Mám zbytečně plašit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8645
3.12.12 16:21
@K.Black píše: :roll: :roll: proč zbytečně plašit, vždyť o nic nejde ne?

Jak o nic nejde :?: :?: :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
3.12.12 16:26

Ja kdyz jsem cely den v pohybu, tak malinka se neozyva. Az kdyz si lehnu, tak po chvilce zacne radit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 16:28
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 29. týdnu těhotenství a od včrejška večera jsem vůbec necítila pohyby malého. Ani předtím to nebyl žádnej nával pohybů, ale dnes fakt nic, docela se bojím. Ovšem nechci zbytečně plašit a jet hned k doktorovi. Myslíte, že je to o. k. ještě, že ho necítím skoro 24 hodin? Díky

Já to mívala podobné, malou jsem třeba celý dennecítila a začala se mrskat až večer. U mě to bylo normální.
Ale ty sama nejlíp víš, jak je to u tebe, pokud se ti to zdá neobvyklé, tak jeď do porodnice, ať se podívají. Lepší „zbytečně“ než pozdě ;) A pak se ozvi jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.12.12 16:30
@jaaaanina píše:
Jak o nic nejde :?: :?: :?: 8o

to byla ironie ;)

• Citovat
  • Upravit
9090
3.12.12 16:34

Určitě jeď na kontrolu, já už bych tam dávno byla…lepší zbytečně, než jednou pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.12.12 16:44

To jsou otázky 8o 8o místo sedět na miminu jsem už dávno u gynekologa :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.12.12 16:45

Já jsem sice ve 23tt ale miminko necitim treba celý den :nevim: a když jsem to rekla dr.tak rikala, že je to normální, že spinká :nevim: ale ty musis nejlíp vedet jak casto se mimi hlásí a jestli má nekdy „pauzu“
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
3.12.12 16:50

Zkus si lehnout na záda a párkrát do nĚJ ŠŤOUCHNOUT. pOKUD SE NIC NEBUDE DÍT JELA BYCH DO NEMOCNICE NA KONTROLU.tAKY SE DOPORUČUJE VZÍT SI NĚCO SLADKÉHO

• Citovat
  • Upravit
Naima
3.12.12 16:50

Nemusí to znamenat vůbec nic. Ale ty sama musíš vědět, jak moc máš miminko aktivní nebo spavé. Já, kdybych jela pokaždé, když jsem ho necítila i 24 hodin, na pohotovost, tak jsem tam 5× do týdne.

• Citovat
  • Upravit
143
3.12.12 17:13

Pry je dobre vypít sklenici studené vody. Hodně studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
3.12.12 17:15

Když si člověk není jistý, tak určitě jeď. Já tam taky uz takhle jednou byla a hlavu mi za to nwutrhli, ba naopak, říkali, ze lepsi tam být ob den, než nedorazit vůbec. Nic se u me nestalo, v klidu me poslali domu a ja měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
3.12.12 17:20

Určitě si tam zajeď. Mně se stalo něco podobného. Bylo to zhruba v 29tt a nic se nedělo. Malá spinkala a za 2 dny už řádila, ale věděla jsem, že je vše v pořádku. Dr. byla moc milá a řekla mi, že je to dokonce dobře, že jsem přišla. Na utz se mimčo pohybovalo. Když se malá dlouho nehýbe, tak stačí pustit mixér a začne tóčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
3.12.12 17:27

Doufam, ze vsechno dobre dopadlo. Jinak priste jako test zkus snist neco hodne sladkeho, po tom se miminko hybe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.12.12 17:28

Jeste, mne pomaha horký čaj, lehnout na záda či na bricho…ale jsou dny kkdy nepomuze nic a prďoch proste chrní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
3.12.12 19:49

Ahoj, já měla to samé, ale všechno bylo v pořádku..Další dny jsem musela počítat pohyby, jeden den bez pohybu není moc dobré, k doktorce jsem měla dojet okamžitě, jak jich bylo mín jak 10 za den..Být tebou tak bych šla k doktorovi, hlavně se nebudeš stresovat a neboj, doktoři jsou zvyklí..
Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky