Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
Je tu někdo ze Slaného? Bydlím kousek od Slaného… ![]()
Ahoj janinkaz!
Já jsem přímo ze Slaného. Nejsem ale maminka, jen snažilka. Teda momentálně jsem v bodu 0. V listopadu v 7 tt jsem potratila. Zatím se podle doktorky ale nesmíme ani snažit…
Ahoj bludickaa, tak to je mi moc líto, že se to nepodařilo
Na podruhé to dobře dopadne ![]()
Já bydlím v Hořešovicích. Znáš ???
Doufám, že ano…
Hořešovice znám jen, když tamtudy projíždíme. Ale je to kousek od Slanýho ![]()
Tohle je snad první diskuze, kde jsem to Slaný našla
Všude jinde jsou jen velká města.
Já se bohužel na net dostanu max. 2× denně. Ráno v práci, dokud nás neodstřihnou a pak večer u příbuzných a tak. Tak kdybych náhodou dlouho neodepisovala, tak to není proto, že bych nechtěla…
Ty jsi na mateřský, viď?
pa jdu pracovat!
Jasný, nebudu si to myslet ![]()
Ano, jsem na mateřský, Adámkovi budou za necelý tři týdny (26.3.) dva roky. To to letí, ale nad druhým zatím nepřemýšlíme, je to ďáblík.
Projíždíte Hořešovicemi? Hodně lidí má na Bilichově chatu, já jinak pocházím z Lískýho, to je směrem z Hořešovic na Pozdeň.
Tak zatím pa pa, Jana
PS: Co děláš za profesi?
Ahoj Jani!
My se ale přece známe… Já jsem Verča Š.!!! Obě jsme vdané a oboum nám šla za svědka naše společná kamarádka Lucka K.
Už víš?
Včera jsem jí volala a ptala se jí, jak máš velkého syna a ona mi řekla, že Adámkovi bodou dva roky ![]()
Naposled jsme se viděli na gyndě, když jsi si šla už jen potvrdit těhotenství. Doufám, že si vzpomínáš, nebo, že si na mě pamatuješ. Seznámili jsme se v Líským, když jsem tam byla s Luckou, ale to už je let…
Je to strašná náhoda, že se po tolika letech potkáváme právě tady, ale jsem ráda ![]()
Slyšela jsem, že se chceš vrátit do práce. Už jsi teda rozhodnutá? A máš hlídání?
Nelekni se, ale já jsem profesí „likvidátor“
Pracuju jako admin. pracovnice v jedné pojišťovně.
Nějak jsem se rozepsala… Těším se, že mi odepíšeš, ale dnes už se na net nedostanu - zase až zítra. Nebo mi napiš na můj soukromý e-mail, tam můžu.
Tak zatím pa!!!
Ahoj Verčo,
jasně, že se známe. Jsme tady snad jediný maminky ze Slanýho?! Tak to je náhoda. Už vím, kde pracuješ, samozřejmě. Lucka mi to říkala, vzpomínám si. A občas, když mi přeposílá ty vtipné e-maily, tak jsi tam taky mezi odeslanými (odesílateli).
E-maila ti napíšu, tak zatím pa pa.
Ahoj Jani!
Já měla v PÁ dovolenou, takže jsem se na net nedostala a pracovní e-mail si přečtu až v pondělí… Teď jsem na návštěvě u našich (v Pan. Týnci). Včera jsem se účastnila „vesnický zabíjačky“ - to si asi umíš předsavit
Ale tchán mě chválil, tak jsem se asi jako snacha osvědčila ![]()
Tvůj e-mail bych možná v nějakým tom přeposláným od Lucky taky našla. Vidíš - to mě ani nenapadlo, já myslela, že bude někde v tom mým profilu…
zatím paaa!!!
Ahoj slaňačky, jsem taky slaňačka, tak už jsme 3
Ale tipuju, že budete asi o trochu mladší než já, já mám 9ti letou dceru a teď jsem ve 4. měsíci, ještě chodím do práce. Hořešovice vím, kde jsou, máme na Bilichově chatu
Tak aspoň mi někdo dá echo, jak byl spokojený se slánskou porodnicí, jestli jste tam tedy rodily … Pomalu začínám zjišťovat, první dceru jsem měla v Praze. Ahoj!
Aho Emanko ![]()
Hurááá, Slaný se rozrůstá ![]()
Já tam rodila, byla jsem vcelku spokojená, sice porodní asistentka byla taková načuřená, ale ne zlá nebo nepříjemná. Rodila mi Dr. Kuklová, teď se jmenuje Kolářová (vzala si Dr.Koláře z gyndy), byla moc hodná a milá. Ale už bych tam nešla z jednoho jedinýho důvodu. Malej měl den po porodu komplikace a musel být převezen na Kladno na novorozeneckou JIP (neděle) a mě za ním pustili až ve středu. MM jsem mezitím odstříkávala a manžel převážel. Malýho jsem viděla jen na fotkách. To už bych nechtěla, tak proto bych už tam nerodila, nemají JIP.
