Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to já ti poradím, jak se chovat, abys ho už nenaštvala. Odejdi od něj. Pane bože, to to vidíš.
@Ikasramkova prosim??? To jako fakt??? Ptate se, jak se chovat,,abyste ho nenastvala a on vas neuhodil?? Uhodte vy jeho a to tak, ze ho kopnete rovnou do prdele!! Samozrejme nevim, jaka je vase situace, jestli mate deti, jestli mate kam odejit, ale pokud to jen trochu jde, tak rychle od nej pryc ![]()
@Megane 123 píše:
Proboha, utéct od něj !!!
To nejde on ode mně a dcerky neodejde a kdybych to řekla rodičům tak by to šlo po zlém a ještě by je pak manžel udal třeba na policii že ho naši napadly
A takto začíná domácí násilí…
Odejdi od něj, než to bude horší. ![]()
Žiješ s násilníkem. Bude se to jen horšit. Jsi oběť domácího násilí, jako všechny ostatní máš pocit, že je to tvoje vina a že se tomu dá nějak vyhnout, když se budeš chovat „dobře“.
Nedá - jeho těší že tě týrá.
Uteč. A hlavně tím ochraň svoje děti. Je to násilnický tyran - už tím, že žiješ s tyranem, tak deformuješ jejich psychiku. Dříve či později začne týrat i je.
Pokud nevíš co a jak, obrať se na internevční centrum a při nejhorším počkej třeba až se uvolní místo v azyláku. Ale prostě začni připravovat bezpečný útěk a uteč. Pak vstup do pschoterapie a naprav škody, co na tobě napáchal.
@Ikasramkova píše:
Když já nevím jak odejít
Co se stane, když o tom řekneš svým rodičům?
Jinak najdi nejbližší intervenční centrum a poraď se s nimi. Klidně po telefonu.
@Ikasramkova To je vtip?Ty se necháš otloukat od nějakého primitiva z pralesa,který si vybíjí zlost na ženě?Existuje snad policie,existují kamarádi,sourozenci,rodiče.Dej mu to přečíst a upozorni ho,že se dopouští domácího násilí.A chovej se jako dospělá žena a ne jak ustrašený králík.Nezastaví ho poslušnost,ale rázný odpor.A pokud to udělá ještě jednou,informuj policii.
Co to je za ****ka??? Za chvili mu to jeste budes verit, ze si za to muzes sama… udelej z nej exmanzela hodne rychle. Nevymlouvej se, ze to nejde. Takovyhle slabosi jako on maji milion reci, vyhrozujou, ale ve skutecnosti to neudelaj. Proste vypadni a nerikej kam, vem si nejaky prasule z uctu a zejtra misto skoly/skolky bal s detma tasku.
Já bych mohla odejít k rodičům ale těm bych musela říct důvod a toho se bojím jim říct jak to je