Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ikasramkova doufam, ze sem nekdy napises, jak se ta situace vyvinula…doufám, ze uz bude jen lepe.
@svapi píše:
@Ikasramkova doufam, ze sem nekdy napises, jak se ta situace vyvinula…doufám, ze uz bude jen lepe.
Určitě napíšu
@Ikasramkova píše:
@Tommy2500 ono v tom je hlavně abych zjistila jestli je chyba ve mně
To je marný boj.
@Ikasramkova píše:
Chyba by byka v Tobě v případě, kdybys měla na čele nápis:
„Kdykoliv si bouchni a kopni, mám to ráda“
Máš tam snad takový nápis?
@Ikasramkova kdyby to udělal mně, dostal by obratem takovou, že než by vzpamatoval, měl by sbaleno a děkoval by, ze může odejít ![]()
@Ikasramkova píše:
Teď si to neber nějak osobně, ale zřejmě si neměla úplně šťastné dětství nebo tam určitě nebylo vše v pořádku. Takovou otázku si totiž „normální“ sebevědomý člověk nemůže ani položit. Už jenom, že nad tím uvažuješ tímto způsobem není normální . A co kdyby tedy opravdu byla „chyba“ u tebe ? Tak potom sklopíš uši a budeš schytávat rány ? Existuje snad nějaký manuál kde je předepsané jak se má kdo chovat a co už je „chyba“ ? Zkus se nad tím zamyslet než bude pozdě.
@Tommy2500 píše:
Teď si to neber nějak osobně, ale zřejmě si neměla úplně šťastné dětství nebo tam určitě nebylo vše v pořádku. Takovou otázku si totiž „normální“ sebevědomý člověk nemůže ani položit. Už jenom, že nad tím uvažuješ tímto způsobem není normální . A co kdyby tedy opravdu byla „chyba“ u tebe ? Tak potom sklopíš uši a budeš schytávat rány ? Existuje snad nějaký manuál kde je předepsané jak se má kdo chovat a co už je „chyba“ ? Zkus se nad tím zamyslet než bude pozdě.
Máš pravdu, budu v noci hodně přemýšlet nad tím vším
@neila píše:
@Ikasramkova kdyby to udělal mně, dostal by obratem takovou, že než by vzpamatoval, měl by sbaleno a děkoval by, ze může odejít
Tohle jsem vždycky říkala když by na mě chlap sáhl tak bych mu okamžitě zbalila a Vykopla když v takové situaci jsem tak vůbec nevím co dělat
@Milan42 píše:
Chyba by byka v Tobě v případě, kdybys měla na čele nápis:
„Kdykoliv si bouchni a kopni, mám to ráda“Máš tam snad takový nápis?
Ne to opravdu nemám
@Ikasramkova píše:
Ne to opravdu nemám
Taj to znamená, že chyba není v Tobě.
Chyba je totiž v něm. A většinou nepravitelná chyba.
Co dělat, to už víš. Pro telefonní hovor odvahu mít jistě budeš. Nejsi první a bohužel ani poslední v podobné situaci.
Držím Ti pěsti! ![]()
@Ikasramkova píše:
To je mi líto takhle skončit nechci, mám tu dcerku pro kterou musím žít
Tím líp. Máš holčičku. Máš i jiný smysl života než toho tyrana. Když už nemáš sílu ho opustit kvůli sobě, mysli na ní. Ona si vybrat nemohla
Pro ty které milujeme jsme schopné všeho, mysli na malou a vezmi rozum do hrsti.
@Celina píše:
Pokud chceš svoje dítě nechat v tomhle vyrůstat, tak fakt nejsi v pořádku. Řešení je x a za tu dobu, co tady datluješ už bys měla mít dávno sbaleno a ne ho ještě obhajovat, pokud máš pocit, že by mu tvůj taťka nabančil, je to naprosto v pořádku, každý správný táta by ubožáka, co bije jeho holčičku přizabil .
Nebo chceš dopadnout jako Monyová?
Právě kvůli malý ho chci opustit
@Ikasramkova Jsi týraná žena, jsi oběť domácího násilí a musíš si to připustit a právě kvůli dítěti odejít. Protože násilí se bude stupňovat a tvé dítě toho bude svědkem a do budoucna to na něm zanechá kruté následky. Nakonec tě ten tvůj násilník uhodí tak, že už nevstaneš a zanecháš po sobě dítě tyranovi. Seber prosím veškerou svoji odvahu a uteč. Můžeš se poradit i s Bílým kruhem bezpečí, nabízí ženám i vlastního právníka. Když budeš chtít, napiš mi sz, mám s domácím násilím bohaté zkušenosti v širší rodině.
@Ikasramkova píše:
Ne třeba dneska jsme byly u našich a on nechal klíče od auta na stole tak jsem řekla ať tam dojde on jako že ne ať tam jdu já tak jsem se otočila došla tam, a on začal dávat do autosedačky malou ale ta se bouchla a začala plakat a on byl hned vzteklý že pláče tak jsem mu řekla ať není vůči ní vzteklý on začal na mě ječet že k našim čtrnáct dní nepachnu že se chovám hrozně a pak mi dal tu pěsti
Vem dítě a jdi k rodičům.Až muž nebude doma,popros tátu ať ti pomůže a jdi!
Kdyby se tohle dělo moji dceři a vnučce,neváhám a odvedu je sama.