Je mi 17 let a ještě jsem nikdy neměla menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3139
2.8.25 09:41
@SOVIČKA93 píše: Více

u mé lékařky visí papír, že dívky mladší 18 let vyšetří jen po písemném souhlasu rodičů (chodit mohou samy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.8.25 10:03
@annlady píše: Více

Jo je to blbost ma na to právo. Tak ať hledá jinde normální lékař ji vyšetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 10:06

A co pediatr/a na 17 leté prohlídce? Nějak se mi nechce věřit, že by to neřešil/a.

• Citovat
  • Upravit
821
2.8.25 10:06

Od 15 let běžně holky chodí samotné. Vyšetření poté probíhá podle toho zda byl styk nebo ne. Ale je možné že Váš doktor chce souhlas jen mi nejde do hlavy k čemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64968
2.8.25 10:09
@Jiřina a píše: Více

není jí 18. Záleží na doktorovi, jestli si to vezme „na triko“. Ten můj jo, někteří mají možná špatnou zkušenost s rodiči, tak ne. Ale ještě to ani nezkusila, asi bych se zeptala, kam chodí kamarádky a objednala se. Maximálně řeknou, že ne.
edit tihle taky vezmou
 https://www.neumed.cz/…distvych.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.8.25 10:24
@vokishka píše: Více

Je to možné svatá pravda hezky den ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 10:53

@Jiřina a nejsem hodně hubena a žádnou velkou fyzickou zátěž taky nemam

• Citovat
  • Upravit
1497
2.8.25 13:18

Ted jsem byla s dcerou 16,5 prvne u gynekologa a kdyz jsem ji objednavala, tak se ptala jestli musim s ni nebo muze jit sama a pani doktorka rikala, ze to zalezi na nas, na prani dcery. Ze to neni nutne. Ja jela, cekala jsem celou dobu v cekarne, nebylo potreba nic podepsat, vyplnit. Na prani dcery jsem sla dovnitr az abysme spolecne probrali moznosti antikoncepce.
Tak urcite zkus nekam zavolat a domluvit se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76111
2.8.25 13:20
@Anonymní píše: Více

vždyť jsi v 17 byla na preventivní prohlídce u dětské doktorky, tak tam jste to musely řešit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 13:34
@stinga píše: Více

Třeba tam nebyla :nevim: Já chodila na pediatrii jen když jsem měla zdravotní problém. Myslím teda tak od toho 13 roku. Máma na tyhle věci kašlala :roll: Povinné očkování jsme dostali ve škole.
Na gynekologii mě teda hnala už v 15 ale jen proto aby mi byla napsána antikoncepce..

Teď v dospělosti chodím na prevence na gynekologii a k zubaři. U praktika jsem byla naposledy před 4 lety, když jsem potřebovala razítko ohledně nové práce. :D

• Citovat
  • Upravit
76111
2.8.25 13:37

preventivní prohlídky u dětí jsou povinné, a zakladatelka nezní jako nějaká socka, že by s ní rodiče nechodili k lékaři,
ve škole se neočkuje už asi 40 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 13:43

Je mi 32 let, ve škole nám očkovali tetanovku a potom si pamatuji, že jsme dostali injekci do spodní části ruky, kde se čekalo na reakci a poté se kdyžtak očkovalo do ramene (nevím na co to bylo). Řekněte jediný důvod, proč bych si to vymyslela? :think:

• Citovat
  • Upravit
76111
2.8.25 13:46

tak to kecáš, nebo nežiješ v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76111
2.8.25 13:48

tak se to dělalo u rodičů, kterým je 66, ta do spodní část ruky byla zkouška na TBC, nic z toho se nedělá ve škole už spoustu roků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 13:54

Kecám no :mrgreen: vymyslela jsem si to protože tahle věc může zachránit lidstvo :roll: Bože… Dokonce i zubaře jsme tam měli, to koukáš co.. Hlásili nás rozhlasem na preventivní prohlídky.. Pokud tedy dítě nemělo jiného zubaře.
V menších městech o jedné Základní škole a jedné praktické škole je toto normální.. Kde 85% děti chodí k jednomu pediatrovi..
Pediatr přijde a očkuje každý rok daný ročník..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa