Manžel nechce miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
28.11.12 22:43
@Leontine píše:
@Kristiny No, těžko se radí, když nejsem ve tvé situaci.
Ale pokud jste zajištění (dost staří jste oba), a netrápí vás momentálně nějaké vážné problémy, tak bych manželovi na férovku řekla, že doberu HA a že další už nenačnu. A ať se sám zařídí podle toho, jak moc to dítě opravdu nechce. :think:

To jsem manzelovi rekla pred dvoumi dni.. Nechce druhe mimi. Uz jsme se kvuli tomu i dost hadali.. Ale uz taky mechci cekat. A jednou litovat, ze nebyli deti dve.. Verim tomu, ze ho bude mit rad stejne jako prvni..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.11.12 06:49

Zeptej se ho narovinu, Chceš dítě nebo ne…
dle odpovědi bych pokračovala dál, osobně bych nechtěla být s mužem co dítě nechce pokud bych si tak taky nepřála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
29.11.12 07:00

@1simona1 NO kdybych to udělala takhle, tak nemáme ani psa ani nejsem těhotná. Někdy je to jen strach ze změny a neschopnost představit si jaké to bude. Můj přítel je třeba vyložený pesimista a jen díky našemu povídání o pejskovi a dítěti pochopil, že to má i své klady a že to může být opravdu krásné. Když jsem ho přistila jak se směje u videa s cizím miminkem, tak mi bylo jasné, že z něj bude dobrý táta - on si to ale začíná myslet až teď. Někdy chlapi sami neví co chtějí. Já to zjistila tak, že jsme si pořídili psa. To bylo furt jak psa nechce a že se o něj nebude starat a jak nám všechno zničí a bla bla bla. Pak se mnou vybíral rasu dva měsíce a když uviděl fotku toho štěněte tak prohlásil, že s náma bude spát v posteli. Výsledek je ten, že se o ní perfektně stará - můžu je spolu nechat samotný týden s tím, že pes je na antibiotikách a vím, že se na něj můžu spolehnout. Miluje jí tak, že by za ní dal život a v noci mu spí na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.11.12 07:33
@Lynette píše:
@1simona1 NO kdybych to udělala takhle, tak nemáme ani psa ani nejsem těhotná. Někdy je to jen strach ze změny a neschopnost představit si jaké to bude. Můj přítel je třeba vyložený pesimista a jen díky našemu povídání o pejskovi a dítěti pochopil, že to má i své klady a že to může být opravdu krásné. Když jsem ho přistila jak se směje u videa s cizím miminkem, tak mi bylo jasné, že z něj bude dobrý táta - on si to ale začíná myslet až teď. Někdy chlapi sami neví co chtějí. Já to zjistila tak, že jsme si pořídili psa. To bylo furt jak psa nechce a že se o něj nebude starat a jak nám všechno zničí a bla bla bla. Pak se mnou vybíral rasu dva měsíce a když uviděl fotku toho štěněte tak prohlásil, že s náma bude spát v posteli. Výsledek je ten, že se o ní perfektně stará - můžu je spolu nechat samotný týden s tím, že pes je na antibiotikách a vím, že se na něj můžu spolehnout. Miluje jí tak, že by za ní dal život a v noci mu spí na hlavě.

Ano to je pravda, ale jde tady o to aby vyzjistila situaci, jak bude reagovat, když říká že je čas, može to říkát dalších x let a bude pozdě,, takhle se zeptá jestli ho chce nebo né a sndd ho zná natolik aby věděla jak to myslí vážně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
29.11.12 07:36

@1simona1 Spíš by místo chci nechci měl svůj postoj vysvětlit. Přítel jednou říkal že nechce protože je moc mladej, podruhé říkal že je moc starej. Pak se zjistilo že jeho představa ohledně miminka je přímo hororová a má strach ze změny a z toho, že nebude dobrý táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.11.12 07:38
@Lynette píše:
@1simona1 Spíš by místo chci nechci měl svůj postoj vysvětlit. Přítel jednou říkal že nechce protože je moc mladej, podruhé říkal že je moc starej. Pak se zjistilo že jeho představa ohledně miminka je přímo hororová a má strach ze změny a z toho, že nebude dobrý táta.

Dobře, tak to řeknu jinak,, nech se ho zeptá na to co jsi napsala právě teď, zní to líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3442
29.11.12 07:53

Nečetla jsem diskuzi, tak nevím, jestli to tu už nepadlo. Ale zkusila sis s ním promluvit - vážně, bez žadonění. Normálně se ho zeptat, za jak dlouho si představuje, že by chtěl s Tebou mít dítě a jestli ho vůbec s TEBOU někdy mít chce? Od toho se můžeš odrazit. Taky mu můžeš vysvětlit, že po třicítce už taky mlžeš mít problém s otěhotněním a to dítě už pak taky mít nemusíte nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.11.12 13:43

Před svadbou jsme o dětech mluvili, to je jasnačka. Řekl, že bude rád otcem, ale čím je starší, tak tím se od dětí více vzdaluje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.11.12 13:51
@Kristiny píše:
Ahoj holky,
s manželem jsem už 3 roky. Mě je 29 a manželi 32.Když mu řeknu, že už bych si miminko přála, tak odhodí oči a řekne, že je ještě čas, ale já už se cítím dost zralá na to, abych se stala matkou. Vůbec nevím co mám dělat. Nechci ho do ničeho nutit. :nevim: Taky jsem začala přemýšlet o tom, jestli jsem si vůbec vybrala toho pravého. Už nevím jak ho přesvědčit, mluvili jsme spolu o tom 100×, al stojí si za svým NE a že máme čas :cert: :cert: Už mně i napadlo, že si mimčo pořídím s jiným, jo, jsem z toho už zoufalá… :| :jazyk:

Copak jste o dětech nemluvili před svatbou? Tyhle věci si musíte ujasnit předem než se vezmete, pak to tak dopadá. Tvůj chlap je sobec a za manžela bych si takového vzala pouze v případě, že bych děti taky nechtěla nebo už nechtěla, protože bych je měla od předtím, což vidno není tvůj případ. Co dál? V zásadě, když vynechám podvody se sousedem a podobně, máš 2 možnosti - buď čekat/možná se nedočkat, protože třeba už budeš „přezrálá“ nebo to bude odkládat pořád, nebo potom pokud děti moc chceš, dej mu nůž na krk a když to nepomůže, najdi si jiného manžela.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
29.11.12 13:56

@Kristiny Tak panáček zvolil dobrou taktiku, nejdřív jo a pak nic, no tak potom opravdu zaslouží tak kopanec do zadku. :cert:

• Citovat
  • Upravit
bubuluka
29.11.12 14:21

Ze zkušenosti z okolí… chlap co nechce děti je naprostá výjimka, třeba jim to trvá dlouho, ale chtějí… ale většinou jde o to, že chlap nechce dítě s TEBOU, prostě mu to nepřijde skvělej nápad… pak potká nějakou jinou a do roka dva kudrnáče, jak se říká… 3 případy v mém okolí, dlouhé vztahy, svatby, rozvod, protože ona chtěla dítě a on ještě ne… pak nové vztahy a on měl do roka novou ženu a čekali dítě a on byl spokojený a šťastný…realita

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
29.11.12 14:40
@bubuluka píše:
Ze zkušenosti z okolí… chlap co nechce děti je naprostá výjimka, třeba jim to trvá dlouho, ale chtějí… ale většinou jde o to, že chlap nechce dítě s TEBOU, prostě mu to nepřijde skvělej nápad… pak potká nějakou jinou a do roka dva kudrnáče, jak se říká… 3 případy v mém okolí, dlouhé vztahy, svatby, rozvod, protože ona chtěla dítě a on ještě ne… pak nové vztahy a on měl do roka novou ženu a čekali dítě a on byl spokojený a šťastný…realita

No něco na tom bude, z vlastní zkušenosti i s okolí, kdo opravdu ženskou miluje, tak nakonec povolí, i kdyby prioritně sám děti nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
9075
29.11.12 15:29
@bubuluka píše:
No je to blbý a zakladatelce to tedy moc nepomůže, ale nezbývá mi než souhlasit.
Já to dokonce zažila, můj bývalý dítě nechtěl, prej nejdřív za pět let a pod. Já byla starší o dva roky. Náš vztah se rozpad, já se vrátila ke svému předešlému partnerovi a můj bývalý měl za rok a půl dítě :mrgreen: taky s o dva roky starší holkou a je to. :D Sice se mluví, že otěhotněla schválně, aby netušil, možná byla jen víc fikaná než já. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.11.12 15:35

Mluvili jste o rozdílném názoru o budoucnosti před svatbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.11.12 15:39
@Kristiny píše:
Před svadbou jsme o dětech mluvili, to je jasnačka. Řekl, že bude rád otcem, ale čím je starší, tak tím se od dětí více vzdaluje :cert:

Už to tu čtu. :) můj se stal otcem taky ve 32 letech. Naopak si na otcovství připadal ještě hodně mladej a kdybych nečekaně neotěhotněla (zas tak nečekaně ne, brala jsem antinu s ATB současně, takže nás to mohlo napadnout), tak to určitě oddaluje, co to jde. I když to nepřizná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí