(

Ve stresu delší dobu jsem, to je fakt, ale nikdy by mě nenapadlo, že to může navodit takhle šílený stavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.1.14 12:53

@Daniella82 Důležité je, že víš, s čím bojuješ. Přeju, ať je brzo líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
6.1.14 13:19
@Nelisa píše: