Manualni-prace.cz - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pavel Daňo
23.3.12 13:27

Tady se nemůžeš nijak bránit, když je dáš k soudu, tak vyhrajou oni. Protože v podmínkách nemají nic o tom že ty peníze vrací a navíc tam mají že ty peníze jsouza služby atd… nemáš proti nim šanci, lidi čtěte si podmínky než do něčeho jdete! Nebo napište mě o práci a já vám něco nabídnu a to bez poplatků!

• Citovat
  • Upravit
4880
23.3.12 16:22
@Pavel Daňo píše:
Tady se nemůžeš nijak bránit, když je dáš k soudu, tak vyhrajou oni. Protože v podmínkách nemají nic o tom že ty peníze vrací a navíc tam mají že ty peníze jsouza služby atd… nemáš proti nim šanci, lidi čtěte si podmínky než do něčeho jdete! Nebo napište mě o práci a já vám něco nabídnu a to bez poplatků!

No, ale když mu ty služby..nebo "startovací balíček " nedojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
23.3.12 16:22
@Matýsek74 píše:
výborně tak se řadím k dalším pitomcům co naletěli podvoníkovi panu Velclovi, místo slibovaného výdělku o 690,– lehčí.Dnes je to 14dní a nic nepřišlo. Prosím o radu jak z něho aspoň dostat ty peníze zpátky.Děkuji za pomoc těm, co už s tím mají zkušenosti

Je tu ještě jedna diskuze…napíšu ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.12 17:25

mají tam napsano,že se jedná o vratnou zálohu,kterou pošlou zpět s první výplatou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucieRybanova
23.3.12 20:11
@Matýsek74 píše:
výborně tak se řadím k dalším pitomcům co naletěli podvoníkovi panu Velclovi, místo slibovaného výdělku o 690,– lehčí.Dnes je to 14dní a nic nepřišlo. Prosím o radu jak z něho aspoň dostat ty peníze zpátky.Děkuji za pomoc těm, co už s tím mají zkušenosti

No v podmínkách se píše i toto:

1. Jestliže podklady nebudou do 14-ti dnů od přijetí platby spolupracovníkovi doručeny, např. vinnou pošty, je spolupracovník povinen nás kontaktovat a všechny podklady budou znovu odeslány doporučeně s dodejkou.
  • Citovat
  • Upravit
23.3.12 20:27

já je kontaktovala a prý to musí prověřit, tak čekám na co příjdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavel Daňo
23.3.12 22:07

ten mu ale dojde, oni nejsou blbi :)

• Citovat
  • Upravit
Pavel Daňo
23.3.12 22:12

Lidi pochopte ze takhle podelavat lidi muzete i vy tady v tom statu!! lidi si nectou podminky a vy jim muzete slibyt 40tisic mesicne za plneni obalek, zaplati tisic korun jako vratnou zalohu, vy ale budete mit v podminkach ze ta tisicovka je za sluzby atd…to znamena ze ta tisicovka neni vratna! vy tem co zaplatili poslete material za 200kc a reknete jiím ze budou pridavat inzeraty a tomu kdo se ozve tak poslou dopis, po mesici jim date vyplatu 200kc aby nerekli a reknete jim ze uz nemate zajem o spolupraci, vas to stalo 400 je 1000kc a vy jste vydelali 600kc, a kdyby vas chteli dat k soudu tak stejne nemate sanci uspet…neprecetli jste si podminky tak mate smulu.....proste jste prisli o penize!

• Citovat
  • Upravit
313
23.3.12 22:31
@mayerka píše:
určitě budu informovat, jen jestli se ozve pár lidí… Ta paní, co jsem s ní v kontaktu, už sháněla lidi proti Vinčekovi rok!!! A sehnala 3, z toho 2 už se na to vyprdli…

Pokud by se podávala hromadná žaloba,tak aby to bylo nejméně za 5000,– nad těch 5000,– je to už tresný čin,jinak za míň je to přestupek a nestojí to za to.Teď jsem byla na policii,byla jsem pozvaná od policie pro podání vysvětlení,jednalo se o 500,– které jsem poslala jedné paní podvodnici a podávala se na ni hromadná žaloba a mě si našli díky výpisu z jejího účtu,přišla jí platba z mého účtu a sice to trvalo necelý dva roky,ale podvodnice se z toho jen tak nedostane a byla jsem překvapená,že se to nakonec řeší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.3.12 22:35

Nejdřív si pořádně pročtěte podmínky!!! Stačí aby to měli šikovně napsaný a nic nezmůžete :nevim: a hlavně neberte žádnou práci,kde se musí předem platit i kdyby šlo o nějaký materiál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
estivo
26.3.12 16:54

PODVOD

Samozřejmě je to podvod!!!!!!!!!Musíte získávat své zákazníky pomocí inzercí,není to jen plnění obálek,musíte čekat,kdo vám jen tak zašle obálky se známkami.Nepouštějte se nikdo do toho :cert:

• Citovat
  • Upravit
alrami
4.4.12 05:45

Ahojky! Podle mých zkušeností je to zřejmě podvod. Vždycky, když se za něco musí platit dopředu, tak to určitě není v pořádku. Taky jsem se na tyhle stránky koukala. Ze začátku dobrý, ale pak, když jsem viděla, že mám zaplatit, tak jsem to hned vzdala. Už jsem naletěla, a ne jednou. Takže pokaždé, když vidím, že chtějí peníze dopředu (registrační sada, vratná záloha.....), tak už mě to ani nezajímá. Proč platit, když si chce člověk přivydělat? Taky sháním domácí práci, ale vypadá to, že z toho nic nebude.

• Citovat
  • Upravit
3
5.4.12 17:37

Ahoj tak patřím nejspíš k dalším podvedeným s důvěřivostí ohledně zasílání obálek a zaslání hotovosti dotyčnému pánovi ze Šumperka,jo když jsou lidi v nouzi…Už jste někdo na pana V podal trestní stíhání?Klidně do toho půjdu s vámi děkuji
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.4.12 14:19

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak to u vás pokračuje co plyšáci?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.12 13:59

Pozor na další inzeráty. Včera to bylo ve zprávách FTV Prima http://play.iprima.cz/…a/240289/all

17:25 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat