Manualni-prace.cz - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.1.13 10:51

Podvod a lež

Ahoj všichni, jsem tu nová a je mě hrozně jak jsou lidi hnusný a dokážou podvodem vydělat na lidském neštěstí. Je to samozřejmě má blbost, že jsem naletěla a to už vím, ale procházím těžkým životním obdobím a scháním nějaký přivýdělek. Hledám práci na doma, jelikož mám malé dítě které v tomto věku ve školce, často marodí a takto jsem dopadla. Našla jsem si stránky o manuální práci-plnění obálek a tak jak to tam stojí. Každý pochopí, že bude plnit obálky reklam. letáčky a tak. Bohužel to tak není a já přišla o 790 korun.Je mě hrozně, jelikož je člověk zoufalý a nemá nikde zastání a odvolání. Chcete si vydělat pár korun a oni vás takto podvedou. Čtu si tady ty disuze a je mě ještě huř jak jsem hloupá, ale ráda bych se připojila k vám co s tím něco chcete delat. Když nás bude víc tak snad nějaká naděje je, klidně by stálo za to, dát to do televize.Budu ráda za vaše odpovědi pa klaruška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
25.1.13 14:40

@klaruska13 také jsem naletěla také jsem to chtěla dat do televize podat trestní oznámení… Jenže pan Vencl je bohužel arogantní libovi frajírek který věří že na nej nikdo nic mít nebude… Jeho dopisovaní s ním mi stačilo… Udělal ze mně naprostého negramota který neumí číst… Přijde mi že se tím pan Vencl velice baví… Je to ubohé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
c-system
27.1.13 19:58

Pozor

****Je to podvodnik bylo to dnes na TV PRIMA**** :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
7eVen
27.1.13 21:46

Naletěl

Tak se přidávám k dalším lidem, kteří naletěli tomu parchantovi…achjo..790,– kč pryč, ještě sice neuběhlo plných 14dní ale věřím, že stejně nic nepříjde a když jo, tak na tom ještě prodělám…Poprvé sem na něco takového naletěl a příště stejnou nebo podobnou věc neudělám. :|

• Citovat
  • Upravit
28.1.13 10:59

podvodník

Ahoj děkuji všem za odpověd, je to šílené já mu napsala email teda na tu manuální práci a nic.Je mě jasné, že peníze už neuvidím a jsem poučena pro příště, je to dneska vážně hrozné, na každém rohu podvodníci hruza. Život je prostě boj a věčná zkouška, tak snad mužem doufat, že na každého jednou dojde a i takové lidi jako je pan Vencl nebo jak si říká. Bude brzo potrestán, ještě jednou dík za odpovědi pa pa klaruska13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva111A
28.1.13 17:48

také jsem byla naivní

Já stará naivka jsem peníze poslala, ale v ten moment se ztratila mail. adresa a už se nic nedělo. přišla jsem jen o 690,– Kč a o to jde nachytat blbečky.
Tak asi se tak špatně nemám když si můžu vyhodit skoro 700 ne?
Zdravím všechny u kterých v ten moment stál rozum
Eva :(

• Citovat
  • Upravit
Michal 1
30.1.13 23:15

PODVODNIK

PODVODNIK Tomáš Velcl, 8.května 553/8, 787 01 Šumperk, IČ 74855093 http://play.iprima.cz/…a/311539/all delaji podvody a jedou dal ku..a kter to zijem

• Citovat
  • Upravit
1234Léňa
9.2.13 15:22

manualni-prace.cz

Stačí si přečíst tento článek a víte že je to podvod. http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
karfice
9.2.13 21:21
@pepuse píše:
Ahojky,
nemáte někdo zkušenost s těmito stránkami: manualni-prace.czkdysi jsem se na jejich stránkách registrovala a před 5 dny mi od nich přišla nabídka práce - plnění obálek. Vypadá to celkem dobře, akorát mě zarazilo to, že pokud chci poslat ty věci na plnění tak musím nejdřív zaplatit 690kč (což by mi prý vrátila zpět až si to vyzvednu, že se chrání proti nespolehlivým lidem). Díky předem za komentáře

Zásadně nebrat!!! Toto je podvod! Za zprostředkování práce se neplatí!!!

• Citovat
  • Upravit
10.2.13 15:07

Ahoj vubec nikdo do toho nechodte je to podvod, já se spálila a jsem ponaučená je to dneska hruza najít něco poctivého. Nenechala jsem to a dostala jsem aspon neco nazpět. Ale když se ptáte ruce pryč od této práce je to podvod!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bojujem
11.2.13 14:39

Nevíte někdo o nějaké práci na doma?

• Citovat
  • Upravit
SDenis
11.2.13 18:15

Hezky starý podvod

Vážení, jedná se již o hezky starý podvod.
Stačí přečíst si jen jejich úvodní stránku. Vše ostatní slouží jen k zaastření toho, že jde jen a pouze o to, aby lidi, kteří nutn ě schánějí jakoukoliv práci, jim zaplatili částku, která není tak vysoká, aby napoprvé odradila.
POkud je Vás ví, dko takto naletěli, je možné spojit se a minimálně jim zkomplikovat život trestn ím oznámením. Ať se za ty neoprávněně získané peníze alespoň trochu snaží na policii. A pokud b y se jednalo o větší částku, je tu velká možnost, že toho spadne / spadnou.

Denis

• Citovat
  • Upravit
tirki
16.2.13 11:23

Opravdu děkuji za tuhle stránku. Na manuální prace jsem se málem zaregistrovala. Když si ted tady čtu vaše zkušenosti je mi z toho uplně zle. Připadá mi to tak nechutný a tak srašně mě štve že se nějaký ubožák přiživuje na nás kteří si chtějí přivydělat pár korun k dobru!!! Držím Vám všem palce at se k Vám alespon nějaký penízky vrátí. A jemu přeju jen to nejhorší snad je něco pravdy na tom že boží mlýny melou pomalu ale jistě a že na každou svini se vaří voda!

• Citovat
  • Upravit
Monika Akinom
18.2.13 21:31

Všechny Vás srdečně zdravím :mavam:.Jsem taky jedna z těch zoufalek na mateřské dovolené která si chtěla přivydělat a zatím jsem přišla o 790 Kč :(.Obratem mi přišla smlouva s propagačním listem, pracovním postupem a poukázka pro bezplatný odběr 100 ks PL. Díky vaším příspěvkům smlouvu nepodepíšu, nemohla bych mít dobrý pocit a ani radost z dalších naivních chudáků které bych do toho uvrtala. Všude se mluví o podvodech a ani ve snu by mě nenapadlo, že i já jsem taková blbka která dokáže naletět :zed: už nikdy více nechci slyšet o domácí práci :cert:

• Citovat
  • Upravit
5
1.3.13 17:13

takhle ne...

http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…
také jsme na ně narazili… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...