Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky a těhulky. Jste některá z Olomouce a okolí?
andilek píše:
Ahoj, já jsem z Lipníka nad Bečvou, no není to moc u Olomouce, ale zas né tak daleko - asi 25 min. autem. Do Olomouce jezdím do školy.
Co tu studuješ? Já dělám dálkově PdF. Jednou za čtrnáct dní celý pátek.
tak to tady pojdme rozhýbat
tak jsme čtyři moc nás není..:-)
handulino jak se malá jmenuje?spinká pěkně?holčičky bývaj zlatý..to moje noční zlobidlo je hrůůza..
Tak naše malá Lenička teda rozhodně zlatá není. Od narození brečí a mrčí, ale naštěstí je zdravá. Dost jí trápí prdíky a je trašně aktivní. Pořád ji musím honit někde po bytě. Někdy z toho už padám na papulu. Naštěstí v noci jakž takš spinká, ikdyž se vždycky nasomruje ke mě do postele.
A jak se jmenuje rarášek Prdolka? Jste přímo z OL?
Ahoj.Tak Jareček je to samý..vnoci v posteli a vzteká se zuří..někdy mi leží u prsa půl noci..už by sme měli asi přestat,ale…
bydlím kousek od olomouce..
ste celý dny doma?nebo někam chodíte?my sme chodili plavat,ale ted zas nudaaa.kdybych bydlela v ol.tak je to lepší…chjo.
My bydlíme v Radíkově. Chodíme každý týden plavat, takže aspoň nějaký zpestření. Kam jste chodili na plavání? My chodíme do Káčete. Na nudu si ale rozhodně stěžovat nemůžu. Malá pořád mrčí, takže v podstatě nestihnu ani umýt nádobí. Leňula naštěstí prso neyžaduje a ani nikdy nevyžadovala. Dokonce jsem ji musela nutit. Dopadlo to tak, že jsem v 7 měsících přišla úplně o mlíko…
Ahoj, taky se hlásím k Olomouci ![]()
My chodíme plavat do Vodníčka a taky super
ahoj..tak nuda ne jako nuda,ale stereotyp..prakticky celej den s kojencem a důchodcem
taky ani neumiju nádobí.rozházeny hračky nestihám schovat nebot nutne musim asistovat jinde.Neudelá naprosto nic sám a běda jak chci neco udelat já jenom napsat smsku je horor…
chodili sme do delfínka..začátečnická lekce supr pokračovák hrlůza.Říkala sem si,že taky zkusím káče,lale nechce se mi dojíždět chjo..
O vodníčkovi nevím..jen že z tama kdosi zdrhal co se dalo.. ![]()
Já to zase slyšela o Káčeti, to si nevybereš ![]()
My máme Vodníčka blízko a taky se mi líbí ta slaná voda. Je pravda, že zázemí bych brala lepší, ale jsou určitě horší podmínky k převlékání. A hlavně, syn je spokojený a mě jako těhulce vychází maximálně vstříc. Už tam chodíme rok a půl.
Ahoj, taky se hlásím - 25 minut od Olomouce ![]()
Handulino, a to vás pořád trápí prdíky
To mi ani neříkej
, já se nemůžu dočkat, až nás to přejde, aspoň chvíli mezi prdama a zubama bych si přála klidné dítko… ![]()
Na plavání zatím nechodíme a taky - jsem líná pravidelně v týdnu dojíždět ![]()
handah tak to mi někoho připomíná!nemohla sem se dočkat třech měsíců taak sem na ně čekala že prej to pak přejde.No nepřešlo..trvalo to do peti měs pak byl pokoj.Konečně!
A taky jsem liná dojiždět..napakovat malýho zbalit veci a trapis se v autobuse ![]()
káče uvažovala sem že tam s malým zkusím začít chodit.jaký to tam je?jak zázemí jak instruktorky? a domluva?
pa
Tak já teda spokojený dítě nemám ani v 7 měsících… Přes den docela dobrý, ale v noci nás ty prdíky trápí.
My codíme do Káčete teprve od ledna. Základní kurz jsme dělaly v Prostějově a musím říct, že PV byl daleko lepší. Nicméně Káče se mi z Olomouckých klubů líbí nejvíc a jsem tam zatím spokojená.