Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
zdravím, jen by mě zajímalo,jak vypadají vánoce,kde je manžel „ajťák“. Omezí aspon na štědrý den čas trávený u PC? u nás snad trošku jo..ale že by se ho nedotkl celý den,to se teda říct neda
Hned po rozdání dárků se hrne k PC,jako by mu něco uteklo za ten celý den.
No a pomůžou vám manželové s přípravami na vánoce? u nás totiž vůbec ne…ani úklid,ani nákup,no prostě nic…dnes je den před štědrým dnem a vypadá to,že se vrátí z práce nejdřív v 21h ![]()
tak snad v tom nejsem sama..díky
no něco málo vypomůže,ale nepřetrhne se
k pc zajde, tak trochu ajťákuje, pokud je problém je schopný u toho sedět i celý den… ale má firmu a nemuže „problém“ neřešit, takže asi tak. Ale ted sedl k TV, řekla jsem zda vykoupen syna a bez řeší šel a už koupe - to zas jooooooo
tak já nevím, ale asi jsem divná i s manželem. PC určitě poběží od rána, jak můj, tak i manželův… průběžně nakukujeme. s přípravama to nepřeháníme, uklizeno mám, nakoupila jsem si cestou z práce a teď dělám salát. na zítřek zbude jen udělat řízky.
manžel pomáhá úžasně s dětma a vezme si je podle potřeby
ale samozřejmě, pokud bude problém se systémem v práci, tak to jako správce systému řešit musí. ale předpokládám, že přes svátky se nic dít nebude.
No ten můj pokud má práci tak u pc sedí i po příchodu z práce tedka toho má moc tak ho skoro nevidíme:( ale jiank se snaží vezme malého ven, vykoupe přebalí jediný co dělá je že malýho neuspává:( do toho se mu fakt nechce, ale pokud nemá práci je snámi bez počítače
Tak môj manžel ajťák má na Štedrý deň nočnú… Inak na počítači sme „závislí“ obaja
… Čo sa týka pomoci, tak tu teraz vedľa mňa sedí a pripravuje zemiakový šalát na zajtrajší deň (samozrejme pri počítači) ![]()
Tak můj ajťák udělal nákup, vybral super stromek, spolu jsme ho ozdobili… Teď leží ve špitále, takže u počítače není. A zítra po večeři je pochopitelné, že půjde na chvíli pracovat, když teď nemůže.
Můj muž je také ajťák - ale ve smyslu, že opravdu pracuje, nehraje si. Přípravy zvládáme napůl spolu, napůl já, ale chraň bůh abych si stěžovala - neměnila bych jeho ani jeho zlozvyky… Koneckonců já taky nejsem svatá ![]()
Možná nemáme tak nachystáno jako jinde - ale vše máme pro letošek beze stresu. A je tu krásně vánočně. ![]()
L.
tak můj to snad zítra omezí. Ale dneska je na něm zalezlí celý večer a zítra jede nakupovat dárky. Takže o nějaké pomoci nemůže být ani řeč ![]()
manžel celý den hlídal děti, abych mohla vařit a ted vytírá
Mame kuchyn prepojenu s obyvako pracovnou takze ked potrebujem, pride mi pomoct ![]()
Zaply pc budeme mat zajtra obaja , ani jeden nevidime dovod to menit a sediet u neho budee podla chuti a casu ![]()
Ale tym ze sme takto „postihnuty“ obaja nam to nevadi.. Inak bez problemov pomaha, vysava, prebaluje , kupe
u nas sa neuspava, nemame na to nervy
ale nakupili sme spolu a dokonca kopu veci robi sam pretoze ja musim lezat a tvrdne mi brucho ![]()
Lesina píše:
Můj muž je také ajťák - ale ve smyslu, že opravdu pracuje, nehraje si. Přípravy zvládáme napůl spolu, napůl já, ale chraň bůh abych si stěžovala - neměnila bych jeho ani jeho zlozvyky… Koneckonců já taky nejsem svatá![]()
Možná nemáme tak nachystáno jako jinde - ale vše máme pro letošek beze stresu. A je tu krásně vánočně.
L.
Tak s tym ze fakt pracuje je snad samozrejmost pre oslovenie ajtak
ci mi nieco uniklo?? Ten co travi hodiny u hier nie je ajtak ![]()
Zakladatelko podle mě to není o tom jestli je manžel/přítel ajťák nebo ne, ale o tom jaký je to člověk a jak mu na vás/rodině záleží… Přeji hezké Vánoce s co možná nejméně zlobivým manželem… ![]()
můj manžel je taky ajťák, sedí u toho stále. Ale fakt pracuje, tedy většinou ![]()
S přípravami pomáhá, byli jsme spolu pro stromek, nakoupil sám (dle seznamu), odpoledne jsme dělali salát
Ale notebook zapnutý určitě bude.
Já s oblibou říkám, že po zemi chodí ženský, chlapi a …ajťáci, z čehož vyplývá, že ajťáci jsou naprosto ojedinělý druh a „mají svůj svět“ a tak k tomu svému taky přistupuju… Sice mi dnes pomohl ozdobit stromek (který jsem samo kupovala já) a chvíli pohlídal malou, abych si mohla douklidit, ale nějaké vánoční přípravy, dárky, atd. to jde mimo něj…A o Štědrém dni? Myslím, že si noťase pustí jen na chvilku, aby zkontroloval, jak vše „běží“, ale mně to ani nijak vadit nebude, i tak to bude úspěch oproti těm 10h u PC denně ![]()
Tak u nás snad taky pomůže. Máme ještě dva psy, takže si vezme do parády je, vykoupat je chceme a zajít na procházku. Hlavně od rána bude tolik práce, že doufám, že počítač nechá být, i když i já určitě nakouknu nachvilku. Čeká nás vaření, nákup, něco málo uklidit, co nemělo smysl dělat dneska, do zítřka by to zase vypadalo stejně nebo hůř
Ale kdyby chtěl celý dny vysedávat u počítače a já měla všechno připravovat sama a mít dítě na krku, tak to by bylo asi na rozvod ![]()