Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
je mi 26 let, mam 2 letou dceru a 3 mesicni miminko. S manzelem, ktery je Francouz, zijeme napul mezi Ceskou republikou a Provence. Bydlime v male vesnicce La Verdiere, asi 50 km od Aix en Provence a 30 km od Manosque. Citim se tu trosku osamele, tak bych moc ocenila, kdyby se tu nasla nejaka kamaradka, idealne take s detmi.
Ahoj, mam velmi dobrou kamaradku, co zije v Carpentras, ma holcicku dvouletou, jen je o neco starsi, kdybys' mela zajem, tak ji na Tebe dam treba email.
Ahoj Peti, klidne muzes, zrovna jsem se divala do mapy, no je to takovych 160 km:), ale kazdy kontakt je fajn, ze ta Francie musi byt tak rozlehla:)
@verunkaja @skritek Petra Holky zalozila jsem tu skupinu maminky ve francii…ale zatim tam nikdo neni
Tak se pridejte budeme alespon 3
Ahoj, ja tedy nejsem jeste maminka, ale aspon jsem tehotna
. Bydlim v Manosque, tak zdravim do Verdiere, kdyz zavolam z okna a bude foukat, mozna me uslysis
. Posli kdyztak kontakt!
Ahoj Anno,
la verdière slysi:)
momentalne se potykame s problemovym pripojenim k internetu, tim padem nam nefunguje ani pevna linka..
jinak telefon , pevna ***, prpadne email,@gmail.com
bezva, ze bydlis takovy kousek, mohly bychom se treba nekdy sejit na kafe
@verunkaja jak vypada tva situace ted? Nevim presne kde bydlis ale i ja se budu stehovat v budoucnosti do francie. Primo do lyonu. Je to daleko od tveho mesta. Mam 20 mesicni holcicku, budu vdecna za kazdy kontakt. Diky
Ahoj, diky za napsani, situace uz je trosku lepsi:), no mame to od sebe tak 4 hodky cesty, 350km:), Lyon je krasne mesto, urcite se Ti tam bude libit. Kdybys cokoliv potrebovala, jsem tady:)
ˇahojik, my jsme bydleli u montepellie, momentalne se stehujeme k Parizi, manzela tam presunuli z prace, konkretne oblast Essone, neni tamnnikdo? :/
Skoda, ze to neni nekam bliz:), tak snad se Vam tam bude libit, ale to slunicko by mi asi chybelo:)
Obnovuji diskuzi, je tu nekdo mejen v jizni, ale celkove Francii? ![]()
Doporucuji jeste diskusi zde, kliknete https://www.emimino.cz/…o-cr-154938/ ![]()
Do Lyonu obcas jezdime kvuli manzelove praci ikdyz ted uz ne tak casto
My jsme momentalne presunuti v Etampes u Parize jak dlouho tu jsi?