Manualni-prace.cz - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ysensis
19.11.12 11:53

maja1161

Komu není rady, tomu není pomoci!!! Jestli chcete vyhodit minimálně 290,– Kč, tak panu Velclovi napište. Máte-li zbytečné peníze, dejte je raději na charitu!

• Citovat
  • Upravit
vyjadreni
20.11.12 12:23

Dobrý den,

Rádi bychom se vyjádřili k této diskuzi. V prvé řadě chceme přispívajícím, kteří zde uvádí lživé informace a nemají jiný zájem, než pomlouvat a urážet naši legální činnost, že se tímto dopouští trestného činu dle zákona!

Naše podnikání je v souladu se zákonem a všichni zájemci o spolupráci jsou před registrací řádně seznámeni se všemi skutečnostmi. Na webových stránkách podrobně uvádíme, o jaký druh činnosti a systém spolupráce se jedná i co za požadovanou cenu přesně poskytneme. Není tedy možné tvrdit, že byl někdo uveden v omyl. Pokud někomu registrační sada nedorazí, např. vinnou pošty nebo špatně zadaných dodacích údajů, je nutné nás kontaktovat a vše bude zasláno opakovaně + na dodejku. Není možné tvrdit, že nic nezasíláme, naopak zasíláme vše, jak je uvedeno a dle dodacích podmínek. Částka, kterou požadujeme je vratná, a všechny námi poskytnuté služby jsou tak pro aktivní jedince zdarma.

Jedná se o zcela legální, ověřený a funkční přivýdělek, výplaty jsou pravidelně zasílány dle smlouvy a materiál je taktéž pravidelně dodáván zdarma podle potřeby. Aktivním jedincům jsou po dohodě podmínky spolupráce zvýhodněny. Máme spokojené spolupracovníky.

Jestliže někdo o spolupráci nemá zájem, nevidíme jediný důvod, proč by měl/a mít zájem opakovaně napadat naši činnost, o které nic neví.
Nesmyslné a nepřijatelné vyhrožování taktéž není na místě, v takovém případě jsme nuceni podniknout příslušné právní kroky!

Všem přeji hezký den a jsem s pozdravem,
Tomáš Velcl – manualni-prace.cz

• Citovat
  • Upravit
4880
3.12.12 22:18
@vyjadreni píše:
Dobrý den,

Rádi bychom se vyjádřili k této diskuzi. V prvé řadě chceme přispívajícím, kteří zde uvádí lživé informace a nemají jiný zájem, než pomlouvat a urážet naši legální činnost, že se tímto dopouští trestného činu dle zákona!

Naše podnikání je v souladu se zákonem a všichni zájemci o spolupráci jsou před registrací řádně seznámeni se všemi skutečnostmi. Na webových stránkách podrobně uvádíme, o jaký druh činnosti a systém spolupráce se jedná i co za požadovanou cenu přesně poskytneme. Není tedy možné tvrdit, že byl někdo uveden v omyl. Pokud někomu registrační sada nedorazí, např. vinnou pošty nebo špatně zadaných dodacích údajů, je nutné nás kontaktovat a vše bude zasláno opakovaně + na dodejku. Není možné tvrdit, že nic nezasíláme, naopak zasíláme vše, jak je uvedeno a dle dodacích podmínek. Částka, kterou požadujeme je vratná, a všechny námi poskytnuté služby jsou tak pro aktivní jedince zdarma.

Jedná se o zcela legální, ověřený a funkční přivýdělek, výplaty jsou pravidelně zasílány dle smlouvy a materiál je taktéž pravidelně dodáván zdarma podle potřeby. Aktivním jedincům jsou po dohodě podmínky spolupráce zvýhodněny. Máme spokojené spolupracovníky.

Jestliže někdo o spolupráci nemá zájem, nevidíme jediný důvod, proč by měl/a mít zájem opakovaně napadat naši činnost, o které nic neví.
Nesmyslné a nepřijatelné vyhrožování taktéž není na místě, v takovém případě jsme nuceni podniknout příslušné právní kroky!

Všem přeji hezký den a jsem s pozdravem,
Tomáš Velcl – manualni-prace.cz

Přispívajícím? Však s vámi mají reálnou zkušenost! Pane Velce, seriózní firma nevyhrožuje právníma krokama! Ten, kdo se bojí nejvíce, vyhrožuje.
Dejte mi důkaz, že nějaký zájemce u vác OPRAVDU vydělal peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zeina
7.12.12 08:19

Diskuse

Dobrý den vážený pane Vencle, vážení spoluobčané,
jsem člověk důvěřivý. Měla jsem snahu si přivydělat nějaké peníze. Ve svém inzerátu nabízíte např. plnění obálek. Tak proč, až po zaplacení 690,– se dozvím, že musím sama dávat inzeráty a vyhledávat další potenciální zákazníky. To ve Vašem inzerátu toto uvedeno nebylo! Také píšete, že poskytujete propagační listy (PL) zdarma. Zvláštní, mně přišel od Vás formulář objednávky, kde si musím Vaše PL koupit!
Neříkám, že Vaše činnost není legální, ale ruku na srdce, úplnou pravdu ve Vašem inzerátu také neříkáte.
 Sylva

