Manualni-prace.cz - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
forepa
27.1.12 12:06

jde konkrétně o stránku manualni-prace.cz … dával bych si bacha a rozhodně, kde po Vás chcou peníze do začátku neposílat, a když už, tak první osobně podepsat smlouvu, pokud to není možné, tak se jedná téměř vždy o podvod

• Citovat
  • Upravit
Marie Procházková
27.1.12 19:18

Je to podvod! není to manuální práce. Výdělku lze dosáhnout pouze tím, že rozešlu stovky inzerátů, že nabízím práci. Tomu, kdo se ozve, pak vložím do obálky nabídku práce. Tyto obálky pak pošlu svému zaměstnavateli. Ten si zaregistruje zájemce, vyinkasuje od nich 300 Kč a pošle jim kontakt na potenciálního
odběratele dětských brindáčků, nebo papíru barveného potravinářskými barvami(!)
Chtěla jsem vrátit peníze, jelikož se nejedná o slíbenou manuální prái. Odpověděli mi, že nic nedostanu, že jsem si měla přečíst podmínky na jejich webu.

• Citovat
  • Upravit
327
27.1.12 19:28

tak to děkujeme za upozornění. Já jsem naštěstí nic neposílala…opravdu se mi to nezdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie Procházková
27.1.12 19:44

Myslím že je to velice výnosný podvod a hlavně špičkově nemravný, neboť okrádá ty nejchudší. Nevíte někdo, jakým způsobem by se to dalo zastavit? Další lidé do toho půjdou jako ovce.

• Citovat
  • Upravit
327
27.1.12 21:12

tohle se dá těžko zastavit. Navíc když mrknete na kontakt na jejich stránkách tak je tam pouze POBox takže jsou vlastně nedohledatelní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
27.1.12 22:35
Marie Procházková píše:
Myslím že je to velice výnosný podvod a hlavně špičkově nemravný, neboť okrádá ty nejchudší. Nevíte někdo, jakým způsobem by se to dalo zastavit? Další lidé do toho půjdou jako ovce.

Podmínky nepodmínky, podejte trestní oznámení. Můžu se zeptat, od jakého člověka Vám to přišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
27.1.12 22:37
pepuse píše:
tohle se dá těžko zastavit. Navíc když mrknete na kontakt na jejich stránkách tak je tam pouze POBox takže jsou vlastně nedohledatelní.

Jsou dohledatelní. :-) Ten P.O.Box musel někdo založit. Ale lidé nad tím většinou mávnou rukou a nic neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
27.1.12 22:48

ahoj, jsem jeden z blbců, co na to skočil. Bylo to teď před vánocema, po mě chtěl „jen“ 660,–. Vim, že se peníze nemají posílat předem, ale nouze klepe na dveře a poprvně jsem to riskla. Ten chlap je pěkně arogantní, když jsem chtěla vrátit peníze, poslal mě zostra do háje. Trochu jsem zkoušela vyhrožovat, že to tak nenechám, ale na právníka nemám, vůbec se v právu nevyznám… tak to usnulo. Vůbec to není plnění obálek, jak sliboval, ale dávání inzerátů na práci, a ty nebožáci co se ozvou a naletí tak platí a tak dál - vlastně regulérní letadlo, že? Kdyby se našel někdo, kdo se vyzná a podá hromadný oznámení, tak se určitě přidám, ale sama do něj nejdu… :nevim: sorry, nemám na tohle žaludek :poblion: takovej sr.č

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
28.1.12 02:33
mayerka píše:
ahoj, jsem jeden z blbců, co na to skočil. Bylo to teď před vánocema, po mě chtěl „jen“ 660,–. Vim, že se peníze nemají posílat předem, ale nouze klepe na dveře a poprvně jsem to riskla. Ten chlap je pěkně arogantní, když jsem chtěla vrátit peníze, poslal mě zostra do háje. Trochu jsem zkoušela vyhrožovat, že to tak nenechám, ale na právníka nemám, vůbec se v právu nevyznám… tak to usnulo. Vůbec to není plnění obálek, jak sliboval, ale dávání inzerátů na práci, a ty nebožáci co se ozvou a naletí tak platí a tak dál - vlastně regulérní letadlo, že? Kdyby se našel někdo, kdo se vyzná a podá hromadný oznámení, tak se určitě přidám, ale sama do něj nejdu… :nevim: sorry, nemám na tohle žaludek :poblion: takovej sr.č

Právníka mít nemusíš, stačí jít na policii a podat trestní oznámení. Napsala jsem ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
28.1.12 10:20

I když je to „jen“ 660,–? To se se mnou nebude nikdo bavit a někam to zapadne. Dokud to není hromadný, nikdo to řešit nebude, si teda myslim… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
28.1.12 14:12

Ahoj, všichni podvedení!
tak jsem kontaktovala jednu paní, co jí taky podvedl Denis Vinček, potažmo Velcl, zatím jsme 3 a hledáme další, co by se připojili k trestnímu oznámení. Pište prosím SZ. Tomu *** to přece nenecháme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
forepa
28.1.12 14:29

Rád bych se připojil, ale naštěstí jsem nenaletěl, tak držím palce,ať dostane co mu patří a očekávám nějaké info občas sem :))

• Citovat
  • Upravit
1622
28.1.12 14:40

určitě budu informovat, jen jestli se ozve pár lidí… Ta paní, co jsem s ní v kontaktu, už sháněla lidi proti Vinčekovi rok!!! A sehnala 3, z toho 2 už se na to vyprdli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenna68
28.1.12 20:28

to bohatě stačí na nějakou aféru…jen se nesmíte dát…řešila se i aféra kdy podvodník vybíral předem stokoruny a lídí bylo sedm myslím…ale že s toho byl mediální poprask… :cert:

• Citovat
  • Upravit
tenezmik
29.1.12 08:03
Sumaya píše:
mayerka píše:
ahoj, jsem jeden z blbců, co na to skočil. Bylo to teď před vánocema, po mě chtěl „jen“ 660,–. Vim, že se peníze nemají posílat předem, ale nouze klepe na dveře a poprvně jsem to riskla. Ten chlap je pěkně arogantní, když jsem chtěla vrátit peníze, poslal mě zostra do háje. Trochu jsem zkoušela vyhrožovat, že to tak nenechám, ale na právníka nemám, vůbec se v právu nevyznám… tak to usnulo. Vůbec to není plnění obálek, jak sliboval, ale dávání inzerátů na práci, a ty nebožáci co se ozvou a naletí tak platí a tak dál - vlastně regulérní letadlo, že? Kdyby se našel někdo, kdo se vyzná a podá hromadný oznámení, tak se určitě přidám, ale sama do něj nejdu… :nevim: sorry, nemám na tohle žaludek :poblion: takovej sr.č
Právníka mít nemusíš, stačí jít na policii a podat trestní oznámení. Napsala jsem ti soukromou zprávu.

Ahoj Sumayo,je to sice mimo mísu,ale měly jsme tu nějakou diskusi ohledně paní Libuše76 a nějak se to z těchto stránek ztratilo. Nebo mi přeskakuje? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat