Mantinel do postýlky - je nutný?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lo
6285
8.1.13 20:13

Mantinel do postýlky - je

Ahoj :mavam: Chtěla bych se zeptat těch, co mají zkušenosti - je nutný mantinel do postýlky? Máte ho, nebo jste se bez něj obešli? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
8.1.13 20:15

Já ho původně neměla ale malý se pak začal vrtět a hlavičkou bouchat tak jsem koupila obyč z ikey myslím za 200 a bohatě stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

Mam a cca od 6 mesicu je to pro nas nutnost, protoze se vecne motal do sprusli, takze jsme museli sehnat kolem cele postylky.

• Citovat
  • Upravit
24798

Nepadají ztracené dudlíky až na zem :lol: Taky máme obyčejný Ikea kolem celé postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.1.13 20:16

@banánice Takže pro novorozence, který se ještě nehýbe moc, není akutní..třeba pak pro mírně starší miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.13 20:16

Neměla jsem, nemám a obešla jsem se bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
8.1.13 20:19

@Lo
já ho koupila v momentě co se začal sám otáčet a byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.1.13 20:20

Má ho od narození do teď. Přijde mi fajn, že na ní netáhne a nemotá se do šprušlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.1.13 20:22

Měla jsem pro obě holky, ta mladší ho v postýlce ještě má, má 2,5 roku. ;) Za nás dobrá věc, pro miminko jsem měla kolem půlky postýlky, bylo to spíš kvůli takové intimnosti, uzavřenosti, proti průvanu a tak. Až byla větší, nechala jsem ušít kolem celé postýlky. Obě holky byly dost akční, v noci, jak se obracely, se několikrát do šprušlí bouchly a plakaly. Dcerka spí doteď hlavičkou namáčknutá na nějaký okraj. Mantinel zabraňuje bouchnutí i otlakům. A s těmi dudlíky taky pravda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.1.13 20:23

Urcite ano. Jednak se dite nerusi a nauci usinat samo, jednak ldyz cestuje, neomlati se. A nekde jsem cetla, ze se miminko v tom ohranicenem prostoru citi bezpecneji. Mam dva mantinely, mam hodne cestujici deti, co usnou normalme a probudi se hlavou v nohach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.1.13 20:24

Máme, když se malá začala přetáčet to bylo nutné no a teď už se motá kolem dokola takže nožička ve šprušlích i hlavou to nich bouchá, takže doporučuji máme obyč. z Ikei, od známé si mimčo v postýlce zlomilo nožku :(,šuplo jí mezi šprušle a bylo to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
8.1.13 20:25

Máme, má ho u nohou a na jedné straně má ještě deku, aby byla celá strana postýlky zakrytá. Netáhne na něj a když jsem ho měla špatně nandanej, hned se mi „zasekl“ nožičkou mezi šprušlema a to bylo řevu :roll: TAKŽE JÁ DOPORUČUJU :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
8.1.13 20:25

Původně jsem ho nechtěla, ale pak jsem byla ráda, že ho máme. Malý je noční cestovatel. Máme okolo celé postýlky. Navíc se mu nemotají nožičky do šprušlí a nelítají dudlíky na zem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.1.13 20:26

Takže spíše ano - a doporučujete spíše přes půlku, nebo celou postýlku? Mně se více líbí přes tu půlku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
8.1.13 20:29

@Lo My máme okolo celé, ale myslím, že by stačil klidně ten přes půlku. Malý bývá hlavně připlácnutý hlavičkou ke šprušlím, takže pro nás nejdůležitější okolo hlavičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí