Mám zbytečně plašit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.12.12 19:53

Ahoj holky, tady zakladatelka - dnes jsem všechny tyto rady zkoušela - měla jsem sladký oběd, třásla s bříškem a podbně - nic. Nakonec jsem zavolala na gynekologii, kde mi řekli, at jedu do porodnice. Ujal se mě doktor, který udělal UTZ vyšetření, monitor, i vnitřní vyšetření a nález je tento:
zevně: děloha normoton., vel. odpovídá
vag: pochva klidná, čípek cca 3 cm, tuhý, uzavřený, klenby volné, nevyvinuté, hlavička plodu dolů vysoko nad vchodem pánevním, nekrvácí, VP neodtéká
UZ: 1 živý plod, Akce srdeční pravidelná, pohyby +, placenta bez známek odlučování či hematom.
Takže :dance: :dance:
Pan doktor říkal, že pohyby jsou velmi, velmi individuální věc. Že to, že moje kamarádky to budí ze spaní, neznamená, že bude mě a že prcek je prostě klidné miminko.
Zítra mám jít pro jistotu na kontrolu. Ale jsem už úplně v klidu :))

• Citovat
  • Upravit
1804
3.12.12 19:55

:potlesk: Takze ty v klidu a klidny prcek k tomu! To je dvoji vyhra :lol::palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
3.12.12 19:56

Tak to je fajn..Hlavně víš že se nemusíš stresovat..Já to taky měla, ale podle mojí doktorky pokud pohyby normálně cítím a jeden den ne, je lepší přijet..ona jeteda hodně opatrná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.12.12 20:05

:pankac: To je super zpráva!!
Přesto bych se dál řídila heslem, že raději 100× zbytečně a přežít doktora koulejícího očima, než jednou pozdě!
Můj mladší to měl teda tak, že vždycky několik dní kopal skoro bez přestání, pomalu 24 hodin denně a pak si dva dny dáchnul. Když se to stalo poprvé, byla jsem z toho úplně mimo a už jsem viděla katastrofální konec :cry: Ještě že jsem zrovna ten den šla do poradny, tak jsem pak věděla, že je ok. Pak už jsem věděla, že je to takový jeho zvyk. Unavit se a pak dohnat spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cuarentena nepřihl.
3.12.12 20:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tady zakladatelka - dnes jsem všechny tyto rady zkoušela - měla jsem sladký oběd, třásla s bříškem a podbně - nic. Nakonec jsem zavolala na gynekologii, kde mi řekli, at jedu do porodnice. Ujal se mě doktor, který udělal UTZ vyšetření, monitor, i vnitřní vyšetření a nález je tento:
vag: pochva klidná, čípek cca 3 cm, tuhý, uzavřený, klenby volné, nevyvinuté, hlavička plodu dolů vysoko nad vchodem pánevním, nekrvácí, VP neodtéká
UZ: 1 živý plod, Akce srdeční pravidelná, pohyby +, placenta bez známek odlučování či hematom.
Pan doktor říkal, že pohyby jsou velmi, velmi individuální věc. Že to, že moje kamarádky to budí ze spaní, neznamená, že bude mě a že prcek je prostě klidné miminko.
Zítra mám jít pro jistotu na kontrolu. Ale jsem už úplně v klidu :))

No to je fajn, že to nic není. Víš, nechtěla jsem tě strašit, ale znám případ, kdy takhle mamka dva dny váhala a miminko bylo mrtvé. :,( Lepší je jet hned a třeba stokrát zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
3.12.12 20:23
@Cuarentena nepřihl. píše:
No to je fajn, že to nic není. Víš, nechtěla jsem tě strašit, ale znám případ, kdy takhle mamka dva dny váhala a miminko bylo mrtvé. :,( Lepší je jet hned a třeba stokrát zbytečně.

Tak to je šílený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.12.12 17:51

@valina1 lehnout na břicho? To myslíš vážně? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.12.12 17:55
@Anonymní píše:
Zítra mám jít pro jistotu na kontrolu. Ale jsem už úplně v klidu :))

To je výborná zpráva :potlesk: Tak teď ať už je vše jen dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
4.12.12 17:58

@Adriana O trošku ho potlačit, doted spim temer na brise a dle dr. to nevadi zatim…jsem 23tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.12.12 18:03

@valina1 Tak to si moc dobře neumím představit :nevim: jako, je to každýho věc, ale určitě bych to tady nikomu neradila, neznamená, že když tobě to nevadí, že někomu jinýmu to nemuže uškodit :cert: Já jsem pomalu na konci těhu a když jsem byla v tom týdnu co jsi ty, tak si nedokážu představit, že bych si lehla na břicho, za prvý to pro prcka určitě není příjemný a za druhý malej by mě ani nenechal, protože ikdyž jsem ležela na boku a trošku se převalila víc, tak už hned na tý straně kopal a nelíbilo se mu to. Takže já bych na břicho URČITĚ nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
4.12.12 18:07

@Adriana O proc se rozcilujes? :mrgreen: kazdemu sedi neco jineho :nevim: pár lidi radilo, jak na mimi aby se ozvalo a koplo- ja poradila toto, nevidim na tom nic spatneho a kazda z nas ma snad svuj rozum a zna sve telo a vi co si muze dovolit :palec:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.12.12 18:14

@valina1 Já se nerozčiluju, jen říkám svuj názor, toť vše :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.12.12 18:53

Na břiše se může naprosto klidně spát, pokud to mamince a dítěti vyhovuje a nevadí. Asi tak, jako na zádech.

• Citovat
  • Upravit
310
4.12.12 18:56

@Naima nazádech by se v těhu spát nemělo, protože si přimáčkáváš dutou žílu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.12.12 19:05

Ale prosím tě - můžeš a nemusíš, takže pokud ti není zle a nejdou na tebe mdloby, tak si tak spi až do aleluja. Kdybys měla skutečně utlačnou dutou žílu, tak to rozhodně poznáš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky