Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
A potvora mala sa nechce nechat zaviazat na lezato do kolisky, snazi sa dostat von. Tak som skusila do kriza na stojato. Zaklana sa tak, ze takmer lezi vo vzduchu. Previazala som napevno, aby sa nemohla zaklonit. Pistala mi do usi tak dlho, az satka povolila a ona sa zaklonila. Aj tak place a place, satka ju este viac rozdivocila. Neviete co robim zle alebo su proste deti co sa satkovat nedaju?
Půlroční dítě už bych do kolíbky nevázala.
Možná bude trošku problém, aby si na šátek zvykla
Nejlepší je vyrazit na procházku, rytmické houpání a pozorování okolí by se jí líbit mělo.
Souhlas, půlročáka už do kolíbky nenarveš…
A taky bych poradila vyrazit ven na procházku, bude mít na co koukat.
Nemáš v okolí někoho, kdy by to úvaz mohl zkouknout? Odkud jsi?
Edit: koukám že z Brna
No to je možností
Škoda, zrovna dneska byl jeden šátkovací sraz na Šelepce… Pokud budeš chtít, nasměruju sem nějaké brňačky na domluvu, my bydlíme až kousek za. Ale v pátek budu v Brně, tak bysme se eventuálně mohly domluvit i spolu.
Vždycky jsem si přála setkat se s Bábi ![]()
No ja som satku dostala od kolegu, manzel ju zajtra vrati, odchadzame na velikonoce a ostanem tyzden u mamy.
Len ma prekvapilo ze sa mala snazila vymontovat zo satky aj ked bola nastojato. Dat jej rucicky von nemozem, lebo vyleti a priviazat ich tiez nemozem, lebo to vyleti z koze …
No netrufla som si s nou ani vyniest kos ![]()
Není zvyklá. Půlroční bych do kolíbky vůbec nezkoušela, na to je už velká. Kříž pouze s kapsou uvnitř, kapsu až ke krku, pořádně dotáhnout a vyrazit ven, ať nemá čas přemýšlet, kde je a kouká kolem.
Nejlepší by bylo na záda, ale chápu, že jako začátečníci jste rádi, když uvážete dopředu ![]()
A nebo na bok, ale šátek máte určitě delší, takže budou velké přebytky. (na bok bych vázala klokana na bok, uvidí dopředu a zároveň bude vpředu, doporučuju video na youtube od vonzino1)
Tak sme sa vratili z prechadzky, vonku sice ani nepipla ale tvarila sa dooooooooost nasrane. Potom zaspala. Zobudila sa doma a hned nozicky spolu ze ked sa nevysuka ruckami, tak aspon vypadne
Nebolo by bezpecnejsie nositko?
Co znamená „nozicky spolu“? Jako k sobě? To by dát neměla, pokud měla látku od kolínka ke kolínku a kříž vedený mezi nohama.
Já měla teda jistější pocit v šátku, nosítko je z boku otevřené ![]()
Zkus se kouknout na tohle video, tam je to hezky vysvětleno všechno co a jak
http://www.youtube.com/watch?…
Bábi Zlopočasná píše:
Tak sme sa vratili z prechadzky, vonku sice ani nepipla ale tvarila sa dooooooooost nasrane. Potom zaspala. Zobudila sa doma a hned nozicky spolu ze ked sa nevysuka ruckami, tak aspon vypadneNebolo by bezpecnejsie nositko?
Vypadne?
To by neměla mít možnost
Taky mi přijde, že nosítko je z tohoto hlediska ještě méně bezpečné
A ruce v jejím věku určitě ještě dovnitř.
Fakt se nechceš setkat s někým naživo? Já jsem taky od Brna ![]()
Brala by som, ale zajtra odchadzame na cely tyzden na velikonoce. Ozvem sa az budeme naspat v Brne.