Manžel mě občas uhodí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.2.19 22:33

@svapi pokusím se zítra sebrat odvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
26.2.19 22:35

@Ikasramkova doufam, ze sem nekdy napises, jak se ta situace vyvinula…doufám, ze uz bude jen lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 22:36
@svapi píše:
@Ikasramkova doufam, ze sem nekdy napises, jak se ta situace vyvinula…doufám, ze uz bude jen lepe.

Určitě napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.2.19 22:36
@Ikasramkova píše:
@Tommy2500 ono v tom je hlavně abych zjistila jestli je chyba ve mně

To je marný boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
26.2.19 22:38
@Ikasramkova píše:

Chyba by byka v Tobě v případě, kdybys měla na čele nápis:
„Kdykoliv si bouchni a kopni, mám to ráda“

Máš tam snad takový nápis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186

@Ikasramkova kdyby to udělal mně, dostal by obratem takovou, že než by vzpamatoval, měl by sbaleno a děkoval by, ze může odejít :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
@Ikasramkova píše:

Teď si to neber nějak osobně, ale zřejmě si neměla úplně šťastné dětství nebo tam určitě nebylo vše v pořádku. Takovou otázku si totiž „normální“ sebevědomý člověk nemůže ani položit. Už jenom, že nad tím uvažuješ tímto způsobem není normální . A co kdyby tedy opravdu byla „chyba“ u tebe ? Tak potom sklopíš uši a budeš schytávat rány ? Existuje snad nějaký manuál kde je předepsané jak se má kdo chovat a co už je „chyba“ ? Zkus se nad tím zamyslet než bude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 22:41
@Tommy2500 píše:
Teď si to neber nějak osobně, ale zřejmě si neměla úplně šťastné dětství nebo tam určitě nebylo vše v pořádku. Takovou otázku si totiž „normální“ sebevědomý člověk nemůže ani položit. Už jenom, že nad tím uvažuješ tímto způsobem není normální . A co kdyby tedy opravdu byla „chyba“ u tebe ? Tak potom sklopíš uši a budeš schytávat rány ? Existuje snad nějaký manuál kde je předepsané jak se má kdo chovat a co už je „chyba“ ? Zkus se nad tím zamyslet než bude pozdě.

Máš pravdu, budu v noci hodně přemýšlet nad tím vším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 22:42
@neila píše:
@Ikasramkova kdyby to udělal mně, dostal by obratem takovou, že než by vzpamatoval, měl by sbaleno a děkoval by, ze může odejít :cert:

Tohle jsem vždycky říkala když by na mě chlap sáhl tak bych mu okamžitě zbalila a Vykopla když v takové situaci jsem tak vůbec nevím co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 22:43
@Milan42 píše:
Chyba by byka v Tobě v případě, kdybys měla na čele nápis:
„Kdykoliv si bouchni a kopni, mám to ráda“Máš tam snad takový nápis?

Ne to opravdu nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
26.2.19 22:47
@Ikasramkova píše:
Ne to opravdu nemám

Taj to znamená, že chyba není v Tobě.
Chyba je totiž v něm. A většinou nepravitelná chyba.

Co dělat, to už víš. Pro telefonní hovor odvahu mít jistě budeš. Nejsi první a bohužel ani poslední v podobné situaci.

Držím Ti pěsti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 22:48
@Ikasramkova píše:
To je mi líto takhle skončit nechci, mám tu dcerku pro kterou musím žít

Tím líp. Máš holčičku. Máš i jiný smysl života než toho tyrana. Když už nemáš sílu ho opustit kvůli sobě, mysli na ní. Ona si vybrat nemohla :) Pro ty které milujeme jsme schopné všeho, mysli na malou a vezmi rozum do hrsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 22:54
@Celina píše:
Pokud chceš svoje dítě nechat v tomhle vyrůstat, tak fakt nejsi v pořádku :think: . Řešení je x a za tu dobu, co tady datluješ už bys měla mít dávno sbaleno a ne ho ještě obhajovat, pokud máš pocit, že by mu tvůj taťka nabančil, je to naprosto v pořádku, každý správný táta by ubožáka, co bije jeho holčičku přizabil .
Nebo chceš dopadnout jako Monyová?

Právě kvůli malý ho chci opustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
26.2.19 23:10

@Ikasramkova Jsi týraná žena, jsi oběť domácího násilí a musíš si to připustit a právě kvůli dítěti odejít. Protože násilí se bude stupňovat a tvé dítě toho bude svědkem a do budoucna to na něm zanechá kruté následky. Nakonec tě ten tvůj násilník uhodí tak, že už nevstaneš a zanecháš po sobě dítě tyranovi. Seber prosím veškerou svoji odvahu a uteč. Můžeš se poradit i s Bílým kruhem bezpečí, nabízí ženám i vlastního právníka. Když budeš chtít, napiš mi sz, mám s domácím násilím bohaté zkušenosti v širší rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
26.2.19 23:23
@Ikasramkova píše:
Ne třeba dneska jsme byly u našich a on nechal klíče od auta na stole tak jsem řekla ať tam dojde on jako že ne ať tam jdu já tak jsem se otočila došla tam, a on začal dávat do autosedačky malou ale ta se bouchla a začala plakat a on byl hned vzteklý že pláče tak jsem mu řekla ať není vůči ní vzteklý on začal na mě ječet že k našim čtrnáct dní nepachnu že se chovám hrozně a pak mi dal tu pěsti

Vem dítě a jdi k rodičům.Až muž nebude doma,popros tátu ať ti pomůže a jdi!
Kdyby se tohle dělo moji dceři a vnučce,neváhám a odvedu je sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí