Manualni-prace.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zajímavé, že diskutující jsou všichni nováčci
jinak když člověk není hloupej, tak nenaletí. Každý snad ví, že posílat peníze předem za nic, je kravina..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se když je člověk čerstvě po škole a nedaří se mu najít práci a doma mu to servírují na stříbrném podnose, tak se snaží najít jaký koliv příjem jen aby měl co nejdřív příjem a šetřil si na odstěhování od rodiny se kterou si moc nerozumíš tak se dělají i chyby, ale to asi ty neznáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamulkaa píše:
@martina.se když je člověk čerstvě po škole a nedaří se mu najít práci a doma mu to servírují na stříbrném podnose, tak se snaží najít jaký koliv příjem jen aby měl co nejdřív příjem a šetřil si na odstěhování od rodiny se kterou si moc nerozumíš tak se dělají i chyby, ale to asi ty neznáš
Chyby se dělat mohou. Chyby dělá každý (někteří čerství absolventi škol například vynechávají interpunkci).
Ale posíláním peněz podvodníkům za nic ještě nikdo příjem nezískal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Katastru je onen majitel včetně domu dá se tam dojet a osobně vyřídit.
Tomáš Velcl, Nový Malín 625, 788 03, IČ 74855093 (zapsán v živnostenském rejstříku města Šumperk)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím. Musim říct, že jsem rád, že jsem si tyto diskuze přečetl. Byl jsem téměř rozhodnutý ty peníze zaslat, vzhledem k tomu jak to znělo věrohodně. Díky všem co sem napsali. V případě podvodu mě napadá otázka…jaká manuální práce na doma je pravdivá? jaký stránce se dá důvěřovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dannyx píše:
Zdravím. Musim říct, že jsem rád, že jsem si tyto diskuze přečetl. Byl jsem téměř rozhodnutý ty peníze zaslat, vzhledem k tomu jak to znělo věrohodně. Díky všem co sem napsali. V případě podvodu mě napadá otázka…jaká manuální práce na doma je pravdivá? jaký stránce se dá důvěřovat?
Obávám se, že žádné.
- Citovat
- Upravit
Jen tak mně napadlo, možná to tady už někdo i psal.Co bych se je dalo to nějakého pořadu třeba jako černí ovce aneb jíne co v tom se šťourají. S televizi mate větší šancí že těch podvedených sebere se víc. A na víc oni to tam konzultuji i s právniky. Přece nemůže jim to jen tak procházet. Myslim že musí se nájit i na ně bič.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak ja blbec kdybch si to precetla vse driv!! Poslala jsem 790Kc a jsem maximalne vytocena timto PODVODEM!!! Pojdte neco vymyslet. Lze poslat trestni oznameni kdyz o nem mame vsechny udaje? Pomuze to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akonom Monika píše:
Nezoufejte pokud nemate podepsanou smlouvu, pošlete vše co jste dostala zpět a zachraníte aspoň 500kč. Před nedavnem jsem byla ve stejnë situaci taky jsem na MD a zaplatila jsem 790kč. Napište žádost o odstoupenì smlouvy z duvodu zamlčení podmínek kvuli kterých byste se pro tuto praci nerozhodla.Tak jsem to udélala i já diky této diskuzi a pořadu Reportéři na vašì straně. Někde v této diskuzi je odkaz tak se mrkněte a přeji hodně štěstí
Moniko prosim mohla bys mi zaslat nejake info jak napsat tu zadost o odstoupeni od smlouvy? Prave jsem jim naletela a uplne zurim!! Budu ti vdecna! Dik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanaya píše:Žádost o odstoupení od smlouvy je blbost. Lze odstoupit od smlouvy (čili napsat odstoupení od smlouvy), případně napsat výzvu k vrácení bezdůvodného obohacení.
jak napsat tu zadost o odstoupeni od smlouvy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Žádost o odstoupení od smlouvy je blbost. Lze odstoupit od smlouvy (čili napsat odstoupení od smlouvy), případně napsat výzvu k vrácení bezdůvodného obohacení.
No jasne to byl preklep, jenze ja smouvu nastesti jeste neposlala takze spis ta druha varianta… nemate nejaky tip nebo vzor dle ceho napsat? Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanaya píše:
No jasne to byl preklep, jenze ja smouvu nastesti jeste neposlala takze spis ta druha varianta… nemate nejaky tip nebo vzor dle ceho napsat? Dekuji.
No, identifikace smlouvy a že odstupuji od smlouvy, - ale na základě čeho? To přece záleží na typu smlouvy, apod.
O čem ta smlouva vůbec je, co za ni dostáváte? Nic, viďte? Balík blbostí.
Já bych to hnal na výzvu k vrácení bezdůvodného obohacení. A pokud by se k tomu neměli, tak bych poslal předžalobní výzvu k témuž a pohrozil žalobou. Jenže já bych taky nikomu neposílal 790 Kč za „nabídky práce“. Na peníze jsem opatrný, takže bych přinejmenším nejdřív gůglil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
všem vám moc děkuji za to, že jste se s námi podělili o svoje zkušenosti. Díky vám jsem na tuto práci nenaletěla…
Děkuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nakonec jsem z nich dostala ty penize zpet, ale je potreba do 14dnu jim odeslat doporucene s dodejkou Odstoupení od smlouvy podle ustanovení § 1834 občanského zákoníku + jeste nejake paragrafy, vzor lze stahnout na internetu a pak do 14 dnu je narok na vraceni pomerne casti plneni, tedy 600Kc z tech 790.
Ale v zasade nejlepsi je nenaletet a dekuji za tuto lekci, protoze ted uz vim, ze se mi toto nemuze v budoucnu stat - snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit