Mám střevní bakterie v moči a v pochvě

854
7.7.15 10:54

Mám střevní bakterie v moči a v pochvě

Ahoj, řekla bych, že mám velmi dobrou hygienu, myju se dvakrát denně, po velké vždy. Přesto pořád mám střevní bakterie v moči a v pochvě ( e coli např.) Už nevím, co mám dělat, správně se utírám a hygienu opravdu nezanedbávám. Paní doktorka mi řekla, ať zlepšim hygienu, opravdu už nevím, jak bych jí měla zlepšovat. Bojím se případného těhotenství, protože tyhle bakterie neni dobré v těhotenství mít. Máte někdo podobné problémy? Co vás vyléčilo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
7.7.15 10:56

Neprovozujete náhodou anální sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.7.15 10:57

@terinka4444 ne a nikdy jsem neprovozovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.7.15 11:09

Co partner/pritel a jeho hygiena? Takhle mela kolegyne, pomohlo ji nejakou dobu pouzivat kondom a bylo po problemu.

• Citovat
  • Upravit
854
7.7.15 11:10

@Hanka1 hygienu má fajn a podle vyšetření zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
7.7.15 11:13

@misa.859 A jakou ti dr. doporučil léčbu? Nechává se to být nebo atb? Já nevím, možná se zkus utírat místo toaleťákem vlhčeným ubrouskem, to jediné mě napadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
7.7.15 11:14

Možná, že tohle všechno děláš, ale zjistila jsem, že na mě okolí čumí jako na mimoně, když jsem se zmínila, že žehlím ručníky a osušky. Takže je to zřejmě rarita. V dnešní době je prádlo, včetně ručníků a osušek, hezké, barevné, ale nevydrží ani 60 stupňů natož vyvářku, takže žehlím.

Zkus ručníky a osušky žehlit. Spodní prádlo bavlněné, které se dá prát na 60 a taky ho přežehlit (jako to už nedělám, ale tchyně kalhotky žehlí). Je hezky, prádlo věšet na sluníčko, ultrafialové záření také zahubí spoustu baktérií (no, proč je v řiti tma, že :mrgreen: - promiň, nechci tvůj problém zlehčovat, ale nedalo mi to :kytka: ) Zvýšit kyselost pochvy, tedy přirozenou ochrannou bariéru, omezením cukrů, kysanými mléčnými výrobky. Já miluju kyšku a z jogurtu si dělám airan, nevím, co je vaginální zánět. Chvála Bohu. Zavádět i do pochvy správnou kulturu, buď koupenou v čípcích, nebo rovnou živý jogurt. Nechodit v mokrých plavkách (to je asi notoricky známá rada), i propocené kalhotky měnit.

Ať to zdárně vyřešíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.7.15 11:15

Nenosíš tanga?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.7.15 11:17

@Loll urolog mi říkal, že tohle má hodně žen bezpříznakový a že pokud nejsem těhotná a nemám pálení, ať to nechám být, ale já nemůžu, prostě mi to vadí. Dal antibiotika Nutrifuration. @Apaji Prádlo taky žehlím, opravdu nevim, proč na tohle trpím. @SussieS nosila jsem, teď už vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.7.15 11:27

Měla tohle dcerka, neustále chodila na píchání antibiotik, protože té bakterie tam měla moc, ale nedělalo to žádné problémy. Nasadila jsem lichořeřišnici v kapkách a Renol kapky od Energy a máme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.7.15 11:28

@nataluska MNě to také nedělá problémy, ale ty bakterie tam jsou a vzhledem k tomu, že bych ráda dítě, tak se toho chci zbavit, protože nechci brát antibiotika v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.7.15 11:30

Dcerka brala neustále antibiotika, pak byla v nemocnici a těmito kapkamy jsme se toho zbavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.7.15 11:33

@nataluska A ona měla také e coli? Nebo ještě nějakou jinou střevní bakterii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.7.15 13:02

Měla stále e- coli a to 10 na sedmou. Což bylo podle paní doktorky už moc, proto jí píchali v nemocnici antibiotika do žíly- takhle celkem 3. než jsem našla tyto kapky a máme pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
1.10.15 13:39

@nataluska Můžu se zeptat, od kdy-věk je možné podávat kapky. Máme stejný problém :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí