Manžel mi chce zaplatit plastiku prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
26.11.17 20:14
@pohledzdruhestrany píše:
A když koukáš okolo sebe, všimla jsi si, že okolo nás chodí strašně moc ženských, který maj jedničky nebo nulky a chlapi po nich pekelně jedou? Velikost prsou nemá přece (téměř) vůbec souvislost s přitažlivostí.

tady myslim nejde ani tak o tu velikost, ale o stav. Vykojene suche pytliky nejsou pritazlive, at se na to podivas jak se na to podivas.

Ja kdyz byla mladsi, byla jsem hodne stihla a mela primerene me postave male prsa. 70A abychom byli presni. Najit podprsenku byl problem i plavky mi byly vsechny velke. Ale mela jsem je kraaaasne tvarovane, proste divci prsicka k pohledani a tak mi to nevadilo. Kdybych mela jenom prazdne pytlicky, tak to by teprve byl maler.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.17 20:16
tak si vem někam triko bez podprdy a pozoruj oči chlapů, myslím, že zas na druhou stranu ženaký nechápou, že ženský a mužský oči maj zásadně odlišný vnímání

Bez podprsenky jsem ven vyšla naposledy v 11 letech, nemám odvahu, nezvládnu to.To není úplně vhodná terapie, léčba šokem. Bez podprsenky nechodím ani doma, ač vím, že bych ji nosit ani nemusela :roll:

• Citovat
  • Upravit
21593
26.11.17 20:19

@pohledzdruhestrany prosim te, proc do toho furt tahas jejiho manzela.

Chces tim rict, ze nikomu jinymu se libit nepotrebuje? Ty si neuvedomujes, ze zeny se rady libi? Nejen manzelovi, ale i sobe a zbytku svetu? Protoze kdyby to bylo jenom o tom se libit pouze manzelovi, tak po svatbe se muzou prestat pekne oblekat, prestat se licit, mohou se vyzrat do velikosti vorvane, dyt co, jinym se libit uz nemusi.

Az na nejake vyjimky, viz Mango Lassi, se vetsina zen libit chce. Je to jejich prirozenost.

A kdyz uz teda rikas, ze penis neni to same co prsa, protoze jde o funknost, tak prsa maji taky funkci. A maly penis svou funkci splnuje taky na jednicku, takze nejak nechapu to prirovnani.

Příspěvek upraven 26.11.17 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.17 20:19
@warita píše:
tady myslim nejde ani tak o tu velikost, ale o stav. Vykojene suche pytliky nejsou pritazlive, at se na to podivas jak se na to podivas.Ja kdyz byla mladsi, byla jsem hodne stihla a mela primerene me postave male prsa. 70A abychom byli presni. Najit podprsenku byl problem i plavky mi byly vsechny velke. Ale mela jsem je kraaaasne tvarovane, proste divci prsicka k pohledani a tak mi to nevadilo. Kdybych mela jenom prazdne pytlicky, tak to by teprve byl maler.

Ano, vidím to podobně. Před dětmi jsem s tím dokázala žít plnohodnotný život, měla jsem nějaké to sebevědomí, má prsa byla plná a hezká, sic malá. Narážky od okolí byly hnusné, ale daly se snést. Teď mám jen ty pytlíčky a narážky bolí mnohem víc. Když jsem kojila, poslouchala jsem, jak mám konečně taky kozy a že mi snad zůstanou. No nezůstaly a o to hůře se cítím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.17 20:21

@warita Já to srovnání s penisem chápu, není to to samé. Prsa mají sice funkci, ale naprosto odlišnou. A taky jsou na první pohled vidět, což penis není.

• Citovat
  • Upravit
3641
26.11.17 20:21
@Anonymní píše:
Ano, vidím to podobně. Před dětmi jsem s tím dokázala žít plnohodnotný život, měla jsem nějaké to sebevědomí, má prsa byla plná a hezká, sic malá. Narážky od okolí byly hnusné, ale daly se snést. Teď mám jen ty pytlíčky a narážky bolí mnohem víc. Když jsem kojila, poslouchala jsem, jak mám konečně taky kozy a že mi snad zůstanou. No nezůstaly a o to hůře se cítím.

Fakt nevim, co mas kolem sebe za lidi, kdyz jeste navic k blbym poznamkam pouzivaji vyraz kozy. To jsi mezi prostoduchymi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.11.17 20:22
@warita píše:
@pohledzdruhestrany prosim te, proc do toho furt tahas jejiho manzela.

Chces tim rict, ze nikomu jinymu se libit nepotrebuje? Ty si neuvedomujes, ze zeny se rady libi? Nejen manzelovi, ale i soby a zbytku svetu? Protoze kdyby to bylo jenom o tom se libit pouze manzelovi, tak po svatbe se muzou prestat pekne oblekat, prestat se licit, mohou se vyzrat do velikosti vorvane, dyt co, jinym se libit uz nemusi.

pochybuju, že manželé nechtějí, aby se jejich žena pěkně oblékala, přestala líčit, byla hubená… to je přece primár, líbit se partnerovi…takže jinými slovy, nechám si udělat silikonový prsa kvůli sousedkám a chlapům v práci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.11.17 20:22

@warita a k čemu je líbit se jiným chlapům? No, vážně to asi nechápu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.17 20:24
hezký to je od něj určitě, já fakt nevím, kdyby mi přítelkyně řekla, že chce jít na plastiku, mě je to úplně eklhaft, jako zakázat bych jí to samozřejmě nemohl, ale dělala by to jen kvůli sobě a mě by tím byla strašně nepřitažlivá, hlavně mentálně, asi by to mělo hrozně velkej dopad na náš vztah

A já přece neříkám, že na ní chci..Manžel s tím přišel za mnou, že mi jí zaplatí..

• Citovat
  • Upravit
21111
26.11.17 20:25
@Mango_Lassi píše:

mě to právě strašně zajímá, všude se tu píše, jak je strašný, když chlap si vypisuje s jinejma, flirtuje s kolegyněma a exkama a jak musí být za hrob věrnej, ale najednou, ženský se chtěj líbit ostatním chlapům… tak jako je to jasný, součást sebeúcty je vysoká hodnota na přitažlivostním trhu mužů a žen..protože v tom je skrytá moc…ale chtělo by to průřezově na rovinu přiznat a ne pokrytecky využívat tenhle argument, kdy se to hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.11.17 20:26
pochybuju, že manželé nechtějí, aby se jejich žena pěkně oblékala, přestala líčit, byla hubená… to je přece primár, líbit se partnerovi…takže jinými slovy, nechám si udělat silikonový prsa kvůli sousedkám a chlapům v práci? :think:

ja se tedy primarne nechci libit manzelovi. Chci se libit vseobecne. Od manzela navic cekam, ze mne bude mit rad, i kdybych se zmenila k horsimu.

Pokud bych nekdy sla na nejakou plastiku, udelala bych to kvuli sobe nebo pro vseobecnou atraktivitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.17 20:27

@pohledzdruhestrany @Mango_Lassi tady nejde primárně o jiné muže, či sousedky, ale mně, o můj vlastní pocit…

• Citovat
  • Upravit
21111
26.11.17 20:28
@Anonymní píše:
Bez podprsenky jsem ven vyšla naposledy v 11 letech, nemám odvahu, nezvládnu to.To není úplně vhodná terapie, léčba šokem. Bez podprsenky nechodím ani doma, ač vím, že bych ji nosit ani nemusela :roll:

no tak to zkus, ušetříš třeba pěknejch pár tisíc, místo toho si uděláte s manželem pěknou dovolenou… a když to nevyjde, budeš z reakcí zklamané, na tu blbou platiku můžeš jít vždycky…nebo dej pár fotek na amatéry a uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.11.17 20:28
mě to právě strašně zajímá, všude se tu píše, jak je strašný, když chlap si vypisuje s jinejma, flirtuje s kolegyněma a exkama a jak musí být za hrob věrnej, ale najednou, ženský se chtěj líbit ostatním chlapům… tak jako je to jasný, součást sebeúcty je vysoká hodnota na přitažlivostním trhu mužů a žen..protože v tom je skrytá moc…ale chtělo by to průřezově na rovinu přiznat a ne pokrytecky využívat tenhle argument, kdy se to hodí

ale dyt jo, samozrejme to tak je. Je snad na tom neco spatne chtit se libit opacnemu pohlavi? Tedy, ja bych se rada libila tak nejak vsem, i zenam i sobe, nejenom teda chlapum. Flirtovat s nikym neflirtuju, nemam zapotrebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.11.17 20:30
@Mango_Lassi píše:

libi se mi to? Krasne to polechta na dusi a clovek se citi dobre. A myslim, ze to tak ma vetsina zen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty