Manualni-prace.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Xera
Ahoj vsem,
upozorneni na podvodniky www.manualni-prace.cz uz jsem dala i na facebook. ![]()
Příspěvek upraven 02.04.15 v 11:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Xera
Ahoj všem,
tohle mi napsali po tom, co jsem si přečetla tuhle diskuzi a schválně jim odpověděla, že pro nedostatek financí nemohu zaplatit a že ztrácím zájem.
Jejich odpověď:
Dobrý den,
Vaši nejistotu chápeme, ale jedná se o jednorázový poplatek za registraci do našeho obchodního systému a zaslání všech podkladů a materiálů tak, abyste mohla začít ihned pracovat. Poplatkem se také chráníme před neseriózními zájemci a je vrácen současně s první výplatou. Z naší strany je vše garantováno, smluvně podloženo a zasíláno dle dodacích podmínek do 14-ti dnů.
--
S pozdravem, tým Manuální-práce. cz
www.manualni-prace.cz
Jsou to chladnokrevní lidé bez svědomí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Zajímavé, že diskutující jsou všichni nováčcijinak když člověk není hloupej, tak nenaletí. Každý snad ví, že posílat peníze předem za nic, je kravina..
Neznam slovo hloupý, lide ho velice radi zamenuji za slovo duverivy a poctivý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xera píše:
Neznam slovo hloupý, lide ho velice radi zamenuji za slovo duverivy a poctivý.
ale třeba rozlišovat. Tohle už je hloupost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, stejne nesouhlasím. Vse vypada verohodne a v poradku. A je jasne, ze se necim museji sichrovat, kdyz posilaji nejaky material, který neco stoji. I ta jejich prace. (v tomto případě podvodna
Je to opravdu o poctivosti. Ne kazdy ma v hlave majacek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xera píše:
No, stejne nesouhlasím. Vse vypada verohodne a v poradku.
Podle čeho hodnotíte věrohodnost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Podle čeho hodnotíte věrohodnost?
Podle vseho, kolik lidi se uz spalilo, co si tam prectete a jak reagoval zivnostensky urad. I podle toho, co mi odepsali. Jsou to zkuseni vlci, jinak by jim to neprochazelo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xera píše:Čili - než jste do toho šla, tak jste si vyhodnotila, kolik lidí se už spálilo, jak reagoval živnostenský úřad, co vám odepsali a řekla jste si: „Je to věrohodné, jdu do toho“?
Podle vseho, kolik lidi se uz spalilo, co si tam prectete a jak reagoval zivnostensky urad. I podle toho, co mi odepsali. Jsou to zkuseni vlci, jinak by jim to neprochazelo.
No… pokud se někdo spálil, tak bych to nedoporučoval považovat za věrohodné. A varovat by mělo také to, že chtějí platbu předem za pouhé sdělení informací, oč jde, ještě před podepsáním písemné smlouvy. Ostatně - u nabídek práce je zakázáno požadovat platbu předem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Čili - než jste do toho šla, tak jste si vyhodnotila, kolik lidí se už spálilo, jak reagoval živnostenský úřad, co vám odepsali a řekla jste si: „Je to věrohodné, jdu do toho“?No… pokud se někdo spálil, tak bych to nedoporučoval považovat za věrohodné. A varovat by mělo také to, že chtějí platbu předem za pouhé sdělení informací, oč jde, ještě před podepsáním písemné smlouvy. Ostatně - u nabídek práce je zakázáno požadovat platbu předem.
No prave naopak. Nezaplatila jsem. Asi mi moc dobre nerozumite. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xera píše:
No prave naopak. Nezaplatila jsem. Asi mi moc dobre nerozumite.
No - ale že píšete, že vše vypadá věrohodně a v pořádku. Už podle toho, že provozovatelem stránek je známý podvodník Tomáš Velcl, to moc věrohodně a v pořádku nevypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
No - ale že píšete, že vše vypadá věrohodně a v pořádku. Už podle toho, že provozovatelem stránek je známý podvodník Tomáš Velcl, to moc věrohodně a v pořádku nevypadá.
Pro nekoho znamy… pro nekoho neznamy. Pisu to ve smyslu, ze ten, kdo ho nezna, muze pravdepodobne lehce naletet, aniz by byl hlupak. Viz. předchozí diskuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xera píše:
Pro nekoho znamy… pro nekoho neznamy. Pisu to ve smyslu, ze ten, kdo ho nezna, muze pravdepodobne lehce naletet, aniz by byl hlupak. Viz. předchozí diskuze.
Kdo ho nezná (jako třeba já), může si ho vygůglit.
Mimoto nabídka nese dost znaků nabídky podvodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Kdo ho nezná (jako třeba já), může si ho vygůglit.Mimoto nabídka nese dost znaků nabídky podvodné.
To jsem take udelala a dostala do teto diskuze.
Ale vetsinu to proste nenapadne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit