Maminky v jižní Francii

5
4.9.12 15:02

Maminky v jizni Francii

Ahoj holky,
je mi 26 let, mam 2 letou dceru a 3 mesicni miminko. S manzelem, ktery je Francouz, zijeme napul mezi Ceskou republikou a Provence. Bydlime v male vesnicce La Verdiere, asi 50 km od Aix en Provence a 30 km od Manosque. Citim se tu trosku osamele, tak bych moc ocenila, kdyby se tu nasla nejaka kamaradka, idealne take s detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
4.9.12 15:14

Ahoj, mam velmi dobrou kamaradku, co zije v Carpentras, ma holcicku dvouletou, jen je o neco starsi, kdybys' mela zajem, tak ji na Tebe dam treba email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.9.12 19:03

Ahoj Peti, klidne muzes, zrovna jsem se divala do mapy, no je to takovych 160 km:), ale kazdy kontakt je fajn, ze ta Francie musi byt tak rozlehla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
17.11.12 23:30

@verunkaja @skritek Petra Holky zalozila jsem tu skupinu maminky ve francii…ale zatim tam nikdo neni :mrgreen: Tak se pridejte budeme alespon 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnnaF
20.11.12 18:30

Ahoj, ja tedy nejsem jeste maminka, ale aspon jsem tehotna :lol:. Bydlim v Manosque, tak zdravim do Verdiere, kdyz zavolam z okna a bude foukat, mozna me uslysis :). Posli kdyztak kontakt!

• Citovat
  • Upravit
5
22.11.12 08:09

Ahoj Anno,
la verdière slysi:)
momentalne se potykame s problemovym pripojenim k internetu, tim padem nam nefunguje ani pevna linka..
jinak telefon , pevna ***, prpadne email,@gmail.com
bezva, ze bydlis takovy kousek, mohly bychom se treba nekdy sejit na kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.4.13 17:44

@verunkaja jak vypada tva situace ted? Nevim presne kde bydlis ale i ja se budu stehovat v budoucnosti do francie. Primo do lyonu. Je to daleko od tveho mesta. Mam 20 mesicni holcicku, budu vdecna za kazdy kontakt. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.13 20:28

Ahoj, diky za napsani, situace uz je trosku lepsi:), no mame to od sebe tak 4 hodky cesty, 350km:), Lyon je krasne mesto, urcite se Ti tam bude libit. Kdybys cokoliv potrebovala, jsem tady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.6.13 06:03

ˇahojik, my jsme bydleli u montepellie, momentalne se stehujeme k Parizi, manzela tam presunuli z prace, konkretne oblast Essone, neni tamnnikdo? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.6.13 21:05

Skoda, ze to neni nekam bliz:), tak snad se Vam tam bude libit, ale to slunicko by mi asi chybelo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.6.13 13:06

Obnovuji diskuzi, je tu nekdo mejen v jizni, ale celkove Francii? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.6.13 13:14

Ahoj holky, zvu do skupiny My, ktere zijeme v cizine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.6.13 13:16

Doporucuji jeste diskusi zde, kliknete https://www.emimino.cz/…o-cr-154938/ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
27.8.13 13:48

Salu :lol:, je tu nejaka maminka zijici v Lyone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.8.13 21:24

Do Lyonu obcas jezdime kvuli manzelove praci ikdyz ted uz ne tak casto :mavam: My jsme momentalne presunuti v Etampes u Parize jak dlouho tu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí