Manualni-prace.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sumaya píše:
Marie![]()
![]()
Uvidíš, co odepíše.
Holky super,jenom musíme doufat,že pán je poctivý a nepatří k přátelům nebo dobře zaplaceným silám pana Vencla. V tom je vždycky ten problém,že tihle lidé mají možnosti,jak získat vlivné na svou stranu,aby zavřeli oči nad veškerým podvodem ,který se děje. V televizi je toho poslední dobou plno,až se mi nechce věřit,že někteří patří do čeledi lidí
.oni se v podstatě nemají čeho bát,protože naše zákony jsou podle mě v tomhle děravé.Držím palce
- Citovat
- Upravit
Tenezmik a Marie, škoda, že vám nemůžu poslat soukromou zprávu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:
Tenezmik a Marie, škoda, že vám nemůžu poslat soukromou zprávu.
Můžeš, já nemám problém.
***@seznam.cz Piš, budu ráda ![]()
- Citovat
- Upravit
taky nemám problém : ***@seznam.cz
Pan Velcl mi před chvílí poslal zprávu, že mě dá k soudu, jestli ho budu pomlouvat. Už ho kontrolovali a bylo vše OK. Je ochotný mi nějaké peníze vrátit, když mu pošlu materiál zpět. Odepsala jsem mu, kolik že by mi vrátil?
- Citovat
- Upravit
tak hlavně aby vám to vrátil celé, jaképak něco. To jsou fakt parchanti - pardon ![]()
Marie Procházková píše:
taky nemám problém : ***@seznam.czPan Velcl mi před chvílí poslal zprávu, že mě dá k soudu, jestli ho budu pomlouvat. Už ho kontrolovali a bylo vše OK. Je ochotný mi nějaké peníze vrátit, když mu pošlu materiál zpět. Odepsala jsem mu, kolik že by mi vrátil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marie Procházková píše:
taky nemám problém : ***@seznam.czPan Velcl mi před chvílí poslal zprávu, že mě dá k soudu, jestli ho budu pomlouvat. Už ho kontrolovali a bylo vše OK. Je ochotný mi nějaké peníze vrátit, když mu pošlu materiál zpět. Odepsala jsem mu, kolik že by mi vrátil?
Pomlouvat? Je to vaše zkušenost s touto prací a máte právo se k tomu vyjádřit ne? Zatím jsem se nikde nedočetla nic pozitivního.
Doufám, že „něco“ vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale vzhledem k tomu že pan Velcl má vícero zaměření a ledacos se dá velmi dobře vykrýt…v podstatě trestnou činnost neprovozuje, protože k čemu se člověk nepřizná je legální…a u soudu nemusíte dopadnout lépe…
viděla sem jeden případ našich romských spoluobčanů, kteří kradli automobily do šrotu a hezky si s tím vydělávali, důkazů proti nim bylo málo…záznamy s kamer nečitelné, svědci toho neviděli tolik aby byli obžalováni, pánové se ani nezůčastnili soudu, jeden poslal dopis z vzby a druhý byl na útěku… a tak je v plném rozsahu zproštili obvinění…a co to má s tímto případem společného?
- důkazy ve prospěch poškozených obvykle nejou a zlaté pravidlo zatloukat zatloukat zatloukat…se opravdu vyplatí…není přiznání-není pravda-není trest…
- Citovat
- Upravit
Lenna68 píše:
Ale vzhledem k tomu že pan Velcl má vícero zaměření a ledacos se dá velmi dobře vykrýt…v podstatě trestnou činnost neprovozuje, protože k čemu se člověk nepřizná je legální…a u soudu nemusíte dopadnout lépe…viděla sem jeden případ našich romských spoluobčanů, kteří kradli automobily do šrotu a hezky si s tím vydělávali, důkazů proti nim bylo málo…záznamy s kamer nečitelné, svědci toho neviděli tolik aby byli obžalováni, pánové se ani nezůčastnili soudu, jeden poslal dopis z vzby a druhý byl na útěku… a tak je v plném rozsahu zproštili obvinění…a co to má s tímto případem společného?
