Manualni-prace.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
tak až teď jsem dočetla do konce… je mi až špatně z toho, jaké umí být lidi sv.ně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem naletěla,dnes jsem komunikovala s týmem manuální práce a jestli já podám žalobu,tak oni prý na mě podají trestní oznámení. Vše prý mají v pořádku a mají to v podmínkách a já s nima souhlasila,když jsem se zaregistrovala.
- Citovat
- Upravit
kjbn píše:
Ahoj, taky jsem naletěla,dnes jsem komunikovala s týmem manuální práce a jestli já podám žalobu,tak oni prý na mě podají trestní oznámení. Vše prý mají v pořádku a mají to v podmínkách a já s nima souhlasila,když jsem se zaregistrovala.
Oni jen straší. Myslíte si, že kdybyste po nich chtěla např. šití těch medvídků, zaplatila ten poplatek…dostala byste materiál na šití medvídků? Podle mě ne a to už je uvádění lidí v omyl. ![]()
- Citovat
- Upravit
Opět další blbec co jsi nepřečetl nejprve tuto diskuzi
Také jsem jeden z dalších naivních, co naletěli.. je to děs, ale zároveň se stydím, že jsem byl vůbec tak naivní a věřil tomu že si tímto způsobem můžu tolik peněz přivydělat… ahjo kdybych to tak četl předtím určitě bych žídné peníze neposlal !!! a jako co tady čtu no to je šílené.. takže se někomu podařilo ty peníze dostat zpět? ![]()
- Citovat
- Upravit
rpkrv píše:
Chcete-li, napište mi, ráda vám poskytnu informace - zcela zadarmo a bez vstupních poplatků![]()
![]()
to je vtip nebo jako fakt si to zněj vytáhla?
- Citovat
- Upravit
vsází na to že dnešní lidi jsou magnet na prachy…absurdní…ale prachy nesmí být modla, jinak to už lepší nebude…
- Citovat
- Upravit
Žádné konstruktivní vysvětlení
Má tu tedy někdo osobní zkušenost, nebo jsou jen všichni chytří a vyjadřují tu své irelevantní myšlenky?
- Citovat
- Upravit
Mike BiBi píše:
Má tu tedy někdo osobní zkušenost, nebo jsou jen všichni chytří a vyjadřují tu své irelevantní myšlenky?
Přečtěte si diskuzi celou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
manualni-prace.cz
Dobrý den
Dnes jsem přišel domu a přítelkyně mi řekla, že se registrovala na nějakou stránku ohledně plnění obálek a v zápětí na to ji přišel email o úhradě 690 Kč za materiál. Když jsem chvíli hledal, tak jsem se dozvěděl na těchto stránkách, že jde o podvod a tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tím zda se musí 690 Kč uhradit a nebo ne. Byl bych nerad aby mi za rok přišlo, že dlužím někde 10 000 Kč za to, že to teď nezaplatím. Chtěl bych se proto zeptat zda s tím nemáte někdo své zkušenosti aby kvůli 690 Kč nebyli zbytečné problémy.
Moc děkuji za odpověď
- Citovat
- Upravit
kubincak píše:
Dobrý denDnes jsem přišel domu a přítelkyně mi řekla, že se registrovala na nějakou stránku ohledně plnění obálek a v zápětí na to ji přišel email o úhradě 690 Kč za materiál. Když jsem chvíli hledal, tak jsem se dozvěděl na těchto stránkách, že jde o podvod a tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tím zda se musí 690 Kč uhradit a nebo ne. Byl bych nerad aby mi za rok přišlo, že dlužím někde 10 000 Kč za to, že to teď nezaplatím. Chtěl bych se proto zeptat zda s tím nemáte někdo své zkušenosti aby kvůli 690 Kč nebyli zbytečné problémy.
Moc děkuji za odpověď
Za registraci se neplatí a pokud jí přišla domů smlouva a požadavek na uhrazení, tak po vás nic nebudou chtít (píšete, že jí přišel mail, tak toho bych se nebála vůbec). Je to vaše rozhodnutí. Nikdo vás do ničeho nutit nesmí.
Je tu dost lidí, co neuhradilo tuto částku a nic se neděje. Za co taky, když není podepsaná smlouva atd.
Je plno web stránek, které nabízí práci na doma ve formě „startovacích balíčků“ a je na každém, zda za to zaplatí nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za odpověď. Jen jsem se bál aby registraci nebrali jako stvrzení smlouvy. Email přišel hned po registraci a bylo právě uvedeno číslo jejich účtu, atd, tak jsem nevěděl zda musíme a nebo nemusíme zaplatit tuto částku.
Moc Vám děkuji za pomoc.
- Citovat
- Upravit
kubincak píše:
Moc děkuji za odpověď. Jen jsem se bál aby registraci nebrali jako stvrzení smlouvy. Email přišel hned po registraci a bylo právě uvedeno číslo jejich účtu, atd, tak jsem nevěděl zda musíme a nebo nemusíme zaplatit tuto částku.Moc Vám děkuji za pomoc.
Tady je výňatek jejich obchodních podmínek:
- Podmínky jsou závazné, spolupracovník proto odeslanou a uhrazenou objednávkou s výše uvedenými podmínkami souhlasí bez výhrad. Objednací formulář obsahuje klauzuli o souhlasu s těmito podmínkami.
Vy jste žádnou objednávku neodesílali, ani neplatili, takže není důvod platit za služby, které jste si neobjednali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám síťový marketing, a jak tohle muze byt letadlo?
tady nikoho neschnis, v podminkach kdyby jste to sakra cetli, neni napsane nic o tom ze vam ty penize vrati, je tam napsano tohle: Spolupracovník hradí částku 690,–Kč za poskytnuté služby a podklady předem na účet a to převodem, poštovní poukázkou A či vkladem.
Tak tady nepomlouvejte sitovy marketing, kdyz onem nic nevite
- Citovat
- Upravit
výborně tak se řadím k dalším pitomcům co naletěli podvoníkovi panu Velclovi, místo slibovaného výdělku o 690,– lehčí.Dnes je to 14dní a nic nepřišlo. Prosím o radu jak z něho aspoň dostat ty peníze zpátky.Děkuji za pomoc těm, co už s tím mají zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ještě sháníte další lidi, co naletěli tak můj mail: ***@seznam.cz, přítel taky naletěl, kéž by se se mnou nejdřív poradil…