Bilichov…
, tam jsme chodili za klukama chatařema
Moje mládí ![]()
Ahoj Jani a Emanko!
Tak já jsem tady „nejmladší slaňačka“
V prosinci mi bude 23 a v lednu by se nám měl narodit malej „sněhulák“…
Janinkaz: omlouvám se, že jsem se neozvala, ale nějak je náročný sladit naše programy
Jak jste daleko s rekonstrukcí?
Emanka: já jsem zatím nerodila, ale se slánskou gynekologií už zkušenosti mám. V listopadu 2006 jsem tam byla pro zamlklý potrat na revizi dělohy. Sestřičky byly docela milý, ale hrozně mi vadil jeden lékař (nejsem si jistá jestli je to gramaticky správně - MUDr. Vollgemuth). Při vizitě za mnou skoro nepřišel ani k posteli a než jsem se stačila na něco zeptat - byli zase všichni pryč. Pokud jsem se na něco stihla zeptat, dostala jsem stučnou odpověď (žádný dlouhý vysvětlování). Pan doktor Kolář byl mnohem lepší a MUDr. Kuklová byla taky vstřícná a milá.
Stejně jsme ale s manželem rozhodnutí, že budu rodit ve Slaném - nemocnici mám za barákem. A budu doufat, že mě bude rodit kdokoliv jiný, než zmiňovaný lékař
I když v tu chvíli mi to bude asi jedno…
Emanko - jsme skoro stejně těhotný. Já jsem dnes v 16+1 tt.
Tak se mějte krásně a pište!!!
pa pa
Ahoj Verčo ![]()
Tak to je super, že se vše podařilo a těhu postupuje ![]()
Pořád stavíme, zbývají stropy, podlahový topení, podlahy, vyměnit dveře, dlažby, obklady…, v:,–(it vanu, vaničku a umyvadlo. No a pak kuchyně a nábytek ![]()
Jinak se máme fajn, ale tobě prý už pěkně roste bříško (Lucka říkala), to je moc dobře.
Jsi ještě na PN
![]()
Ahoj slaňačky,
bludičko - to jsi mi moc nepotěšila, dr. Wolgemuth je můj doktor. CHodím k němu asi 2 roky a nikdy jsem neměla žádný problémy, takže moc nemůžu soudit. Fakt je, že moc nemluví a je takovej splašenej. Ale já o něm zas slyšela, že je moc dobrý doktor. Já tady asi taky budu rodit, pokud nebudou problémy - možná se potkáme na hekárně
Jenom se holky nelekněte, mně je 36 let
, takže s vámi fakt velkej rozdíl.
Na Bilichově jsem taky strávila mládí a první pusy a tak
Dneska je to sranda, když tam ty kluky potkávám, já jsem pořád stejně pěkná a oni plešatý ![]()
Tak se mějte hezky, občas sem mrknu.
Ahoj Emanko ![]()
Mě Wohlgemut dělal sono v 21tt., kdy jsme si nechávali říct pohlaví miminka, jinak s ním zkušenosti nemám. Ale třeba Kolář je podle mě namyšlenej, to je jen můj názor, taky jsem s ním nijak v kontaktu nebyla. Teď končí na gyndě v poliklinice Dr.Hamouzová a on ji tam postupně nahradí
No, jsem zvědavá…
Můžu se zeptat, jak se jmenuješ křestním? Ať tě nemusím oslovovat emanko, když jsme tu jen tři samotinký ![]()
Tak zatím pa pa ![]()
Ahoj Janinko,
doktor Kolář je spolužák mýho bráchy, chodil si k nám hrát. Dělám, že ho neznám a vykáme si
, je to trapný. Ale taky jsem o něm slyšela, že je šikovný. A s dr. Matouškovou si tykám, známe se dlouho, jenom asi bych nechtěla Hamouzovou a Fechtnerovou. Ale je to asi stejně všechno o náhodě. My jsme rozhodnutý, že si pohlaví nenecháme říct, ale vzhledem k mému věku asi půjdu na odběr plodovky a tam to asi bude všude napsaný ![]()
Jmenuju se Jitka, máme vymyšlený jméno pro holčičku Ema, od toho vznikl pracovní název pro mimino emánek, proto ta Emanka ![]()
Hezký zbytek víkendu.
J.