Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
já mám mimi 3 měsíce a uvažuju o Káčeti. Jak to tam chodí? Kolikto stojí apod.?
D.
V Káčeti stojí hodina tuším 140 kč. Nevím, jak to chodí ve vaně, ale v bazénu musíš zaplatit celý kurz. Pokud nemůžeš přijít je potřeba se omluvit dopředu a pak si vybrat náhradu. Jinak mi tam přijde docela dobrý zázemí. Jsou tam hračky, mikrovlnka, uvaží ti tam kafe… K bazénu může kdokoliv a kdykoliv. V Delfínku jsem slyšela, že může návštěva k bazénu před kurzem a musí tam být po celou dobu kurzu.
ahoj.tak v delfinku mohl prijit taky na navstevu kdokoliv..rikali teda ze by mel nerusit nevolat na mimco a tak..ale u nas temer na kazdym kurzu nekdo okukoval..ja myslim ze by to bylo aji neprijemny kdyby se tam producirovali lidi sem a tam hopsali kolem bazenu a povolavali na decka aby meli lepsi fotku..plave se od půl roku do te doby do vanicky.
papa
Ahoj holky,
mám dotaz: nevíte náhodou, kam se přestěhoval obchod Chicco (teda on to byl tuším Koko) z Pavelčákovy ulice (OD Excel).
Koko z OD Excell se přestěhoval na Dolní náměstí - tam, kde kdysi býval Sam Baby.
Tak to je super, že se tady objevila aspoň jedna živá dušička! A kdypak se prcek ukáže na světě?
Aha už to vidím - to je postřeh. No jo, těhotná a hned po ránu…
Ahoj,
holky, co chodíte plavat, bývá plavčo jen v dopoledních hodinách nebo je možno i odpoledne? A dá se začít i po půl roce věku, když jsme doteď neplavali? A nemáte náhodou odkaz na netu na plavání v Olomouci?
To je otázek, co …
![]()
A jak, další mimina na světě? ![]()
Ahoj Handah,
my chodíme nakonec do Káčete, plavání je tam většinou v dopoledních hodinách, ale říkali mi, že někdy, když je velký zájem, tak otevřou i odpolední kurz. Jinak na informační schůzce byly myslím i osmiměsíční a starší děti - rozdělili jsme se do skupinek podle věku, takže je to OK ![]()
D.