Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo ten sporták je pěkný, a v tom Vyškově mají i dobré ceny.
O patronu Bohemia jsem kdysi uvažovala, ale je to tank jak dělo
takže nakonec vyhrál ten roan marita, vypadá luxusně, a v nejhorším by se pak nějaký sporták dokoupil:)
mě jako tank nepřipadá
a malá v něm drandí pořád
je kvělej do terénu, my drandíme po lese a po polňačkách a taky jezdíme po městě ( v Litovli jsou chodníky malá, vlastně velká hrůza
)
je ale pravda, že s ním nikam necestuju, nemusím ho tahat do tramvaje a autobusu, tak mi nevadí, že je težší
a jak se máš těhulko?
jsi unavená? a jak v noci spíš ? a kolik jsi už přibrala?
Já spím dobře, ale na zádech
ale přes den jsem stále unavená. jo přibrala jsem teda 6kg
zatím.
Máme se skvěle:) a co vy dvě?:)
dneska furt kadíme. teda Klárka, asi jí zase rostou zoubky. Jak se to začne v dásních chystat, má průjem a teplotu, ale jinak je samá sranda, před chvilkou rozpatlala po obýváku věneček, ještě žr máme parkety a ne koberec
já jsem mohla spát na pravým boku, když jsem se otočila mimčo začalo hned kopat
téda máš doma veselo s prdolkou:)
to bude sranda až nám bude malej malovat po zdi. ještě chceme dát do chodby dlažbu místo koberce, aby se vše líp čistilo.
jo to teda mám
už je to s kaděním lepší, cpu do ní Smektu, ale to je vždycky boj. Musím ji zalehnout, násilím otevřít pusu a leju ( doufám, že na mě nikdo kdo si to přečte nepoštve sociálku
)
dívala jsem se na Erikovi stránky, móóóc pěkný. Zo mě u Klárky nenapadlo. Dělala jsem jí oslavu 1/2 narozenin a psala jsem jejím jménem takový povídání, jako jak se jí na tom světě líbí, co už umí a má …
my máme fotky tady na emiminu v galerii
chudinka Klárka, už ji vidím zalehnutou ak to do ní cpeš:D
ty stránky mě tak nějak napadly, taky proto že jedna holčina od nás z diskuze udělala své holčičce stránky s povídáním, tak mi to přišlo jako dobrý nápad. Dostala jsem sice od kamarádky těhotenský deník, kam se mají zpisovat dojmy, údaje z těhu průkazky atd.. ale to mě nebaví, když mám přesně naškatulkované co kam kdy psát. taky uvidím jak dlouho mě to bude držet:D
ahoj,
já jsem byla včera v kině. po roce, to byl úžasnej zážitek. Sama bez dítěte večer venku no neuvěřitelný
. Sice jsem napřed byla nervózní jak sáňky v létě, ale když jsem se uklidnila tak paráda. Táta doma všechno zvládl, když jsem přijela domů Klárka spala. Vytkoušeno že to funguja a můžu zase začít chodit mezi lidi ![]()
teda to je děs, měla bych si to po sobě napřed přečíst než to odešlu
v pohodě, já to po dpbě taky musím číst a stejně jsou tam chyby. do kina jsme se chystala už nněkolikrát, ale nakonec se mnou nikdo nechtěl jít, a nebo se jim nelíbila na co chci jít, tak jsem vždy zůstala doma, protože sama nerada někam chodím. ted jsme slíbíla neteři - 5 let - že ji někdy vezmu do muzea až bude mít volno ze školky, ale asi to neklapne
a do cukrárny o víkendu nevím nevím, když bude škaredě ![]()
ahoj, už jsem tu dlouho nebyla, nějak nic nestíhám
koukala jsem na Erikovi stránky, ten už má nakoupeno věcí
a ty se už pěkně kulatíš. Jak se máš, malej už určitě kope jako fotbalista
my jsem 1.3. slavili rok, Klárka dostala velikánskej dort a spoustu dárků, mám dojem, že celej byt je jeden dětskej pokojíček, všude jsou roztahaný hračky, v kuchyni vytahaný nádobí…
až pochopím novej program na upravování fotek, dám do galerie Klárku i s dortem a dárkama, máme totiž nový PC a já s ním občas bojuju, manžel totiž nainstaloval úplně jiný programy a já nejsem žádnej IT genius, jen prostý uživatel
ahojky! taky jsem tu delší dobu nekoukala.
to muselo být u vás doma krásný ![]()
malej kope, ale ted 3 dny nic, tak jsme letěli do fakultky, a on odpočíval už hlavou dolů, za 2 dny jsem měla kontrolu a dareba si z nás dělal legraci, hlavu nahoře a okopával ten přístroj na monitor srdíčka
takže máme veselo. už nedopnu žádné kalhotry, dokonce co jsem nosila na gumičku tak ty gumky jsou už krátké
ale zvládáme to. panikařit budu tak týden před porodem
![]()
jinak stále odpočívám, polehávám ![]()
Mějte se krásně, klidné Velikonoce!!!!
ahoj,
koukám že už to máš za pár, to to uteklo.
Jak se cítíš? ještě chodíš nebo se už kutálíš
?
doufám že je ti dobře a že si užíváš posledních pár dní klidu domova
Klárka už začala chodit, zatím jsou to takové vratké krůčky, ale je den od dne odvážnější. A umí vylézt sama na skluzavku a sklouznout se dolů. jezdí po břiše hlavou napřed a hrozně se u toho směje
ahoj:) já se tu dlouho nepohybovala. a zatím chodím, kutálet se naštěstí už asi ani nebudu ted jen čekám kdy to vypukne ![]()
Ahojky holky..
chtěla bych se vás zeptat, jestli nevíte, kdy má být pouť v Dubu.. já si myslím, že tento víkend, ale nejsem si jista…anebo to bylo ten minulý a já to propásla?