- důkazy ve prospěch poškozených obvykle nejou a zlaté pravidlo zatloukat zatloukat zatloukat…se opravdu vyplatí…není přiznání-není pravda-není trest…
To chce udělat defenestraci jako za starých časů ve vládě a jiných institucích co se zabývají zákony a dosadit tam normální lidi
. Jinak se zřejmě nic nezmění
. Moje babička pořád říká, že to chce na takové mrchy Hitlera, že měl výborně propracovanou ekonomiku a každý si dvakrát rozmyslel jestli bude krást nebo podvádět, protože to nikomu neprošlo a okamžitě ho posílali do pracovních koncentráků. Domy mohly být odemčené a když si člověk někam postavil třeba kolo, tak ho tam po práci našel. Bohužel to pokazil válkou a hrůzama, které pak dělal. Ale o tom to myslím je, že ne každý, kdo se dostane k moci, to ustojí a zůstane normální. Většina pak hrabe do svých kapes a zavře oči před podvody jiných, pokud od nich dostane „náležitou“odměnu
- Citovat
- Upravit
tenezmik píše:To chce udělat defenestraci jako za starých časů ve vládě a jiných institucích co se zabývají zákony a dosadit tam normální lidi. Jinak se zřejmě nic nezmění
. Moje babička pořád říká,že to chce na takové mrchy Hitlera,že měl výborně propracovanou ekonomiku a každý si dvakrát rozmyslel jestli bude krást nebo podvádět,protože to nikomu neprošlo a okamžitě ho posílali do pracovních koncentráků.Domy mohly být odemčené a když si člověk někam postavil třeba kolo,tak ho tam po práci našel. Bohužel to pokazil válkou a hrůzama ,které pak dělal.Ale o tom to myslím je,že ne každý,kdo se dostane k moci ,to ustojí a zůstane normální. Většina pak hrabe do svých kapes a zavře oči před podvody jiných,pokud od nich dostane „náležitou“odměnu
To máte pravdu, kdybyste založila lidovou milici, tak se rozhodně přidám…ta defenestrace je dobrej nápad…ale je vidět že hitlerovy geny sou silný, ten smysl pro pořádek a řádný rozpočet jim tam zůstal do dnešní doby…seriozní firmy a podnikastelé, výborná ekonomická situace, výborný systém vzdělání…po kom mi češi sme že chvílu nám to jde a pak zas dlouho ne…ale takový odvážlivý poctivec jako byl třeba Masaryk se myslím už nenajde, v dnešním světě zkazí peníze spolehlivě každýho i toho kdo snad měl původně dobré úmysli…chtělo by tozaložit tajný svaz složený s expertů, kteří by měli prostě jen dobré úmysli, o prachyv by nešlo…a až by měli trochu rozpracované změny, tak přejít k moci, ale chtělo by to server, kde by lidi mohli o novelách zákona hlasovat nebo by je sami navrhovali…ale tedy a něco takového no nwm nwm…
- Citovat
- Upravit
Lenna68 píše:To máte pravdu, kdybyste založila lidovou milici, tak se rozhodně přidám…ta defenestrace je dobrej nápad…ale je vidět že hitlerovy geny sou silný, ten smysl pro pořádek a řádný rozpočet jim tam zůstal do dnešní doby…seriozní firmy a podnikastelé, výborná ekonomická situace, výborný systém vzdělání…po kom mi češi sme že chvílu nám to jde a pak zas dlouho ne…ale takový odvážlivý poctivec jako byl třeba Masaryk se myslím už nenajde, v dnešním světě zkazí peníze spolehlivě každýho i toho kdo snad měl původně dobré úmysli…chtělo by tozaložit tajný svaz složený s expertů, kteří by měli prostě jen dobré úmysli, o prachyv by nešlo…a až by měli trochu rozpracované změny, tak přejít k moci, ale chtělo by to server, kde by lidi mohli o novelách zákona hlasovat nebo by je sami navrhovali…ale tedy a něco takového no nwm nwm…
To netuším, jak bychom se my Češi domluvili, když se nedokážeme domluvit ani na tom, jestli bude přímá volba prezidenta
. A s tím serverem, bylo by to fajn, ale i tady by se našel spolehlivě nějaký vykuk, který by se tam vetřel pod nějakým falešným jménem a snažil by se manipulovat. Nevím, možná už jsem moc pesimistická.
A to manžel vždycky říká, že většího optimistu, než jsem já neviděl ![]()
- Citovat
- Upravit
Podobná firma http://www.informservis.cz/…-sada-3-198/
http://www.informservis.cz/…ni-podminky/
Když se podíváte na obchodní podmínky, nikde se nepíše, kdy a od koho dostanete výplatu, přitom v nabídce je, že výplatu zasíláme k 10. dni v měsíci. Proč o výplatě není zmínka v obchodních podmínkách?
