Manualni-prace.cz - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wd
3.3.13 11:32

d

TAM JE STARTOVNÍ SADA ZA 790 KORUN. a nemáji tak ani svuj email je jasné že to je pičovina. Takovym kokotu se neda věřit!

• Citovat
  • Upravit
de tomaso
4.3.13 21:12

Zdravim chce to udelat stranku o takovych firmach a napsat vše o nich.

• Citovat
  • Upravit
Adrian99
12.3.13 12:49

Tak jsem rád, že jsem se dostal na tuto diskuzi, protože jsem dnes málem poslal těch 790 kč. Děkuji všem, kdo sem píšou :)

• Citovat
  • Upravit
rrrrrrr
17.3.13 15:31

Dobrý den

Dobrý den mám kamaráda co se zaregistroval, ale nakonec si teď myslí že je to podvod. Rád bych se tedy zeptal pokud se zaregistroval musí jim to platit těch 690 Kč??? A jak se z toho odhlásí??? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
18.3.13 12:11

Ahoj at to ignoruje a nic jim neposílá je to podvod. Pokud jim ještě peníze neposlal, at je ani neposílá, sama jsem naletěla. Dostala jsem něco nazpět a jsem poučená, že tyhle společnosti jsou jen podvodnící a žádná práce na doma. Dobře, že tady lidé píší a mužou tak zabránit dalším lidem naletět. Tak nic neplatit pa Klaruška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rrrrrrr
20.3.13 12:56

Děkuji a ještě něco ostatnim s tím kámošem jsme jim zkoušeli napsat a napsali jsme že jsme zatim nic neplatili a že jsou podvodníci a trochu jsme jim i vyhrožovali a nadávali že nic takového už nechcem. Po pár dnech nám od nich přišel e-mail a to jsme se divili. Mysleli jsme že se budou bránit, ale opak je pravdou stálo tam: Dobrý den,

stornováno –
S pozdravem, tým Manuální-práce. cz
To mě naprosto dostalo. Stačilo jen trochu zatlačit na pilu a šlo to hned.

• Citovat
  • Upravit
2
21.3.13 16:14

http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…
Tady je potvrzeni, ze je to na nic.. taky jsem malem naletela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.3.13 16:16

Proboha at nic neplati, nic od nich nedostal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.3.13 13:28

Manualní práce

Dobrý den,
musím reagovat protože mám s nimy osobní zkušenost, jsou to opravdu podvodníci, zaregistrovala jsem se, hlavně zaplatila 790Kč a nalítla. Asi si musíte myslet, že jsem skutečně pitomá, protože všude před posíláním peněz dopředu varují, jsem si toho vědoma, ale jejich inzerát jsem našla na stránkách MPSV na vývěsce ÚP.
Po zaregistrování a zaplacení 790,–Kč jsem od nich obdržela obálku se smlouvami, ale po přečtení mi došlo, že nejde o plnění obálek, jak píší v inzerátu, ale o schánění adres kam se tyto obálky nejasného obsahu budou posílat, slušně jsem tedy spolupráci odmítla, a požádala o vrácení zálohy menší o 290,–Kč stornopoplatků, byla jsem stroze odkázána na podmínky na webu, podle podmínek jsem uděla vše a znovu je požádala o navrácení peněz, bylo mi sděleno, že musím obálku s neporušeným obsahem poslat zpět, tak jsem tak učinila, zaplatila 35,–kč poštovné a poslala zpět, pak už jsem jen obržela strohý e-mail, že mi peníze stejně nevrátí, psali mi velmi arogantně i když jsem s nimi jednala slušně a jejich zlodějské praktiky by si zasloužily pravý opak.
Doufám, že už nikoho nenapálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika Akinom
29.3.13 14:32

Dobrý den,
tak jsem přišla o 290 Kč jako stornopoplatek a vrátili mi 500 Kč. Berou to opravdu automaticky. Vydřiduši to se pak vydělává :(

• Citovat
  • Upravit
2
29.3.13 14:47

Nezlobte se, že zdržuji, ale ráda bych věděla, jak se vám to podařilo, aby vám vrátili peníze, mě nechtějí vrátit vůbec nic a tvrdí, že je vše podle zákona!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Hlad
1.4.13 18:13

Dobrý den,

díky moc za vaše odpovědi, už jsem to také chtěla platit, tedy až o velkých prázdninách. Napsala jsem jim tam i dotaz a vše mi připadalo v pohodě, ale když to tu všichni píšete a i ve zprávách to bylo, tak jsem od toho upustila.

Děkuji Kateřina H. ;)

• Citovat
  • Upravit
Monika Akinom
1.4.13 20:40

Dobrý večer, chci jen napsat že s vrácením jsem neměla sebemenší problém, krom toho stornopoplatku. Jakmile mi poslali smlouvu, a jejich další podmínky a podrobnosti o práci, tak jsem jim vše co mi poslali a hlavně nepodepsanou smlouvu poslala zpět a zároveň s tím i napsanou žádost o odstoupení smlouvy z důvodu zamlčených podmínek kvůli kterých bych se pro tuto práci nerozhodla. A do dvou dnů mi přišel email o číslo účtu a poslal mi těch 500,–.Opravdu žádné ukecávání žádný problém jen mě to stálo 290 Kč.
Moc Vám přeji ať taky dobře pořídíte :-)

• Citovat
  • Upravit
Barbora0207
8.4.13 08:55

Paní Miluše byla evidentně jeden z podvodníků, je to jejich taktika v takovýchto diskuzích vzbudit další důvěru v lidech, kteří mají touhu po práci…NIKDY NA TAKOVÉ NABÍDKY NEREAGUJTE!!! PODVODY!!!

• Citovat
  • Upravit
Ivana Kostková
8.5.13 16:37

Jo taky bohužel patřím mezi ty pitomce, co se jim do toho přihlásili! jsou to pěkní podvodníci a zneužívají lidí, kterým teče do bot, protože jsou bez práce! :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat