Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahj, potřebuju nutně poradit, kde sehnat ihned mantinel do postýlky, nevíte, je k sehnání v Tescu, nebo jiném supermarketu? Potřebuju ho nejlépe ještě dnes…děkuji
Myslim ze jsem ho v Tesco zahlidla jestli je myslene to latkove kolem cele postylky ![]()
@quinny no aby prcek nemlátil hlavičkou do tyčí…pořád jsem si říkala času dost a on se mi začal ted tak strašně hýbat, cestuje šíleně po postýlce…
V Tescu jsem neviděla, ale ani se cíleně nepídila. Ikea je příšerný, pro nepohyblivé dítě ano, ale desetiměsíčnímu jsem po pár týdnech s nervama nevydržela a koupila 40cm vysoký vypolstrovaný Babyrenka kolem celé postýlky.
@Lo akutne to jdevyresit treba cestovni postylkou
nez neco poridis…jestli teda mate ![]()
@Lo Pokud není dítko po úrazu, tak mu případné důvěrné seznámení se šprušlema neuškodí… A hlavně bude stejně většina mantinelu nízká… Prehod přes postranice nějaké deky ![]()
@j.a.n.i1 on cestuje šíleně, položím ho a najdu ho úplně naopak, tam, kde měl nohy, má hlavu..dnes jsem našla na prostěradle kapku krve, jsem se vylekala a měl trošku odřenou hlavičku, ale ani neplakal a je v pohodě..ale já se bojím a ráda bych ty tyče něčím kryla…
@Lo Jojo, taky mám cestovatele… Plus má ještě specialitu, každou nohu procpe jednou mezerou a pak se tam zasekne a ječí ![]()
V tescu mají nádherný, ale kolem 800 stovek, je u něj i deka nebo něco navíc.. jestli mají i samostatné, to nevím.
@MarieOVMUC A je to ten vysoký nebo jen ta klasika a tedy pro starší dítko na prd?
Já myslím, že na výšku měl 30 cm, ale byl jen do půlky postýlky.
@Lo a kolik je ditku? Ono casem jak pujde na kolinka vas ani mantinel nezachrani. To by musel byt na vysku cele postylky. A jestli ho tam davas jen na spani ![]()
@quinny Nojo, ale vysvětluj dítku, že tam má je spát
Já bych teď taky právě potřebovala nějaký vysoký kolem celé postýlky… ale zas dávat 1600,– za ty dva z tesca se mi nechce… tak to asi vidím na centimetrový molitam a šicí stroj ![]()
@j.a.n.i1 to je fakt
![]()
To uz mas levnejsi kdyz si koupis tu cestovni postylku ![]()