Maminky už jsem zoufalá

Anonymní
15.2.17 17:38

Maminky už jsem zoufalá

Maminky už nemůžu. Mám 2,5 letého syna a dohání mě k zoufalství. Už od malinka nejí rohlík, kukuřičné krupky prostě nic co musí držet v ruce :( vše ji jen na lžíčce. S kouskama nijak problém nemá co je na lžíčce s ni! Další problém nechce jist sám :( nechává se jen krmit. Slova co říká je jen mama a táta. Chodí dopoledne do školičky a dnes mi učitelka řekla, že mi ho takto nevemou do školky od září :( jinak je hodný. V noci hezky spí. Knížky ho nebaví ani neví jak děla kravička nic :( je mi to moc líto. Všechny děti okolo nás to umí. Vůbec si nevím rady. Jestli zkusit nějakého psychologa nebo něco. Omlouvám se za zmatený příspěvek, ale dnes to na mě nějak dolehlo :( děkuji za každou radu!!! :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35835
15.2.17 17:42

A kdyz ho nekrmis, tak co? Zkus se poradit s detskou doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.2.17 17:42
@Anonymní píše:
Maminky už nemůžu. Mám 2,5 letého syna a dohání mě k zoufalství. Už od malinka nejí rohlík, kukuřičné krupky prostě nic co musí držet v ruce :( vše ji jen na lžíčce. S kouskama nijak problém nemá co je na lžíčce s ni! Další problém nechce jist sám :( nechává se jen krmit. Slova co říká je jen mama a táta. Chodí dopoledne do školičky a dnes mi učitelka řekla, že mi ho takto nevemou do školky od září :( jinak je hodný. V noci hezky spí. Knížky ho nebaví ani neví jak děla kravička nic :( je mi to moc líto. Všechny děti okolo nás to umí. Vůbec si nevím rady. Jestli zkusit nějakého psychologa nebo něco. Omlouvám se za zmatený příspěvek, ale dnes to na mě nějak dolehlo :( děkuji za každou radu!!! :,(

dej mu lžičku do ruky a krm jednou ty jednou já.. začala bych tím samostatným jídlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 17:44

@pikola když ho nekrmím vzteká se a radši nebude jist :(

• Citovat
  • Upravit
9166
15.2.17 17:45

Chystala bych mu jídlo, at jí sám, lžičkou, vidličkou, rukama…ale sám. Je potřeba odbourat to, co chceš, aby se naučil sám. Pokud odmítne, smůla, další jídlo bude v jiný čas…Pokud bude plakat, taktéž, řevem si nemůže vymoci to, co chce. Nesmíš ustupovat, protože jinak vážně hrozí, že ti dítě odmítnou při základních návycích vzít do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.2.17 17:47
@Anonymní píše:
@pikola když ho nekrmím vzteká se a radši nebude jist :(

No vidíš, a pak tě dostane, tam, kam chce…protože maminka nepřenese přes srdce, když dítě brečí, a aby dítě nebylo hladové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.2.17 17:48
@Anonymní píše:
Maminky už nemůžu. Mám 2,5 letého syna a dohání mě k zoufalství. Už od malinka nejí rohlík, kukuřičné krupky prostě nic co musí držet v ruce :( vše ji jen na lžíčce. S kouskama nijak problém nemá co je na lžíčce s ni! Další problém nechce jist sám :( nechává se jen krmit. Slova co říká je jen mama a táta. Chodí dopoledne do školičky a dnes mi učitelka řekla, že mi ho takto nevemou do školky od září :( jinak je hodný. V noci hezky spí. Knížky ho nebaví ani neví jak děla kravička nic :( je mi to moc líto. Všechny děti okolo nás to umí. Vůbec si nevím rady. Jestli zkusit nějakého psychologa nebo něco. Omlouvám se za zmatený příspěvek, ale dnes to na mě nějak dolehlo :( děkuji za každou radu!!! :,(

A nacvičujete to spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.2.17 17:49
@Anonymní píše:

no ale ty mu nemůžeš přece ustupovat už je to velký chlapeček - zkus nějak vlídně motivovat ve smyslu že je šikulka a dokáže to sám a že bude třeba na oplátku on krmit tebe - formou hry.. jakkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.2.17 17:50

Co říká lékařka na to, že umí jen dvě slova??? On jinak neumí vůbec nic??? nekomunikuje??? pak bych se pídila, zda není problém někde jinde, než že jen nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@pannda trenujeme :think: dnes nechtěl v 16:00 jist bude až 18:00. Je teda vztekly, ale jidlo dal odmítá. Co to mluvení? To asi taky úplně normální není viď?

• Citovat
  • Upravit
59398
@Anonymní píše:

a nemá jiný zdravotní problém :?. Jinak je ok? Domluvte se nějak spolu, chápe co mu říkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 17:51

@pannda On naprosto všemu rozumí co po něm chci, ale neřekne nic. :(

• Citovat
  • Upravit
27700
15.2.17 17:53

Řekne alespon nějaký slova? jakýkoliv, kdykoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 17:54

@Markéta80 neee jinak je to zdravý kluk. Vzteklejši je, ale už je to lepší musí být po jeho no. Snažím se ho učit, hrát si, ale nevidím pokrok :( každý se ptá co už umí a já nemám ani co říct :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.17 17:55

@ka2ka když mu řeknu Rekni: Mama a táta tak řekne. Jinak si jen žbrblá :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení