Maminky ze Slaného?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2052
29.10.08 09:25

Ahoj holky,diky za info ke slanske porodnici, asi to risknu, pusu prorizlou myslim mam, tak snad nebudu mit s protivnyma sestrama problem :) Prijde mi to ve Slanym nejpohodlnejsi, nebudu muset nikam slozite jezdit az to prijde a hlavne za mnou budou moct vsichni v pohode chodit na navstevy…

Jani o tom ze Ladka nedavno porodila vim a Terezky holcicku jsem videla na fotce na tridnim srazu tento rok. Ale Martin se teda o zadne sve dcerce nezminil, to je pro me novinka :) S Lenkou K. jsem do tridy nechodila, jestli je to ta co myslim, tak ta chodila o rocnik vys.

Jitko tebe myslim od videni znam, ale nevim jestli z Bilichova nebo ze Slaneho. S jednim chatarem Pavlem jsem se driv na Bilichove bavila, ale myslim ze jeho segra vypada jinak, to asi nebude on :? A taky uz je to tak 16 let zpatky :D My bydlime na Bilichove na navsi hned naproti stare hospode.

Jinak jeste jedna napoveda pro vsechny - nasi maji ve Slanem na Londe foto prodejnu s foto atelierem, tata je fotograf :) Tak treba vam fotil mrnousy :)

Bludicko jsi z Panenskeho Tynce? Tak to jsme opravdu krajanky, ale na tuhle stranu bohuzel nikoho neznam :(

Holky jak jste si psaly o tom plavani ve Slanem - od kolika mesicu tam muzu s mimcem chodit? JKoncim zarim 1. trimestr, ale uz premyslim co budu s mimcem podnikat a provadet, nemuzu se toho dockat :D

Zatim pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.10.08 09:30

Péťo, už vím, řekl mi to Radim (asi se znáte?) :wink: A ve fotu jsem taky už byla. Prosím tě, ten tvůj bratr neženil se nedávno?

Taky jsem šla do slánkský porodky protože je to nejpohodlnější :wink: Jak říkám, třeba tam při druhém zase pojedu, uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
29.10.08 09:55

Tak vidis Jani ze me znas, ale ja porad nevim kdo jsi ty :wink: Radim…myslis muj spoluzak ze zakladky - Radim H. ?

Bracha se zenil uz pred asi 4 lety. Ja jsem se vdavala letos v srpnu, jsem jeste cerstva mlada pani :) Mame jednu ze svatbenich fotek za vylohou u taty - jak bezime aleji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.10.08 11:32

No právě že nevím :lol: Radim tě zřejmě zná (H. ne, ten je z Hořešoviček, můj je Z. z Hořešovic) , ale já ne, a ani nevím, že někdo s tímhle jsménem na Bilichově bydlel, ale vůůůbec 8)

A tvýho bráchu taky neznám, jen z doslechu, protože Dáša je kamarádka mojí kolegyně v práci a ta nám vyprávěla jak mají krásně zabezpečený ten baráček :D a ukazovala Dáši fotky ze svat. salonu :D

Já jsem ti posílala nedávno SZ, moje příjmení tam je (N.), ale určitě se neznáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
29.10.08 11:57

Jani to je zamotany :) Radima Z. z Horesovic neznam zase ja. Asi ti kolegyne ukazovala fotky Dasi ze svatebniho salonu kde nafocovala jako modelka katalog, ale nebyly to asi jeji svatbeni fotky :) Baracek maji pekny, ale jeste ho porad dodelavaji… A jak se jmenuje ta kamaradka Dasi, teda tvoje kolegyne?

Zadna SZ mi neprisla :( Zkusim ti napsat ja.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.10.08 20:58

Amálko , tak už jsem doma :lol: Ani jsi nemusela psát o tom atelieru, vím, kdo bydlí naproti hospodě. Já se kamarádím s Jitkou S., se kterou tvůj brácha dřív žil, jsme bývalé kolegyně z práce. Nevím, jestli víš, ale Jitka má právě pár dní po 2. termínu porodu a zítra nastupuje na Kladno na vyvolávání. Budou mít holčičku. Bráchu znám ale jenom od vidění, mí rodiče (a já dřív) bydlí ve stejný ulici, kde tvůj brácha teď rekonstruuje, no to jsou náhody. Jen my dvě se tedy neznáme. Já mám pocit, že mi tě Jitka kdysi někde ukazovala, ale nevzpomenu si. Ale zítra (Jestli to stihnu) si jdu do fotoateliéru vyzvednout zvětšený fotky Šimonka, tak mrknu, jak běžíš alejí :lol: A velkou chválu ateliéru, jediný, kde mi vždycky udělají hezký fotky na občanku, já jsem děsně nefotogenická. Asi tam se Šimonkem zajdem na nějaký profi focení, Bára (moje 10ti letá dcera) by chtěla fotku celý rodiny dát babičkám k vánocům.
Bludičko , to je teda škoda, že nebudete pokračovat v plavání. Já si to myslela, že jste onemocněl někdo, když jste v sobotu nebyli. Jsem porovnávala instruktorky, ta naše je víc výrazná a víc to umí s dětma, ta vaše je super na potápění. My se v našem kursu tolik nepotápíme, jsme za vámi, ale Šimon to všechno zvládl taky a moc se nám to líbílo. Jdeme ještě teď v sobotu na druhou náhradu. Tak pojď na náhradu zase k nám v úterý ve 3, nevím, jak to máš s autem, ale kdybys jezdila jenom s manželem nebo nevím, prostě tě můžu vzít.
To je dneska depkózní počasí, co? Mně zítra přijedou 2 kamarádky s jedním miminem na první návštěvu do baráčku, takže jsem dneska uklízela, pekla, vařím jim oběd, jsem dost unavená. A Šimonovi jsem dneska objevila první zoubek :potlesk:
Amálko , jak ses ptala na ty aktivity, tak na plavání jezdíme do bazénu do Tuchlovic, jezdíme od půl roku, nevím, jestli tam můžou i menší děti. A chodíme do Fitklubu Jitka vedle mlíkárny na cvičení a hraní a to je myslím už od 2. měsíce. Můžes se mrknout tady:
http://www.fitstudiojitka.cz/…-prosinec-08
ale my tam nejsme, protože jsme sakra zrovna jednou chyběli. Ale je tam Bludička s Marečkem :lol:
Zdraví vás Šimonek v nové čepici :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
30.10.08 10:47

Ahoj,

Emanko diky za odkazy na cviceni, mrknu na to. O plavani v Tuchlovicich jsem slysela, ale ja budu bohuzel na matersky bez auta, takze budu odkazana jen na Slany, kam se pry chodi az od 1 roku :( No treba mi muj novomanzel poridi auticko abysme byli s mimcem mobilni kdyz on bude v praci :wink:

Jitku S. samozrejme znam, i kdyz od rozchodu s brachou pred nekolika lety nejsme vubec v kontaktu, jen se pozdravime kdyz se potkame ve meste. Nezachovala se tenkrat k brachovi moc hezky, tak ji nejak nemuzu od te doby prijit na jmeno. Ze je tehotna vim, potkala jsem ji uz v lete s briskem :)

Tak to je fakt nahoda ze vasi bydli ve stejny ulici jako bracha, ja to rikam porad ze Slany je maly mesto a vsichni jsou nejak propleteny a vsichni se nejak znaji, nebo alespon znaji zname toho druheho :)

Mrkni dneska za tu vylohu a uvidis ze me podle videni urcite znas (teda jestli nas tata uz nevyndal) :wink:

Jinak Simon v nove cepici je neodolatelnej, krasny miminko! Uz abych taky nejakyho takovyho puclika mela doma :) Simon je pekny jmeno, patri mezi nase favority - ale samozrejme stale spoleham na to, ze ja budu mit holcicku Amalku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
30.10.08 15:57

Jé Šimonek je krásnej, ty kukadla :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.11.08 20:14

Amálko , Amálka je moc hezký jméno, taky se mi líbilo. My ale chtěli Emičku.
Tak jsem byla včera pro fotky - alejí běžíš moc hezky, ale neznám tě :lol: Akorát jsem si pak vybavila, že mi tě Jitka někde ukazovala a mám pocit, že to bylo na nočním výstupu na Sněžku, letos jsme nebyli, to jsme měli už Šimona a rok předtím jsem tam byla mírně těhotná a rok předtím poprvé. Anebo to bylo jinde :lol:

Bludičko , jak to, že jste zase chyběli na plavání? Pořád nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
3.11.08 09:35

Jitko tak to jsme byly loni na Snezce spolu! :) Nemam moc pamatovaka na obliceje, tak si te nepamatuju a taky je fakt, ze jsme se s tou druhou partou v ktere byla i Jitka S. a tedy i ty moc nebavili. Ale je to dobra nahodicka ze jsme spolu stravili vikend a ani o tom nevime :)

My jsme byli na Snezce i letos, ale pristi rok vynecham zase ja - to uz ze me bude bud koule, nebo bude mimisek uz venku a budu kolem nej behat uz doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.11.08 17:34

Ahoj holky!

Amálko: Kdy máš termín porodu? Tobě to vychází na přelom roku?

Jitko: My možná nepojedem na plavání ani zítra. Máme family party (děda má narozky). Uvidíme…

Jano: Už víš, kdo se bude vdávat?

pa pa a pište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
7.11.08 17:43

Ahoj,

Bludicko ty bys mi to dobre uspisila, termin porodu mam az na 12.5., na prelomu roku se budu s mimcem tahat jeste v brisku :D

Ale tento tyden mi konecne zacalo bricho trochu rust, mela jsem porad depky ze nic, a pak najednou ze dne na den jsem nezapla skoro zadny kalhoty, takze taham takovy stary dziny co mi byly driv velky a sukne. Konecne si budu moct poridit nejaky tehotensky jako spravna tehule :)

Super ze uz je patek, letim domu z prace, nemuzu se dockat vikendu. Tak zatim pa pa a zase nekdo napiste, nejak tady ta konverzace vazne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.11.08 20:23

Verčo vím :wink: 6.6.2009 v Budyni na zámku, Lucie :potlesk: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.11.08 20:09

Ahoj!

Amálko promiň - já jsem to nijak nepočítala. V jednom ze starších příspěvků si psala, že na konci roku budeš mít břicho, tak jsem si to nějak špatně spojila… A co jinak? Trápí tě nějaké těhotenské obtíže? Mě bylo ze začátku špatně od žaludku, ale zvracela jsem jen dvakrát. Později mě pálila žáha a otýkaly nohy. Ale nic tragickýho - doktorka mi jen řekla, ať žehlím v sedě :-)

Jinak my budem kupovat pozemek (Jitka ví). Dnes jsme se byli zeptat v bance na podmínky úvěru a pomalu začnu obíhat úřady… Uff, to bude něco… Ale těším se, až si dám na verandě u NAŠEHO domečku kafe a budu se dívat na Máru s Petrem, jak hrají fotbal na zahradě 8) Ale to je ještě moooc daleko.....

Tak zatím pa a piště!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.11.08 20:29

Verčo, a kde budete stavět? Na Tejnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...