Trochu odbočím..v nabídce čtu, že roznášením letáků si můžete přivydělat až 17.000!!
Kdyby to bylo reálné, tak dnes není člověk, co by nadával, že musí chodit do fabriky dělat 12 hodin denně za 12.000kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až teď jsem si všimla. Zkuste informservis zadat do vyhledávače na seznam a počkejte vteřinu, co se Vám nabídne.
Si myslím, že každý člověk, který chce pracovat pro nějakou firmu si zadá název firmy, aby viděl zkušenosti ostatních. Já to tak dělám pořád i když se např. jedná o eshop, nebo nabídku práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tenezmik píše:To netuším,jak bychom se my Češi domluvili,když se nedokážeme domluvit ani na tom,jestli bude přímá volba prezidenta. A s tím serverem,bylo by to fajn,ale i tady by se našel spolehlivě nějaký vykuk,který by se tam vetřel pod nějakým falešným jménem a snažil by se manipulovat. Nevím,možná už jsem moc pesimistická.
A to manžel vždycky říká,že většího optimistu,než jsem já neviděl
Tak to už sem v mé bláznivé mysli taky promyslela, takový server by byl přístupný lidem od patnáct let s platným občanským průkazem a hotovo…bo aby někdo někde někam furt chodil manipulovat to už je moc, je třeba na takové lidi vyzrát, páč jinak vzkutku nevím kam ten svět dospěje…tak to budete nejspíš realistka…
- Citovat
- Upravit
Vážená paní Procházková,
ve věci Vaší stížnosti na podnikatele pana Tomáše Velcla Vám sdělujeme, že u této osoby byla již dříve na základě zaslaných stížností provedena státní kontrola dle zák. č. 552/1991 Sb., o státní kontrole, ve znění pozdějších předpisů a podle zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání, ve znění pozdějších předpisů, zaměřená na dodržování živnostenského zákona. Po projednání bylo konstatováno, že podnikatel má vydáno platné živnostenské oprávnění a provozuje svou podnikatelskou činnost v jeho rozsahu, z tohoto titulu nebylo žádné porušení právních předpisů konstatováno.
Ačkoliv se s Vaším názorem na formu této podnikatelské činnosti vesměs ztotožňujeme, nedisponuje živnostenský úřad oprávněním posoudit a rozhodnout, zda-li jsou touto činností pana Velcla naplněny skutkové znaky trestně-právní (např. trestný čin podvodu).
Z tohoto důvodu nám nezbývá, než Vám doporučit, abyste se obrátila na orgány činné v trestním řízení a podala na pana Velcla trestní oznámení, příp. zvážila možnost podání občanskoprávní žaloby.
Litujeme, že Vám nemůžeme dát příznivější zprávu.
S přátelským pozdravem
Beer Ondřej, Bc.
Odbor živnostenský
vedoucí správního a kontrolního oddělení
Šumperk
… tak tohle mi přišlo ze Šumperka. Vlastně se to nedá ani komentovat. Znamená to : buď na tohle není zákon, nebo je a nikdo jeho plnění nevymáhá. A nebo ti, co se o to mají starat, se starají o úplně něco jiného, než o toto. Což je vlastně všeobecně známo. O defenestraci bych neuvažovala, vládní úředníci vyhození oknem se vracejí zpět jinými dveřmi. Nechci být trestaná za to, že podám trestní oznámení na podvodníky, tak sklapnu jako všichni. Pan Velcl mi napsal, že peníze mi vrátí po odečtení 290 Kč stornopoplatku. Teď si otevřu v počítači znovu poštu a napíšu panu Velclovi, že mi peníze nemusí posílat, aby mi místo toho poslal nabídku domácích prací, kterou posílá na získané adresy za 300,–Kč. Budu se kontaktovat s firmou, která nabízí šítí medvídka za 150,– Kč,a s ostatními taky. Jsem zvědavá, kolik dalších peněz ze mě budou vytahovat s tím, že budeme v kontaktu přes PO BOX.Chtěla bych ten podvod znát celý.
Budu na tomto místě informovat, jak to dopadlo. promarie@seznam.cz
PS: Podle živnostenského úřadu je všechno v pořádku. ale tato činnost je možná obchodem s pracovní příležitostí - to znamená, že by se na to měla podívat ČOI, nebo ne ?
- Citovat
- Upravit