Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A na boku spát můžu? nebo raději vestoje?
pardon nemohla jsem si pomoct
myslim, že každému co je příjemné a obecné řeči typu to můžeš a to ne, jsou k ničemu ![]()
A na boku spát můžu? nebo raději vestoje?
pardon nemohla jsem si pomoct
myslim, že každému co je příjemné a obecné řeči typu to můžeš a to ne, jsou k ničemu ![]()
@Naima Hele,vše je to věc názoru. Každej člověk to vidí jinak.Tady něco málo, co jsem o tom našla.
http://www.mamavit.cz/…tehotenství
Ne, to není věc názoru, to je prostě fakt. Ty to podáváš jako absolutní pravdu, což není. Čerpej z webu porodnice.cz, tam máš relevantní info od porodníků. Prostě pokud tě nějaká poloha neomezuje, není ti v ní zle a tělo tě tak nechá, tak to prostě nevadí. Nebo máš pocit, že si můžeš utlačovat dolní dutou žílu a nevšimnout si toho?
Ať si udělá obrázek každý sám. Hlavně si myslím, že tahle debata co se tu rozjela je zbytečná a omlouvám se zakladatelce za odbočení ![]()
@Naima To jak to podávám si asi špatně pochopila a hlavně mě absolutně neznáš na to, abys mě mohla soudit
Napsala jsem názor na tvuj přispěvek a připadá mi, že tě spíš mnohem víc štve to, že někdo nesouhlasí s tím, co jsi napsala a proto utočíš, ale musím tě upozornit, že naprosto zbytečně. ![]()
@Adriana O píše:
@Naima To jak to podávám si asi špatně pochopila a hlavně mě absolutně neznáš na to, abys mě mohla souditNapsala jsem názor na tvuj přispěvek a připadá mi, že tě spíš mnohem víc štve to, že někdo nesouhlasí s tím, co jsi napsala a proto utočíš, ale musím tě upozornit, že naprosto zbytečně.
On tě někdo soudí? Diskuze je od slova diskutovat, já jsem tě jen upozornila, že tak absolutně, jak jsi to podala, je to nesmysl. Btw nemám potřebu útočit, info jsi už dostala, obrázek si dělej sama, jak už jsi psala v předchozím příspěvku. Tím s tebou diskuzi končím, protože na hádání se a smajlíky s čertíčkem opravdu nemám ani čas, ani náladu.
@Naima No,ten kdo končí tuhle diskuzi jsem já a to s tebou.Je mi tě líto a nechápu proč jsi tak zlá…
@Adriana O ono stačí si o vecech trosku pocist na odborných webec nebo se odborníků ptát nebo jen zkoumat sve telo
vis, tehotenství spis ublizi to, že se chces za kazdou cenu hádat
tak si radeji uvar kakao a neblbni ![]()
Já teda na doporučení doktorky na bříšku nespávala, hlavně jsem se bála že malého,,zalehnu-nebo vytlačím,,
takže jsem celé těhotenství spinkala na zádech a nic se nám nestalo
..Jen nechápu ty rozpory ![]()
@Adriana O píše:
@valina1 Tak to si moc dobře neumím představitjako, je to každýho věc, ale určitě bych to tady nikomu neradila, neznamená, že když tobě to nevadí, že někomu jinýmu to nemuže uškodit
Ona říkala že ji to pomaha a neradila to nikomiu dalšímu..jinak podle tebe jak má těhotna žena ležet když ne na břiše ani na zádech to by mě fakt zajímalo ![]()
Já ležela na zádech, boku i břichu, kdybych se měla řídit radama na webu a ne svým tělem tak bych spala asi ve stoje?
na zádech se mi špatně nedělalo, když už jsem měla velkej pupek tak jsem nespala přímo na břiše ale v poloze mezi bokem a břichem, a mam zdravý, polohou nepoznamenaný dítě ![]()
Já na břichu spala tak dlouho dokud mi to nevadilo, a už 3× a děti jsou normální
potom už na boku, na zádech mě to nebavilo, měla jsem blbý pocit
ale i netěhotná spím na břiše, maximálně na boku, ale i při tom ležím na břiše, je to moje speciální poloha ![]()
Nikde není určeno, jak se může a nemůže spát, vždy záleží na konkrétní osobě co ji dělá dobře, a o mimčo bych se vůbec nebála, je chráněné vakem s vodou, a pokud by mu to bylo nepříjemné tak se ozve, ale spíš to začne vadit mamince a ne miminku, chce to trošku logického uvažování a ne jedna paní povídala ![]()
To je jako že těhotná se nemá koukat na postižený a do ohně ![]()
No jasně, že má každý spát tak, jak je mu příjemné ![]()
Já jsem od chvíle, co jsem měla břicho, na něm spát nemohla a na zádech se mi dělalo mdlo, a to i v pololehu ![]()
Ráda na sebe vezmu ty chechtající se zelenáče, protože spánek v osmém a devátém měsíci byl pro mě fakt za trest, protože z ležení na boku mě pak už zase tlačily kyčle
Takže než jsem se v různých polobokových polohách vypodložila polštářema, tak jsem byla úplně vypruzená
![]()