Manuální práce (přivýdělek)

118
16.5.13 21:20

Manuální práce (přivýdělek)

Manuální práce na doma (přivýdělek)
Ahoj…Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějaké práci, která by se dala dělat doma jako přivýdělek nebo něco takového…napadá mě třeba plnění obálek, skládání různých předmětů atd. Našla jsem na internetu pár inzerátů na toto téma, ale nejraději bych byla, kdybych dostala od někoho, kdo to dělá nějaké informace o tom jestli to není podvod, a jak to přesně funguje :) Předem děkuji za snad přívětivé odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3491
16.5.13 21:23

Je tady xy diskuzí na toto téma. Zkus pohledat. Ale závěr bude zhruba takový, že tkováto práce v podstatě neexistuje. Vesměs všechno jsou to podvody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.5.13 21:27

@Salvaje No právě…a nejhorší na tom je, že z toho inzerátu to nepoznám…:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
16.5.13 21:28

Všechny tyhle práce jsou podvody… Většinou platíš ty jim… Ne oni tobě… hnus :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
16.5.13 21:29

@Markétt162 ahoj tyto práce ( myslím ty co mejsou podvod ) nabízejí lidem s invalidním důchodem. Mohou si takto přivydělat a oni na tom také vydělají, protože dostávají na lidi se ZTP dotace odstátu. Pro nás zdravé lidi mají jen samé podvody akorád :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
16.5.13 21:32
@Markétt162 píše:
@Salvaje No právě…a nejhorší na tom je, že z toho inzerátu to nepoznám…:((

Víš jak to poznáš? Odepiš jim. A jestli budou chtít poplatek, je to jasný podvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.5.13 21:50

Tak manuálně začni plést, vyšívat, vyrábět bižu, nebo vař drogy :D (Samozřejmě to poslední je fór.

• Citovat
  • Upravit
6971
16.5.13 23:14

@nikol.ondrášovka z těch drog by ale měla nejvíc_:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.5.13 23:42

Já dělávala časáky pro německo, ale měli v tom hroznej chaos, museli jsme si pro to jezdit a vyplatilo by se to kdyby jsme jednu práci odevzdali a druhou dostali.Ale takhle jsme jeli odevzdat a další nám nedali, tak jsme to vzdali.Ject tam zase extra, to děláme skoro jen na benzín :-( a nové lidi brali jen na doporučení těch co tam dělali dlouho, u nás tam dělala sousedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.5.13 16:50

@Salvaje No já jsem pár lidem odepsala, ale oni mi napsali třeba, že poštou dostanu další ifo, když jim napíšu a tak, ale teď jsem na něco narazila a to se zdá být celkem dobré :) kámoška tam volala a oni jí řekly, že pošlou iformace poštou a že bude platit poplatek jenom 15Kč, takže doufám, že to výjde :) Kdyžtak dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.5.13 16:52

@mc.ellinka No…já pořád doufám, že narazím na něco, co podvod nebude :D, ale jako nikomu rozhodně nic předem platit nebudu!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
17.5.13 19:00

@Markétt162 jo jo to je dobře :-) já takhle psala na jednu práci a zavolala mi taková příjembá paní, že mají více nabídek. At jí dám adresu že mi je pošle a ať se rozhodnu. Tak říkám super. Přišel mi dopis, tam rozepsané práce a u nich cena kolik mám poslat :D jetli to najdu tak vyfotim a dám sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.5.13 19:27

@mc.ellinka Jojo dobře, protože tohle mi připadá povědomé, kamarádka taky mluvila s takovou příjemnou paní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.5.13 10:52
@Markétt162 píše:
@Salvaje No já jsem pár lidem odepsala, ale oni mi napsali třeba, že poštou dostanu další ifo, když jim napíšu a tak, ale teď jsem na něco narazila a to se zdá být celkem dobré :) kámoška tam volala a oni jí řekly, že pošlou iformace poštou a že bude platit poplatek jenom 15Kč, takže doufám, že to výjde :) Kdyžtak dám vědět :)

Na to už jsem taky odepisovala. Přišel mi leták o domácích pracích (kompletace propisek atd.), ale museli se platit další poplatky podle toho jakou práci sis vybrala. Pohybovalo se to od 500kč výš. Takže se mi to zdálo taky jako podvod a už jsem jim neodpověděla. A ještě jsem musela jít na poštu zaplatit těch 15kč za dopis, který mi byl vlastně na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.5.13 15:42

@misulle1 Mám pocit, že to je to stejné, jak se stalo i vám :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie