Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
sice to tu uz upadlo, ale treba se zase nektera prihlasite! Ja teda bydlim kousek dal od Olomouce-mezi Unicovem a Sumperkem, ale jezdime tam casto nakupovat atd.
Mam skoro 8 mesicni holcicku Nellinku, je to sikulka, ale hrozne ziva, divoka a zbrkla
Ale hlavne ze je zdrava. Spanek v noci se nam nejak pokazil, vstavame prumerne 4× za noc, ale obcas i kazdou hodinu
Ale co, neni to naporad, ze jo… Fotky mam v galerce - Diskuse - Unor2007.
NAPOLY, pred chvili jsem koukala na diskuzi „Irsko a okoli“, ja tam byla taky, ale jen chvilicku (nejake podrazy od „kamaradu“ ) a za tu chvilku jsme nenasli praci…no to je na dlouhe vypraveni. Ale hned bych nekam zase cestovala, ach jo
Bydleli jsme v Dublinu na Drumcondre (uz nevim, jak se to pise…)
Mam nejak podelanej PC, nefunguji mi smajlici (jen ti, co vypisu rucne) ani oznaceni tucne atd…coz me pekne stve, pac smajlove jsou moje hobby ![]()
Tak se mejte, snad se nekdo obcas ozvete jen tak na pokec, papa a pozdravujte svoje deticky a briska ![]()
ahoj Matesso,
gratuluji k holčičce. Asi si mě už nepamatuješ, chvilku jsem si s váma psala v diskusi únoru 2007. Nakonec mám z únorňátka březnovou holčičku Klárku.
My jsme do pátého měsíce spaly naprosto úžasně, stávala jsem maximálně 2× za noc a pak se to pokazilo a jsem s ní vzhůru snad pořád
teď si skoro sedla, ta je tak šikovná
![]()
jak vám jde krmení , kolik máte zubů, co všechno umíte…?
taky mám fotky v galerce-soukromá alba-5.strana-emajka
Ty jo, ahoj Emajko! Přímo teď jsem tě objevila v seznamu on-line, tak jsem ti napsala SZ a teď vlezu sem a ty mi píšeš! No to je haluz
Moc ráda tě vidím a pamatuju si tě, protože bydlíš kousek od nás
Tak ty máš březňačku? Na fotečky juknu, to víš, jsem zvědavá baba! No, všechno jsem ti napsala v SZ, tak si to přečti.
Spaní-už se ani nebudu rozčilovat, hlavně, že jsme živé a zdravé…vstáváme neustále od 4.měsíce, teď se Nellinka naučila stoupat, takže ji třeba 4× ta noc najdu v stát v postýlce…to mi byl zas čert dlužen takovejhle pokrok! ![]()
Zuby-máme od 4.měsíce dva, ale teď má nahoře na dásních(tam, kde jednou budou jedničky) už asi dva dny takové „modřinky“, takže asi přibudou další…
Jinak toho malá umí hodně, je hrozně živá (dr.mě strašila hyperaktivitou
) a vnímavá, umí paci-paci, pápá, malá-malá,jak je veliká?, dávat pusenky, udělat „prasátko“ - takovej ksichtík…no dost, nebudu to všechno vypisovat, beztak tu jen machruju ![]()
Jdu mrknout na tu tvou princeznu!
Ahoj, my jsme z Prostejova. Taky ted ten muj andilek
spatne spi. Ma dva zuby a jestli mu rostou dalsi, tak to si mam jeste co uzit.
Ahoj holky,
ráda bych se k vám připojila.
Jsem rozená Olomoučačka a od pátku 13. července taky maminka krásné Klárky. Zatím si mateřství užívám, ale je to taková osamělá záležitost - nemáme absolutně žádný režim, takže se s nikým nevídám - je těžké dojít byť jen za doktorkou… ![]()
ahoj,
já mám taky Klárku a taky jsem rozená Olomoučanda i když teď bydlím v Litovli
neboj i bez režimu se do poddá, my ho pořádně nemáme do dnes a couráme pořád někde, jenom teď je to problém s kojením. V létě to byla paráda, stačilo sednout někde na lavičku a bylo vystaráno. Malá je celkem pohodářka tak se to dá. každý pátek jezdíme do Olomouce na plavání, vřele doporučuju je to pro mrně super.
Ahoj Emajko , o plavání jsem taky uvažovala, ale asi až na jaře, te´d v té zimě to není nic pro mě, kromě toho - malá má už 3. rýmu ( a to máme 4 měsíce…
), takže ji držím stranou davu. Ale zima se přehoupne raz dva a na jaře zkusíme Balneocentrum, chodila jsem tam na těhu kurz a bylo to tam super !
Balneocentrum znám, chodila jsem tam kdysi na aquaerobic. U nás v MC je taky jedna maminka co tam chodila na těhu kurz a moc si to chválila. teď prý ta co vedla cvičení pro těhulky vede i cvíčo pro miminka. Nevíš kolik v Balneocentru stojí jedna lekce plavání?
My chodíme na Heyrovskýho do Vodníčka a platíme 160,– za lekci
V Olmiku je nějak mrtvo koukám..
žádná těhule ani mamina na pokec? ![]()
čau,
konečně se zase někdo ozval.
Je to tady nějaký začarovaný, jako kdyby v Olmiku snad nebyly těhule a mamky na mateřský a nikdo neměl internet ![]()
čekáš první mimčo? a už víš co to bude, nebo vydržíš a necháš se překvapit?
jéé, no konečně nějaká mamča:) čekám první po dlouhé době, a je to klučina:)
Koukám jakou máš malou princeznu. Moje princátko dorazí v červnu.
A jak je v litovli? ![]()
už jsem si tady docela zvykla, jsem z Olomouce a Litovel mi přijde malá,
ještě že je to do „velkoměsta“ kousek. Jezdíme každý týden naplavání.Malý město má i svoje výhody, co mám Klárku tak je už i vidím, Je tu asi bezpečněji, sídliště není tak hrozný a jseš hned v přírodě, ale zase celý město objedeš s kočárkem do hodiny. Všude je něco ![]()
to je zajímavé, všichni mají kluky
, to si bude mít
Klárka z čeho vybírat ![]()
už máš vybraný kočárek. Já jsem koupila jenom hluboký a teď furt brouzdám po netu a vybírám a vybírám nějaký sporťák. Už jsem jich viděla hodně i naživo a nemůžu si vybrat.
taky nejsem přímo z OL, ale kousek za městem směr ostrava:) moje sestra je přímo v ol a má 5letou holku.
Kočárek už jsem si vyhlídka v rigrovce Roan, je hluboký dá se z něj udělat i sporťák:) jaký máš ty?
doma mám hluboký Patron bohemia a u našich Roan Hugo, ale už starší. Je bezvadně velkej, ale je to spíš tank, než kočárek, hrozně se s ním nadřuzvlášť když jezdím tak, že je malá ke mně zády, to je skoro neovladatelnej. teď přemýšlím o tomto http://mimi-vyskov.com/…ggy-6/col-c/