Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemusí to nic znamenat, ale může. Hned bych jela do porodnice. Držím palce, ať je všechno v pořádku!
Ahoj,
není to OK. Zajdi si určitě co nejdříve na pohotovost.
Určitě se i tobě uleví. Přeji ať je v pořádku ![]()
@nepřihl. M-a-j-a píše:
Ahoj,
není to OK. Zajdi si určitě co nejdříve na pohotovost.
Určitě se i tobě uleví. Přeji ať je v pořádku
Radši do porodnice. A hned.
Nemusí to znamenat nic, třeba jsi ty víc v pohybu a jenom neregistruješ, ale ty sama u sebe víš, co je divné a co ne ![]()
Tak radši zajeď, stejně by ses do klidu nehodila, držím palce
Já tím samozřejmě myslela gyne. pohotovost
Stejně kdyby přijela do nemocnice na pohotovost, tak ji pošlou na gynekologii.
Mám kousek od práce gynekologa, pojedu za ním, stačí, když se podívá přes ultrazvuk, že? Mám strach ![]()
Jinak tedy ano, dnes jsem celý den v pohybu, ale stejně i tak - nic jsem necítila ![]()
Já bych jela, už jen pro svuj klid.Tak radči jeď a dej vědět, jak jsi dopadla, určitě to bude v pohodě, neboj ![]()
Zkoušela jsem s břichem i zatřást, nic
Tak já nevím - jedu tam, ted tam budu volat..
Já už bych tam byla ráno a chtěla by to načotit i monitor, mě vždycky utz dopadl výborně a až na monitoru byl zjištěn problém. V těhu radší 100× zbytečně než si pak něco vyčítat. miminko se mohlo přesunout do jiné polohy já si pohyby hlídala furt, naštěstí Vali byla akční ve dne v noci
. Držim palce at je vše ok ![]()
@K.Black píše:![]()
proč zbytečně plašit, vždyť o nic nejde ne?
Přesně tak, proč plašit, ale ještě k tomu ZBYTEČNĚ.. fakt nechápu ![]()
Ahoj, jsem v 29. týdnu těhotenství a od včrejška večera jsem vůbec necítila pohyby malého. Ani předtím to nebyl žádnej nával pohybů, ale dnes fakt nic, docela se bojím. Ovšem nechci zbytečně plašit a jet hned k doktorovi. Myslíte, že je to o. k. ještě, že ho necítím skoro 24 hodin? Díky