Manualni-prace.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak tak čtu tak jsou u nás jen podvodníci. Máte prosím někdo nějaký kontakt na seriózní firmu která nabízí manuální práci? Propisky, komponenty nebo hračky cokoliv! Všude čtu jen nabídky na plnění obálek nebo práci po telefonu nebo PC. Copak tady nic neexistuje
Ozvěte se jaké máíte zkušenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.manualni-prace.cz/
Tady píší lidé co mají přímo zkušenosti s webem http://www.manualni-prace.cz/ pana Tomáše Velcla
Moc „hezké“ čtení.
Ono stačí zadat do google frázi „Tomáš Velcl“ a nebo „IČ 74855093“ a už to skáče
- Citovat
- Upravit
Dělejte něco!!
Lidi, všichni tady píšete jak je potřeba to rozjet ve velkým, at se k vám někdo přidá a tak… udělejte pro to něco, skupinu na facebooku, jednoduché stránky (např na webnode. cz)..začněte s tím něco dělat, myslím že důkazů na něj máte až dost a že je Vás dost!!! Přeju hodně štěstí
- Citovat
- Upravit
Jj je to ozkousenej podvod zplatil sem prisel letak chteli dalsi prachy ruce pryc
- Citovat
- Upravit
Je to podvod vžadnem pripade nic neplatte a pokud ste snimi jiz jednal tak reknete ze o tuto sluzbu nemate zajem v pripade ze by chteli cokoliv platit tak reknete ze ste snicim nesouhlasil pokud byl vas hovor monitorovan a nebyl ste si toho vedom jedna se o neplatny dukaz vpripade ze by to chteli pouzit jako smlouvu pres telefon
- Citovat
- Upravit
RE: Martina112
ve vasem pripade jde o v celku bezpecny zpusob
i kdyz ne navsech servrech je odmena zarucena nekde maji limit pro vyplaceni ktery musite predem splnit jinac si vyplatu nemuzete vybrat a na spouste servru je aktualizace tak mala ze tim zlidi vytahnou informace a kontaktni udaje pro treti strany kterym je pak prodavaji proto pak chodi nevyzadana posta a telefonaty
ale vcelku nejde o nic nebezpecneho ![]()
staci najit servr ktery vyplaci co se tyce refer linku nektery sou zalozeny prakticky jen na tom ze cca 1 tretinu vydelate ctenim reklamy zbytek musite dohnat refer linkama zaktery sou mnohdy velmi male odmeny jedna se o takzvany piramida system jeden clovek najde deset lidi tech deset lidi kazdej najde dalsich deset a tim padem ten prvni ma zaprvnich 10 vetsi odmenu a za tich deset co ma kazdy kdo je pdonim dalsi provizi tentokrat nizsi ![]()
porad to nemeni nic na veci ze je to spusob jak si videlat aspon neco xD a nemusite doto dat ani korunu
![]()
- Citovat
- Upravit
POZOR !!!!!
Tak jsem také naletěla
. Před pár lety poprvé a řekla jsem si,,už nikdy,,. Ale nemohu sehnat práci, tak jsem to riskla. No bohužel jsem si neuvědomila že žiji ve státě podvodníků. Totiž pokud žijete poctivým způsobem života, tak si nechcete připustit, že všichni jsou hajzlové. Jak je vidět, pletu se, takže jsem další v klubu blbečků
. Patří mě to. DEJTE SI VŠICHNI POZOR A NEVYHAZUJTE PENÍZE Z OKNA. Všem hodně štěstí při hledání výdělku
. Zdraví,,trubka,,
- Citovat
- Upravit
Neplatit nic dopředu!!!
Dobrý den, též jsem tuto práci našla, ale platit dopředu nebudu. Ještě podala ten samí inzerát jedna paní a ta nabýzí 20 KČ za obálku. Když jsem se dotazovala proč nemohu jsedat přímo s firmou, tak přý pro ně pracuje. Název firmy nechce uvést. Poslala toto.--
Dobrý den,
jedná se o plnění obálek reklamním materiálem, ten je dodáván zdarma poštou, naplněné obálky odesíláte zpět na firmu, ta proplácí 20 Kč za obálku. Práce je podložena Dohodou o provedené práci, výplata za uplynulý měsíc je zasílána 20. v měsíci poštovní poukázkou na adresu nebo na účet. Pokud Váš zájem stále trvá, zašlete žádost o práci ve znění :
Žádám tímto o zaslání přihlašovacích materiálů k Vámi nabízené práci
na adresu : Monika Petrová DiS.
Lidická 196 České Budějovice 370 07
K žádosti připojte i obálku nadepsanou s Vaším jménem a adresou a známku v hodnotě 14Kč a 10Kč.
Děkuji za projevený zájem. S pozdravem Monika Petrová. Je z Českých Budějovi.
Předem nic neposílejte. Je to jenom podvod.Za ty peníze vám maximálně přijdou podklady k té práci a nic jiného. Jana ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, jak postupovat, když jsem naletěla na manuální práci na doma. Ćetla jsem diskusi a dočetla jsem se, že tu paní radila, jak vymáhat zpět peníze, které jsem zaslala
moc děkuji za pomoc. Nejprve jsem jim psala zprávu, že se mi nelíbí, že bych jim měla poslat dřív peníza a oni mi odepsali, že nemusím mít obavy, že se mi to vrátí s první výplatou. Tak jsem uvěřila
. Jsem opravdu v tíživé situaci a i těch necelých 700,– mi chybí. Ještě jednou moc děkuji za pomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den Ájo77,Připojte se k hromadné žalobě. Najděte si lidičky, co jí podávají, spojte se a pošlete. Držím moc a moc palce. Věřím, že Vám to vyjde, již by s nimi měl konečně někdo zatočit. Jsou to mladí lidé narozen - 1985,lenivci a takhle vydělávají na lidech v tíživé situaci. Nestouníci. Mě zase stále píše paní a tvrdí, že dostává 20 KČ za odálku. Chce ode mě poslat dvě obálky a známky.
adresa : Monika Petrová DiS.
Lidická 196 České Budějovice 370 07- přesvědčuje mě, že spolupracuje již půl roku s firmou Truxa Group, ta je též v www. podvodné firmy.Taky se nestydí a pořád otravuje. Vždy si tu firmu najeďte a vyhledejte, co se o ní píše.
Tak hodně štěstí Jana33
- Citovat
- Upravit
Dobrý den Jani, mohu se zeptat, kde lisi na hromadnou žalobu najdu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HROMADNÁ ŽALOBA
Taky bych se přidala
pokud ihned pošlete odstup od smlouvy, kterou jste vlastně ani ještě nepodepsala a kdyby ano, tak doma - vztahuje se na to zákonná lhůta odstoupení.
- Citovat
- Upravit
@Ája77 píše:
Ájo, založte si nějaké stránky a dejte sem odkaz. Spojte se s lidma, co se taky napálili a nebo jim dejte kontakt na sebe a hromadně to podejte.Jak už radil Frajzy. Třeba- www.vebnode.cz.Přeji hodně štěstí. Jana.
- Citovat
- Upravit
@Ája77 píše:
Nebo :
nica120 29.02.12 15:14
Pokud ještě sháníte další lidi, co naletěli tak můj mail: ***@seznam.cz, přítel taky naletěl, kéž by se se mnou nejdřív poradil…
- Citovat
- Upravit
Díky moc za to že sem všichni píšete, dáváte článku a tak…už jsem chtěl posílat peníze :/ přeji hodně štěstí s trestním oznámením…