• Citovat
  • Upravit
4880
7.12.12 20:36
@Zeina píše:
Dobrý den vážený pane Vencle, vážení spoluobčané,
jsem člověk důvěřivý. Měla jsem snahu si přivydělat nějaké peníze. Ve svém inzerátu nabízíte např. plnění obálek. Tak proč, až po zaplacení 690,– se dozvím, že musím sama dávat inzeráty a vyhledávat další potenciální zákazníky. To ve Vašem inzerátu toto uvedeno nebylo! Také píšete, že poskytujete propagační listy (PL) zdarma. Zvláštní, mně přišel od Vás formulář objednávky, kde si musím Vaše PL koupit!
Neříkám, že Vaše činnost není legální, ale ruku na srdce, úplnou pravdu ve Vašem inzerátu také neříkáte.
Sylva

Oni jsou si toho vědomi.
Proč by sakra dnes někdo zaměstnával na plnění obálek, když to ČP může udělat levněji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.12.12 16:48
@bamba píše:
Plnění obálek je o tom,že hledáš další lidi,kteří se ti ozvou a pošlou ti ty peníze,nejde o práci.

Ano! Přesně tohle to je.. je to pouhý podvod.. nedoporučuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.12.12 12:17

Zarazit to jde leda tak, že se necháte napálit, a pak podáte nejlépe hromadně oznámení na PČR za podvod!!!
I já hledám práci, a naletěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.12.12 15:43

Zdravím tak jsme naletěla p. Tomášovi Venclovi. Sice jsme z něj nedostala všechny peníze ale jen polovičku ale myslím si že to je stále málo. Dopisováním s ním bylo hrozné. Pozor na něj. Škoda že máme tak blbý stát…dokud budou blbé lidi jako jsem já tak takové lidi jako Vinček či Vencl se budou mít dobře :,( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tenshin
4.1.13 21:46

pikacu

To udelejte jako oni predejte svoje pohledavky co vam dluzi nejakymu exekutorovy nebo vymahacsky firme a on si to panacek rozmysli podavat nejaky trestny oznameni za podvod ci tak neco nema smysl vysetrovani bude trvat tak dlouho ze ztoho budete mit akorad vydaje anic neziskate exekutora vymahace a pokud ma falesny bydliste vcetne firmy tak rovnou nejaky bouchace pak se muze ohanet pravnikama jak chce

• Citovat
  • Upravit
Leaa
16.1.13 08:46

Dobrý den, zajímavé čtení. Dnes jsem onomu pánovi psala, že mám zájem o jejich nabídku, a chtěla s nimi mluvit ještě po tel., zeptat se na pár věcí. Bohužel telefon není nikde uveden…a to je divné. ted budu čekat na meil, co mi napíšou.

• Citovat
  • Upravit
358
16.1.13 17:17
@Leaa píše:
Dobrý den, zajímavé čtení. Dnes jsem onomu pánovi psala, že mám zájem o jejich nabídku, a chtěla s nimi mluvit ještě po tel., zeptat se na pár věcí. Bohužel telefon není nikde uveden…a to je divné. ted budu čekat na meil, co mi napíšou.

napíšou že máte zaplatit 790,– pak pošle materiály… Prosím hlavně nic neplatte… Je to jen o tom že z lidí tahá peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adulinka02
17.1.13 15:00

manuálni-práce cz

Také jsem mi poslali email s nabídkou plnění obálek, ale už chtějí přes 700kč, takže jsem jim napsala, že žádný seriozní zaměstnavatel nepožaduje platbu předem. Odpověděli, že je to vratná záloha v případě, že bych jim materiál nezaslala, tak jsem chtěla osobní schůzku-žádná odpověď, nakonec jsem nabídla smlouvu s pokutou, kterou si sami určí, pokud bych porušila smluvní podmínky-a opět mi bylo doporučeno zaregistrovat se a zaplatit předem. Nechápu-prostě jasně viditelný podvod!!!Tak od nich raději ruce pryč :roll:

• Citovat
  • Upravit
358
17.1.13 22:37
@adulinka02 píše:
Také jsem mi poslali email s nabídkou plnění obálek, ale už chtějí přes 700kč, takže jsem jim napsala, že žádný seriozní zaměstnavatel nepožaduje platbu předem. Odpověděli, že je to vratná záloha v případě, že bych jim materiál nezaslala, tak jsem chtěla osobní schůzku-žádná odpověď, nakonec jsem nabídla smlouvu s pokutou, kterou si sami určí, pokud bych porušila smluvní podmínky-a opět mi bylo doporučeno zaregistrovat se a zaplatit předem. Nechápu-prostě jasně viditelný podvod!!!Tak od nich raději ruce pryč :roll:

Nejedná se o žádnou vrátnou zálohu… Materiály jsem mu zaslala na své náklady z5 a pak se cukal že peníze nevrátí… Vrátil jen polovinu…celou sumu tedy nevrátil… Opravdu bacha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitk
19.1.13 13:03

Mně dnes přišlo, že mám zaplatit dokonce 790,– Kč. Určitě do toho nejdu. :cert:

• Citovat
  • Upravit
ver25unka
24.1.13 10:57

Tak bohužel i já jsem se napálila, myslela jsem si, jak to bude skvělý přivýdělek, a teď se bojím, že nedostanu zpět i zbytek peněz, když jsem panu Venclovi nebo jak se jmenuje psala, že chci udělat storno poplatek a že souhlasím, aby mi strhnul těch 290 kč a zbytek, že chci vrátit, tak jsem zvědavá jestli se mi někdo ozve, protože na obálky čekám už 14 dní a furt nic, ale po tom, co jsem se tady dočetla, jsem mu hnedka psala, že ty obálky nechci, tak jsem zvědavá jak dopadnu :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat