Najednou nechce spát v postýlce - 6měsíční

111
8.1.13 19:38

Najednou nechce spát v postýlce 6m

Ahoj, moje dcera 6,5 posledních asi 5 dní nechce večer usínat v postýlce :(
Do té doby už usínala hezky, v 19 hodin jsem ji položila, otočila se na bok, chytla jsem ji za ruku, a do 5 minut spinkala. Změnilo se to právě asi před těmi 5 dny, nevím jestli to souvistí - malá měla moučnivku, zhruba v době, kdy přestala krásně usínat v postýlce. Teď je to boj, když ji do půl hodiny uspím, tak slavím :roll: Setkal se někdo s něčím takovým a jak to vrátit zpět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
392
8.1.13 19:44

Ahoj já to mám taky tak. Ted se tak týden to snažím dát zpět do svých kolejí. Takže prostě v 18h ho dám do postýlky si hrát. V 18.30 dostane mlíčko, říhnout, pomazlit a šup zpět do postýlky. pustím písničky a mám otevřený dveře a chodím ho otáčet a podávat dudlík v cca 19.15 spí. ale tolik díla okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.1.13 19:49

Ahojky.. resim totez a uz 14 dni min. Naposledy jsme spinkaly v 5 a pak mezi 8-9 jsme do 5min spinkaly. ted spime i ve 3 naposledy a je i do 11 h vzhuru a plna elanu. Jsem z toho jelen PROC.. :think: ale uz jsem tady nasla taky 1 mamku co se taky stezovala v 6m a pak zalozila noviu diskuzi v 8m a porat to trvalo :cert: tak to bude asi souviset s vekem ale proc to vi pan buh.. uspavam 1h a pul a jsem z toho na nervy..ale aspon pak spinka celou noc.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.1.13 23:03

Tak to vypada ze jsme v tom same… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
8.1.13 23:04

My maminky máme jednu z lásky vycházející špatnou vlastnost. :kytka: Věřte mi že tenhle stav zase přejde a za několik měsíců se zase vrátí zpět. Naše zlatíčka to prostě zkouší. Nic víc. Myslím si že stačí nevybočit ze zajetých kolejí. Prostě dodržujte zavedené uspávací rituály, časy a při každé volné chvilce během dne mazlete, mazlete a mazlete. ;)
Mě se to osvědčilo. Hlavně nepodlehnout prvním slzičkám protože když ustoupíte jednou, pokusí se příště o něco dalšího. Já poprvé ustoupila a hned se to ukázalo… :mrgreen: Takže podruhé už měla dcerka smůlu a má dodnes. (Vyjímkou jsou samozřejmě nemoci doprovázející horečkami nebo obtížným dýcháním. To jde důslednost stranou :*
)Vím, chce to fakt pevné nervy ale nemusíte se bát. Žádnou psychickou újmu svému miláčkovi nezpůsobíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.1.13 23:14

Dekuji :kytka: tak snad to prejde.. mas pravdu, male rostou zoubky a ja u ni furt sedela protoze furt poplakavala(jinak je nejhodnejsi na svete) a ted to par dni je lepsi, ale nemuzu se od male hnout, protoze jak me nevidi tak spusti rev.. a ja nejak nevim co s ni.. pul roku jsem o ni nevedela.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
9.1.13 10:25

Taky jsem to řešila, použila jsem rady z knihy Každé dítě může dohře spát, a byl klid.
jsou tu o tom i diskuse, všechny věci jsou najednou, abychom se maminy moc nenudily. a jak dlouho spí přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.1.13 18:37

Noo po cele prospane noci spi do 8:00 pak jde po 11 tak do 12:30 no a pak jak kdy. tu hodku si da taky ale snazim se aby to bylo tak ze se kolem 4 vzbudi.. dyl to je prusvich.. :roll: uz jsem tady o te knizce slysela tak si ji asi poridim.. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.1.13 20:00

Koukám, že v tom nejsem sama. 8) díky za povzbuzení, nezbývá než jen doufat, že to bude lepší… jinak malá mi spává tak od 20(dřív od 19) do 7hodin, a přes den půl hodiny dopol a půl odpol. Zdá se mi to strašně málo. :nevim: Večer už je protivná, ale prostě dobrovolně neusne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
10.1.13 13:52

Na uloz.to si to můžete stáhnout, jmenuje se to každé dítě může dobře spát, přelouskáte to za dvě hodinky. přeju sílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.1.13 19:27
@koblizek8 píše:
Na uloz.to si to můžete stáhnout, jmenuje se to každé dítě může dobře spát, přelouskáte to za dvě hodinky. přeju sílu

dekujeme super tip.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
10.1.13 19:49

Prodávám, jak jsem koupila, mě by to taky nenapadlo…
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.1.13 13:29

Tak jsem knihu přelouskala, máme za sebou třetí noční usínání, první den jsem k ní šla dvakrát, druhý den jednou, včera vůbec… paráda… i přes den usíná snadněji, a hlavně v postýlce :potlesk: Nobelovku autorům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.1.13 23:40
@Leniee píše:
Tak jsem knihu přelouskala, máme za sebou třetí noční usínání, první den jsem k ní šla dvakrát, druhý den jednou, včera vůbec… paráda… i přes den usíná snadněji, a hlavně v postýlce :potlesk: Nobelovku autorům :mrgreen:

a co tak zabralo z toho vseho? Taky jsem ji precetla :) Nam to taky preslo ale krom toho ze jsem ji trochu posunula odp. spani tak se to vratilo do starych koleji samo. :dance: (kdyz byla krize, tak ani to posunuti nepomahalo) Myslim si za i hodne udelalo to ze se nam prorezal zoubek.. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.1.13 21:11
Hlavně se naučila usínat sama v postýlce, a i přes den spí v postýlce, to bylo dřív nemyslitelný. Denní usínání jsem přidala asi až třetí den, a automaticky si na to už najela, takže jsem k ní vůbec nemusela chodit. V noci se nebudí.. občas to skusí, ale brzo usne. My ještě zoubek nemáme :( Dávám jí spát o hodinu později, asi je to lepší- nebudí se tak brzy. Spí 11 hodin v kuse.
@eleny píše:
a co tak zabralo z toho vseho? Taky jsem ji precetla :) Nam to taky preslo ale krom toho ze jsem ji trochu posunula odp. spani tak se to vratilo do starych koleji samo. :dance: (kdyz byla krize, tak ani to posunuti nepomahalo) Myslim si za i hodne udelalo to ze se nam prorezal zoubek.. :think: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí