Maminka podvodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6307
6.11.17 18:21

Jasně, holky, já vím, že nejdřív jsem měla počkat na peníze a pak až jí to odeslat. Měla jsem prostě cestu na poštu, znáte to. O nic nejde.Jde o pár stovek…
Ale jak jsem již psala, už tolikrát tady na emiminu jsem poslala předem a vždycky to bylo OK. Nejvíc mě zaráží to, že ještě se mnou pak komunikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
6.11.17 18:26
@Petronellina píše:
Taky už jsem byla jednou napálena, od té doby raději lidi googlím. Sice to není 100 %, protože ti echt podvodníci střídají emaily a bank. účty, ale konkrétně u této paní by mě trochu varovala exekuce.

8o. Jak a kde to jde zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
6.11.17 18:30
@Včelička992 píše: :D by me zajimalo, co by jako dotycne udelali? Podat trestni oznameni na nekoho komu byli v podstate boty zaslany zadarmo? To nevim teda :nevim:

Jistě. Nebylo přece dohodnuto, že boty půjdou zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
6.11.17 18:37

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:17

• Citovat
  • Upravit
14541
6.11.17 18:39

@smutná máma já normálně posílám až po připsání peněz na účet, nevěřím moc ani elektronickým potvrzením :oops: Ale povedlo s mi nedávno něco podobného. Ujištění, že peníze maminka zítra pošle, zrovna jsem měla cestu na poštu (utrhla jsem se od nemocného dítěte), ale už předem jsem si říkala, že je to fakt risk. Balík doručen a peníze nikde. Další týden paní komunikovala a ujišťovala jak peníze pošle, ale pokaždé jí do toho něco vlezlo. No už jsem se pak smířila s tím, že peníze neuvidím, ale nakonec je opravdu poslala.
Jinak maminky jsou prostě taky jen lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
6.11.17 18:40

@smutná máma stačí zadat jméno a email, popř. bank. účet do vyhledávače. https://www.google.cz/search?…

• Citovat
  • Upravit
6307
6.11.17 18:44

@Petronellina jojo, díky, už jsem se na to koukla.To je docela šikovný.
@Fikta no, přesně takto jsem postupovala, jako ty. Člověk chvátá z práce do práce, k tomu doma malé dítě…
Na ta elektronic. potvrzení mě už taky dcera upozorňovala. Že šikovný grafik ho má během chvíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
6.11.17 18:56

Zakladatelko bacha na ochranu osobnich udaju, sdelila jsi takovou kombinaci, podle ktere je osoba jednoznacne identifikovatelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
6.11.17 19:03

A neudělalas chybu v č. učtu. To se jednou stalo moji kamarádce..
Jinak půjdu proti proudu, já nejdraději mám dobírku.. Nic posílat odpředu ani peníze, ani balíky.
I teď taky jsem si od pána objednala něco.. Od mi to poslal poštou.. Já si zašla na poštu dala peníze!! pani mi dala balík..
Mě přijde riziko i posílat peníze dopředu.. Když to jde, tak raději starou formou…
Když si někdo balík nevyzvedne o nic nepřijde, vrátí se zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
6.11.17 19:10

@Janasas nene, neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
6.11.17 19:33

@Janasas no přijde o poštovné. Pro jednou ok, ale pro někoho, kdo je v bazaru dost aktivní to mohou být už velké částky :nevim:
Já ráda prodávám a nakupuju tam, kde je hodnocení uživatelů. A nejlépe v malých uzavřených skupinách, tam nemám problém předem zaplatit i drazší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
6.11.17 19:37

Já teda posílám vzdy nasledujici den po připsání platby na účet…a moje zákaznice se v poho vracejí…nemaji s tim problém a kdyz je někdy poštovné mensi než si nauctuji tak nemam problem preplatek poslat zpět???…ale jednou se mi stalo též ze jsem jedne mamince poslala mary dopředu a balicek nikde furt mi tvrdila ze musi dojít každým dnem ale nic no po měsíci a zdlouhavé korespondeci mk poslala obnos zpět. Nebo asi pred rokem jsem male objednala povlečení na foto krásné to co mi přišlo des bes…majitelka ze nam poslat zpět ze to opraví peníze vratit nechtěla slibila ze poštovné mi vrátí zpět no a nic povleceni dorazilo opravene bez omluvy bez vraceni poštovného prostě nic…jednalo se novou věc…prostě duveruj ale prověruj no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
6.11.17 19:44

Nikdy bych neposlala dotyčnému věc, kdyby to neměl dotyčný zaplacený. Vždy je lepší počkat až na přijetí platby..takových lidí je, co mi napsaly že peníze poslaly a ono nic, tak jsem prostě prodávala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.11.17 19:48

@smutná máma To je mi moc líto :hug: Já jsem taky naivka důveřivá a když se toto stane, tak mě víc mrzí, že jsou toho lidi schopní zneužít, než ty peníze o které bych třeba přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6821
6.11.17 19:52

Tak já nakupuji přes bazárky hodně často, i občas něco prodám a ťuk ťuk, zatím se mi nestalo, že by mi někdo neposlal peníze, nebo mě někdo okradl.Asi mám štěstí. Ale je pravda, že jsem stejně opatrná a zboží neposílám dřív než mám peníze na účtě. A to jsou některé maminky opravdu nedočkavé a hned po zaplacení by nejraději, abych šla na poštu hned, posílají foto o platbě atd…Zakladatelko, poučila jsi se, příště buď opatrnější a zboží posílej, až budou peníze na účtě, i kdyby to mělo trvat několik dní :nevim: Jak vidíš, tak všechny mámy bohužel poctivé nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák